{ads}

HIDE

Viimased

latest

Looduslik mask, mis aitab võidelda tumedate ja kottis silmaaluste vastu

Tumedad silmaalused. Tumedad silmaalused annavad inimesele väsinud väljanägemise, muutes inimese välimuse vanemaks. Põhjustajaks on enamiku...

Tumedad silmaalused.



Tumedad silmaalused annavad inimesele väsinud väljanägemise, muutes inimese välimuse vanemaks. Põhjustajaks on enamikul juhtudest halb silmaümbruse kudede lümfi- ja vereringe. Sellejaoks oleks hea teha silmaümbrusele massaaži, et alustada vereringe parandamisest seda stimuleerides. Põhjuseid tumedate silmaaluste tekkimiseks on veelgi - alkohol, suitsetamine, vähene magamine, sage silmade hõõrumine, stress ja loomulikult naha vananemine.

Söögisooda ja roheline tee.

Söögisooda on üle maailma kuulus, kui universaalne ja looduslik vahend, mida kasutatakse nii kosmeetikas, ravivahendina kui ka kodupuhastusvahendina. Tänapäeva inimesed, kes soovivad kasutada looduslikke abivahendeid oma kodus, kasutavad ja tunnevad hästi söögisoodat.

Söögisooda toimib põletikuvastaselt ja aitab võidelda mikroobide vastu ning pehmendada nahka.

Valmistusviis: 

Võtta üks tl söögisoodat, üks klaas sooja vett ja rohelist teed. Valage söögisooda  rohelise tee sisse. Segage ja kandke vatitupsu abil silmade alla. Laske mõjuda 10 minutit. Maski võib peale kanda kuni kaks korda nädalas, tihedam kasutamine võib esile tekkida naha ärritusi.

Roheline tee sisaldab rikkalikult antioksüdante ja kaitseb nahka vananemise vastu võideldes vabade radikaalide vastu. Roheline tee tagab nahale ilusa jume ja sära. Roheline tee sisaldab samuti üht võimast ainet - taniini, millel on rahustav toime nahale, mis aitab turseid alandada ja parandab vereringet.

Rohelise tee kotikesi võib kasutada silmade all või laugude peal ka otse jahutatuna maskina. Niisamuti kui ilusate silmade sära tagavad kurgirõngad või siis jääkuubikud.

Koorijana on hea kasutada kohvipaksu või mett.

Mett võib ka maskina kasutada silmaalusel nahal.

Kommentaare ei ole