{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur Hiina horoskoop - Koer.

K OER Peamine trump: Ustavus, truudus. Suur puudus: Pessimist, liigselt muretsev, näeb kõike mustalt. Meeldib: Filmid,...

KOER





Peamine trump: Ustavus, truudus.
Suur puudus: Pessimist, liigselt muretsev, näeb kõike mustalt.
Meeldib: Filmid, mis tekitavad ängistust, müsteerium ja kummalised asjad (seda kõike lõõgastumiseks)
Ei meeldi: Et teda pannakse reaalsusega vastamisi - tal on oma reaalsus ja ta ei ole nõus sellest loobuma.
Armastuses: On pigem tuline ja kirglik, kalduvus sensuaalsusele.
Soov: Olla ümbritsetud ja armastatud, vajab õrnust, kallistusi, kardab üksindust.
Rahaline pool: Raiskab hetkeliste tujudega, dramatiseerib olukorda.

Koer, see õiglane...

Koer on muretseja. Ta on alati kaitsevalmis ja ei puhka kunagi. Alati ootel, ta valvab. Koer on enesesse keskendunud. Ta näitab oma tundeid haruharva välja ja ainult siis, kui ta leiab, et see on vajalik. Ta on äärmiselt jonnakas ja teab, mida ta tahab. Kuna ta on tihti küüniline, kardetakse teda tema ebameeldivate ja teravate ütlemiste pärast.





Koeral on sageli harjumus laskuda detailidesse, kritiseerida kõike ja kõiki, nii asjasse kuuluvaid, kui ka neid kellel asjaga midagi pistmist ei ole. Ta otsib pidevalt teiste nõrku külgi. Tegelikult on ta suur pessimist ja ei oota elult mitte midagi.

Ebaõigluse vastu reageerib ta alati julgusega. Ta on natuke tülpinud aga tema kriitikameel, tema naeruvääristamisoskus ja tema salgamatult suur hing päästavad teda üksindusest.

See mitte eriti sotsiaalne isik vihkab rahvakogunemisi. Ta võib tunduda ilma emotsioonideta, aga see on petlik; tegelikult on ta vaid mures ja ta kahtleb pidevalt iseenda tunnetes, niisamuti nagu teiste tunnetes. Hoolimata kõigist tema vigadest on inimkonna kõige õilsamad jooned kokku temasse koondunud: ta on ustav, truu, aus, tal on kohusetunne. Tema peale võib lootma jääda. Ta ei reeda. Ta oskab saladusi hoida paremini, kui keegi teine. Ta on täielikult diskreetne. Muuseas, koer vihkab tegelikult, et talle usaldatakse saladusi, niisamuti, kui talle ei meeldi ka ise teistele oma saladusi usaldada.


Vestlus temaga on lihtne ja ta väljendab end tihti halvasti. Ta on harva särav. Aga ta on väga tark ja mitte keegi ei oska kuulata, nagu tema.

Koer sisendab usaldust ja see usaldus on välja teenitud. Ta teeb alati kõik mis võimalik teiste jaoks ja see võib minna isegi niikaugele, et ta iseenda unustab. Inimesed üldjuhul hindavad teda kõrgelt ja neil on õigus, sest koer väärib seda.

Kogu ajaloo vältel on suured õigusetegelased ja maailmaparandajad alati olnud Koerad. Ebaõiglus ärritab koera ja ta ei puhka enne, kui saab korra majja. Koer kannatab töötute, sõdade ja pommitamiste pärast, ta kannatab nälja pärast, mille käes osa maailma inimestest kannatab, koer kannatab sellepärast, mis on toimunud, sellepärast, mis toimub ja sellepärast, mis tulevikus toimuma hakkab.



Seda filosoofi, seda moralisti, seda vasakpoolset inimest raha ei huvita. Ta on helde ja omakasupüüdmatu. On ta siis luksuskoer või tänavakrants, materiaalne mugavus pole tema jaoks tähtis. Isegi, kui ta neid mugavusi kasutab, tal ei ole "rikkuse maitset". Sellegipoolest, kui peaks juhtuma, et tal on vaja raha, on tema ise kõige parim isik, et seda leida.

Sellest ustavast koerast saaks hea tööstusjuht, aktiivne sündikaat, preester,  õpetaja. Aga milline ka ei oleks tema amet, temas on alati originaalne ja sügav ideaal, ta oskab inimesi tööle panna, kui vaja ja suurtel riikidel oleks hea liituda selliste inimestega, sest mitte ühelgi pole nagu neil, sellist tööjõudu ja sellist õiglustunnet, jäädes samaaegselt nii vähe ambitsioonikaks.

Armastuses: Koer on ka armastuses aus ent ettenägelik. Teda saadavad kogu elu tundeprobleemid. Muuseas, ta loob need probleemid ise tänu oma ebastabiilsusele ja pidevale muretsemisele.

Eluetapid: Kolm koera eluetappi mööduvad ebastabiilsuse märgi all. Murelik lapsepõlv, raske noorus, eelseisva töö ees tülpinud ja alla andev keskiga; vanadus täis kahetsusi, et pole suutnud elu jooksul piisavalt korda saata.

Koer, kes on sündinud päevasel ajal on rahulikum, kui koer, kes on sündinud öösel. Sest öösiti valvab koer maja. Koguaeg valvel, kõrvad kikkis, ei lõpeta ta haukumist, et ajada võõrad eemale ja ei leia rahu. Koeraelu...

Kommentaare ei ole