{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Siga (Metssiga)

S IGA Peamised trumbid: Ausus ja piinlik täpsus. Suur puudus: Kalduvus egoismile ja kergeusklikkusele.  Talle meeldib: Ãœk...

SIGA


Peamised trumbid: Ausus ja piinlik täpsus.
Suur puudus: Kalduvus egoismile ja kergeusklikkusele. 
Talle meeldib: Ãœksindus, vabadus, ilu.
Talle ei meeldi: Sallimatus, ebaõiglus ja halvad inimesed.
Armastuses: On sensuaalne, omanikuinstinktiga, tuline ja suure kujutlusvõimega.
Soovib: Alal hoida oma vabadust, tundes end samal ajal armastatuna.
Rahaline külg: Armastab raha, isegi, kui ta seda eitab. Kogub ja hoiab kokku või raiskab juhuslikele hetketujudele, tema jaoks ilul ei ole hinda.

Siga on rüütellik (tippsaavutus Sea jaoks), galantne, teenistusvalmis, suure südametunnistusega. Te võite teda usaldada, ta ei reeda teid ja ei hakka teid petma. Ta on naiivne, kergesti usaldav, kaitsetu. Lühidalt võib öelda, et Siga on natuke rumal.



Tõepoolest, ta laseb end kergesti haneks tõmmata, lepib oma kaotustega rahulikult ja on tolerantne teiste vigade suhtes. Ta on alati hea mängija, tal ei ole võistlusmeelt. Ta on liiga erapooletu ja ei ole kindel, et tal on õigus. Ta on ääretult siiras, tema vastaste halvad kavatsused võivad ta täielikult relvituks teha. Ta valetab harva ja kui, siis ainult selleks, et end kaitsta. Ta on küll tark aga ta ei ole sugugi kaval ja sageli isegi mitte osav. Ta tunneb end võimetuna silmakirjatsejate ees ja hakkab kogelema, katsudes end õigustada. Ta on väga range iseenda vastu ja ei armasta kompromisse.

Ta usub kõike mida talle öeldakse ja tunneb vajadust lisada oma jutule fakte.

Siga on lõbus seltskonnainimene. Ta räägib küll vähe aga kui ta kord otsustab rääkima hakata, räägib ta põhjalikult ja ei lõpeta enne, kui on teema ammendanud.

Nii nagu Ahv, on ka Siga intellektuaal ja tal on suur õppimisvajadus. Ta loeb küll palju aga ta loeb ükskõik mida. Ta tundub olevat hästi informeeritud aga tegelikult on ta seda vaid pealiskaudselt. Kui panna tema teadmised proovile, tulevad ilmsiks tema piirid. Üks jaapani vanasõna ütleb: Siga on eest lai aga tagant kitsas... Sellest hoolimata on ta piisavalt materialist. Ta on naudib elu ja on tihti sensuaalne.



Tema leebe ilme taga peidab Siga palju tahtmisjõudu ja isegi autoritaarsust.

Kuidas ka ei ole tema ambitsioonidega, tema kohustuste ja eesmärkidega, mille ta endale on seadnud, ta töötab kogu oma jõuga, milleks ta võimeline on ja see jõud on kahtlustäratav sisemine jõud millele mitte miski ei saa vastu. Kui Siga on kord otsuse vastu võtnud, ei suuda mitte miski teda peatada. Aga enne selle otsuse vastu võtmist, kaalub ta poolt ja vastupunktid pikalt läbi, see omakorda võib jätta mulje, et ta kõhkleb ja et ta ei tea, mida ta tegelikult tahab. Ta teab väga hästi, mida ta tahab aga et vältida komplikatsioone, võib ette tulla, et ta mõtleb ja arutleb nii kaua, et lõpuks tal polegi võimalust enam tegutseda.



Sellepärast ei maksa usaldada tema näilist nõrkust - ta on lihtsalt rahumeelne.

Seal on vähe sõpru aga ta hoiab neid väheseid kogu oma elu ja on valmis nende jaoks tegema suuri ohvreid. Ta on väga tähelepanelik nende vastu, kes tema hinnangu on ära teeninud. Sea märgi all sündinud naised armastavad teha kingitusi ja organiseerida väikeseid peoõhtuid.

Sea iseloom on üsna äkiline ja ta ärrituks kergesti, kui talle ei meeldiks tülitseda. Üldjuhul ta eelistab alla anda ja teha näo, nagu ta muudaks arvamust. Ta tülitseb teiega ainult siis, kui ta teid tõesti armastab.

Kokkuvõttes -  ta ei ole võimeline protsesse pidama ja teeb kõik, et neid vältida. Ja tal on õigus, sest kui hea ka poleks tema põhjus, impulsiivse ja ausana nagu ta on, kaotaks ta alati kellelegi teisele, kellel on väiksem südametunnistus.

Aasias elavad inimesed on need, kes väidavad, et selleks, et võita protsessi ei tohi olla ei impulsiivne, ega aus, ega omada südametunnistust...

Siga võiks sobida igale ametialale, ta on kohusetundlik ja töökas. Tänu tema tundlikkusele võib ta läbi lüüa mõnes kunstivaldkondades nagu luule või kirjandus. Aga ta võib ka mitte õnnestuda. Üks tema vähem sümpaatseid iseloomujooni on, et kui ta hakkab end mustaks tegema, siis lõpetab ta poris püherdades ja kõigega liialdades.

Materiaalsest küljest ja seda ükskõik milline ka pole tema keskkond, kus ta elab -  Siga leiab alati endale vajaliku elamiseks. Talle tuuakse raha või tööd ilma, et tal oleks vaja teha suuri pingutusi. Kogu oma elu jooksul aidatakse teda ja tänu sellele abile võib ta jõuda kõige kõrgemate finantssfäärideni. Rahvalik ütlus ütleb, et Seale tuuakse ette tema igapäevane paluke selle eesmärgiga, et teda rasva ajada ja et teda pühadeks ära süüa. Sellepärast peab ta ettevaatlik olema ja vähem teisi usaldama. Teistel on kalduvus tema naiivsust ära kasutada.




Armastuses: Sama lugu on ka tema armueluga, teda lollitatakse ja petetakse tihti aga armastatakse sellest hoolimata. Sea tähemärgi all sündinud naisest saab hea ema.

Eluetapid: Tema esimene elufaas on suhteliselt rahulik,. Teise elufaasi jooksul tekib tal suhteprobleeme kaaslasega. Aga ükskõik, millised ka ei ole tema probleemid - diskreetne ja tagasihoidlik Siga ei kutsu kedagi appi. Ta otsib ise väljapääse. Tema diskreetsus tuleb talle tihti kahjuks, sest mitte keegi ei kahtlusta tema tundeelu kannatusi, mida ta üle elab.


Kui ta on sündinud enne pühasid, väldib ta tagasilööke aga mida rohkem tema sünnikuupäev läheneb Hiina uue aasta algusele, seda rohkem on ta reedetud, naeruvääristatud ja riskeerib ära söödud saada teiste poolt.

Võib-olla leiame siit Kolme põrsakese saladuse?


Kommentaare ei ole