{ads}

HIDE

Viimased

latest

Pinguldava toimega noorendav näomask

V aja läheb : 1/2 küpset banaani 3 sl jogurtit 1 tl mett Sega ained omavahel ja kanna nahale. Hoia 15-20 minutit ja loputa leige veega algus...

Vaja läheb :

1/2 küpset banaani

3 sl jogurtit

1 tl mett

Sega ained omavahel ja kanna nahale. Hoia 15-20 minutit ja loputa leige veega alguses, seejärel külma veega.

Banaan sisaldab rikkalikult A, B, C ja E-vitamiine ning mineraale - kaaliumit, tsinki, rauda ja mangaani. Banaan sisaldab nahale vajalikke toitaineid, sisaldades olulise hulgal C ja B6- vitamiine, mis on otseselt vastutavad naha elastsuse ja pehmuse eest.

Antioksüdandid ja mangaan, mida banaan sisaldab, kaitsevad organismi vabade radikaalide eest, mis on vastutavad naha vananemise eest.

Banaan sisaldab ka palju vett ja aitab nahka niisutada ja kaitseb kuivamise ees.

Banaan on looduslik niisutaja. A-vitamiin, mida banaan sisaldab, taastab naha loomuliku niiskustaseme.

Banaanis leiduvad toitained aitavad võidelda kortsude vastu ja säilitada nooruslikku nahka. Banaani baasil näomaski võib ka teha avokaadoga. Mõlemad viljad purustada ja hoida nahal 25 minutit.

Banaan aitab ka kottis silmaaluste vastu, selle jaoks kanda purustatud banaan silmaalustele ja hoida 15-20 minutit, loputada seejärel külma veega. Banaanis leiduv kaalium imendab endasse liigse niiskuse ja alandab paistetust. Samuti võib ka proovida banaanikoorega, millel on samasugune efekt. Banaanikoori võib kasutada silmamähistena, nii nagu tehakse seda kurgiga.

Jogurti leiduv piimhape soodustab head naha niisutamist ja surnud rakkude eemaldamist. Ta toimib loodusliku koorimisvahendina ja annab nahale sära.

Mesi on aga kaiteb nahka enneaegse vananemise eest ja muudab ta pehmeks. Mees leidub rikkalikult antioksüdante ja ta aitab nahka noorendada. Mesi niisutab nahka ja taastab pealmisi rakke tänu oma parandava toime poolest.

Maski võib teha kuni kolm korda nädalas, tulemused peaks näha olema kuu aja pärast! 

 




Kommentaare ei ole