{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Rott.

  R OTT Peamised trumbid: On suure kujutlusvõimega ja siiras, isegi siis kui tal on halvad kavatsused. Suur puudus : Amoraalne,...

 ROTT

Peamised trumbid: On suure kujutlusvõimega ja siiras, isegi siis kui tal on halvad kavatsused.
Suur puudus: Amoraalne, liigselt individualist, ei hiilga aususega, armastab fantaseerida, iseloom ei ole kõige lihtsam.
Meeldib: Barokk-ajastu, kõik mis on võõras
Ei meeldi: Igapäevaelu, kellad, märkmikud, sussid ja perekonnaalbumid.
Armastuses: Kalduvus domineerida ei muuda kooselu lihtsamaks.
Tema soov: Et teda hullumiseni armastataks, et ta teid kirglikult saaks armastada, ta saab puhata ainult tulistel sütel.
Rahaline külg: Ta ei tunne sõna "säästmine" või siis peidab oma varandust. 




Rott on sündinud võlu ja agressiivsuse märgi all. Esimesel pilgul võib ta tunduda rahulik, tasakaalukas ja rõõmus. Ärge usaldage oma esimest muljet. See välimine kest peidab pidevat sisemist pulbitsemist. Tuleb teda vaid natuke puksida, et näha tema närvilist, murelikku ja raevukat temperamenti.
Rott nõuab teistelt piinlikku täpsust ja võib tunduda maniakina. Pidev närimine teiste kallal saadab teda kogu elu.
Talle meeldivad sõpradega koosolemised ja ta võtab meelsasti osa pidudest. Ta armastab teistest rääkida ja sellepärast tal on rohkem niisama tutvusi, kui tõelisi sõpru. Võib-olla on see ka sellepärast nii, et ta ei usalda õieti kedagi ja hoiab oma mured endale.
Aga enne kõike on Rott omakasupüüdlik. Kogu oma elu lõikab ta kasu oma vanemate ja sõprade pealt nii rahalisel, kui ka muul moel. Ta on väga sarmikas ja ta kasutab oma võlu osavasti ära.
Ta on suur mängija ja gurmaan, kes ei oska ega taha end millestki ilma jätta. Tal on alati hirm puuduse ees ja isegi, kui ta elab täie rinnaga tänases päevas, unistab ta säästmisest, kokkuhoiust ja elu kindlustamisest.
Naisest Rott, samadel eelmainitud põhjustel, täidab sahvri ja keldri kasutute tagavaradega, mille ta kohe ära kasutab. See on samuti tema, kes on kõige ägedam soodusmüükide ajal, ostes kokku hullumeelsest ja mõttetult korrates samal ajal iseendale, et ta säästab!


Rotil on suur kujutlusvõime, ta võib olla loominguline aga kõige rohkem kasutab ta oma kujutlusvõimet ära teiste kritiseerimiseks, kahjuks kellelegi ei meeldi kuulata tema nõuandeid. Osade Rottide juures see hea omadus võib muutuda veaks ja võib neid muuta ohtlikeks vastasteks, kes hävitavad teisi enese lõbuks.
Ta võib olla kade aga aus. Tal on oskus viia oma tegemised lõpuni, isegi kui - oh õnnetust - tema ettevõtmised on tihti määratud läbikukkumisele.
Kui ta õpib kontrollima oma pidevat rahulolematust ja oma liigset naudingut elu vastu, siis võib ta elus läbi lüüa ja õnnestuda.
Rott eelistab elada pigem omadest nippidest, kui tööst ja ta teenib meelsamini teiste kätetööst, kui ise higistades ja vaeva nähes.
Ta võib olla suurepärane parasiit ning liigkasuvõtja. Äris ja poliitikas võib ta läbi lüüa. Ta on pigem intellektuaalne, kui kätega tööd tegija.



Armastuses: See suur omakasupüüdja on väga tundeline, kes on võimeline olema väga helde nende vastu, keda ta armastab ja seda isegi nende vastu, kes tema armastusele ei vasta. Armastus võimaldab Rotil end realiseerida. See Rott, kes on gurmaan ja mängur on samal ajal tegelikult väga tundeline.

Eluetapid: Roti lapsepõlv on õnnelik ja tema noorusaeg muretu. Teine eluosa võib olla täis liikumist. Ta võib kaotada kogu oma varanduse valesti investeerides või kaotada kogu oma õnne suhete probleemides. Kolmas eluosa on rahulik ja mugav, just nii nagu ta seda soovib. Aga see võib oleneda vastavalt sellele, kas Rott on sündinud suvel või talvel. Suvel on varasalved täis. Aga talvel peab Rott välja minema, et toitu otsida ja ettevaatlik olema, et mitte lõksu kukkuda. 




Kommentaare ei ole