{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks sa peaksid iga päev meevett jooma?

Põhjused, miks te peaksite jooma igal hommikul sooja vett meega segatuna.   1. Meevesi tugevdab immuunsüsteemi. Meevesi sisalda...


Põhjused, miks te peaksite jooma igal hommikul sooja vett meega segatuna.



 1. Meevesi tugevdab immuunsüsteemi.

Meevesi sisaldab palju ensüüme, vitamiine ja mineraale ning aitab organismil võidelda mikroobide ja viiruste vastu, stimuleerides immuunsüsteemi. 

2. Meevesi teeb head seedetraktile.

Meevesi aitab puhistuste ja seedeprobleemide korral. Parima tulemuse saavutamiseks jooge meevett hommikuti enne söömist tühjale kõhule.

3. Meevesi aitab toksiine väljutada.

Mee ja sooja vee kooslus on suurpärane organismi puhastamise jaoks. Jällegi, parema tulemuse saamiseks jooge meevett hommikuti tühjale maole ja lisage sinna sisse sidrunit. Sidrun sisaldab palju antioksüdante ja puhastab organismi.



5. Meevesi annab teile ilusa naha.

Mesi sisaldab palju naturaalseid antioksüdante. Tänu oma antibakteriaalsele toimele aitab meevesi kahjulikke jääke väljutada ja tagab ilusa ja särava naha.

6. Meevesi võib stimuleerida metabolismi ja aidata kaasa kaalu langusele.

 Mesi on küll magus aga sisaldab vähem suhkrut, kui rafineeritud suhkur. Mesi aitab maguaisu taltsutada ja on palju parem, kui koogitükk. Vahetage oma suhkrutükk, mida te tee ja kohvi sisse lisate, lusikatäie mee vastu.

7. Meevesi aitab kurguvalu vastu.

Mitte niisama ei soovitata talvel juua meega teed. Meevee antibakteriaalne toime rahustab ärritunud kurku ja leevendab köha.




8. Meevesi alandab veresuhkru taset. 

Mesi sisaldab fruktoosi ja glükoosi, kahte suhkrut, mida meie organism kergelt omastab. Mesi sisaldab palju energiat. Mõõduka tarbimise juures aitab ta reguleerida veresuhkru taset.

9. Meevesi ennetab südamehaiguste ohtu.


Mesi sisaldab flavonoide,  mis aitavad ennetada ja vähendada südamehaiguste riski. Mesi aeglustab halva kolesterooli oksüdeerimise protsessi veres, millel võivad olla halvad tagajärjed südamele ja mis võivad viia ajuinsuldini.

Tänu suurele flavonoidide sisaldusele kaitseb mesi rinnavähi vastu. Eelistage tumedat mett (kuuse, kastani), mis sisaldavad rohkem antioksüdante, kui hele mesi.











Kommentaare ei ole