{ads}

HIDE

Viimased

latest

Asjad, mida sa oma suhtes taluma ei pea

E t suhe normaalseks toimiks on vaja arvesse võtta teatud kirjutamata reegleid, mis saavad alguse omavahelisest suhtlemisest ja teineteise a...

Et suhe normaalseks toimiks on vaja arvesse võtta teatud kirjutamata reegleid, mis saavad alguse omavahelisest suhtlemisest ja teineteise austamisest.

Kahe inimese vaheline suhe ei tohi olla lämmatav, haiget tegev, solvav ega vägivaldne.

Loe läbi alljärgnev nimekiri asjadest, mida suhtes taluma ei pea:

Järelvalve.

Igasugune järelvalve: telefonis ja arvutis luuramine, kõnede pealt kuulamine, teiste sõnumite lugemine on teise inimeste õiguste rikkumine.  Kui sinu tegusid ja käikusid valvatakse ja kontrollitakse, siis ei ole sa normaalses suhtes. Sest ilma vastastikuse usalduseta ei ole enam võimalik jätkata.

Viisakuseta sõnavara.

Normaalses suhtes on enesestmõistetavalt esikohal austus oma kaaslase vastu. Mitte kunagi ei tohi sa välja kannatada kellegi solvanguid, alandamisi ja haigeks tegemisi ükskõik millisel moel.

Vastutustundetus.

Kui sa kaaslane käitub vastutustundetult, siis on sul aeg endale küsimusi esitada. Kooselu ei ole alati meelakkumine aga on õige, et mõlemad kaaslased pingutavad, et igapäevasest elust midagi välja tuleks.

Usalduse puudumine.

Kui sa ei saa usaldada inimest, kellega sa koos elad, keda sa siis veel usaldad?

Olla unustatud.

Kui su kaaslane armastab veeta rohkem aega oma sõprade, kui sinuga, on sul aeg hakata mõtlema teie suhte tuleviku üle. Kui ta paneb sind end tundma teisejärgulisena võib juhtuda, et ühel heal päeval ei oskagi sa end enam väärtustada.

Keegi, kes sinuga ei arvesta.

Sul peab olema vabadus oma arvamust avaldada, rääkida ausalt ja vabalt. Kui su kaaslane sind pidevalt maha teeb ja sinu arvamustkunagi kuulda ei võta, ei hinda ta sind, kui isiksust.

Ähvardused.

Normaalses suhtes ei ole ähvardusi, manipulatsioon ei käi kooselu juurde.

Vägivald.

Ükskõik, millisel kujul. Mine ära ja kohe!


Kommentaare ei ole