{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test, mis lubab sul viie minutiga õppida tundma iseennast ja teisi.

See test võimaldab sul õppida tundma iseennast aga ka neid, kes sind ümbritsevad. Ja ta võib paljastada üllatavaid asju! Enne alus...




See test võimaldab sul õppida tundma iseennast aga ka neid, kes sind ümbritsevad. Ja ta võib paljastada üllatavaid asju!


Enne alustamist, ära unusta, et ei ole halbu ega häid vastuseid, ainult sinu enda vastused loevad. Võta hetk aega enne jätkamist, see on oluline. Sa pead keskenduma ja ütlema ausalt, millele sa mõtled.

Alustame!

Kujutle endale kõrbe, mis laiub üle avaruste ja selles kõrbes on üks kuubik. Lähemalt vaadates näed sa, et seal on ka üks redel! Kirjelda seda redelit: milles ta on tehtud? Kui suur ta on? Kui kaugel asub redel kuubikust?

Edasi kujutle, et kõrbes on üks hobune. Kirjelda hobust. Veel enamgi: kus hobune on? Mida ta teeb?

Selles kõrbed on lilled, kujutle neid endale ette. Kui palju lilli sa näed? Millele nad sarnanevad? Kus nad asuvad võrreldes hobuse, kuubiku, redeli ja liivaga?

Viimane küsimus: Kõrbes on torm. Milline torm? On ta lähedal või kaugel? Millises suunas ta liigub? Puudutab ta hobust, lilli, kuubikut, redelit?

Kasuta maksimaalselt oma kujutlusvõimet selle esimese osa jaoks, sest kui sa oled lugenud analüüse, mis järgnevad ei saa sa enam seda testi teha. Ent sa võid teha seda testi teistele, et neid paremini tundma õppida!


Valmis?

Nüüd tagasiteed enam ei ole, asume analüüsi juurde!


Kuubik sümboliseerib sind!

Kuubiku suurus sümboliseerib sinu ego suurust. Suur kuubik tähendab, et sa oled enesekindel ja vastupidi. Kui sinu kuubik puhkab liival, tähendab see, et sul on jalad maa küljes kinni, kui ta hõljub õhus, tähendab see, et sul on pea pilvedes.

Läbipaistev kuubik tähendab, et sa oled läbipaistev isik, samal ajal, kui läbipaistmatu kuubik tähendab, et sa kaitsed oma mõtteid. Kui su kuubik on valgusküllane, oled sa ilmselt positiivne inimene, kes avab oma südame teistele. Su kuubik on tehtud graniidist? Sa oled kaitsja ja vastupidav.

Testi mõte on iseennast ja teisi paremini tundma õppida ja kui sul palutakse ette kujutleda üks abstraktne kujund (kuubik) on su kujutlusvõimel kombeks seda samastada oma isikliku identiteediga.

Redel sümboliseerib su sõpru.

Kui su redel on kuubiku lähedal, tähendab see, et sõbrad tähendavad sulle palju ja et te olete lähedased. Redel on õrn või tugev? Suur või väike? On ta suunatud kuubiku sisemusse? Sa peaksid olema nüüd võimeline tegema ise omad järeldused!

Hobune on su unistuste partner.

Hobusetüüp paljastab palju asju selle inimese kohta, keda te sooviksite oma elu partneriks. Osad inimesed näevad pruuni hobust, teised säravat pegasust või ükssarvikut. On su hobune kuubikust kaugel või lähedal? Käib ta ümber kuubiku? Üritab ta seda hammustada? See võib paljastada praegust või potentsiaalset partnerit, igaljuhul on vastused sageli liigutavad ja naljakad.

Lilled sümboliseerivad lapsi.

Lilledearv sümboliseerib lastearvu, millest te unistate, alateadvuslikult või mitte. Osad inimesed näevad närbunud karikakart, teised näevad tervet lokkavat lilleaeda, mis katab kuubiku ja kõrbe. Lillede värvus ja elujõud ütlevad palju nende tervise ja heaolu kohta. Nende asukoht võrreldes kuubikuga võib süboliseerida teie suhteid. Kui hobune lilli sööb, konsulteerige arstiga!

Torm sümboliseerib ohtu.

Torm annab tunnistust inimese hetkeolukorrast elus ja viisist, kuidas ta riske oma elus näeb. Osad võivad näha kaugel müristavad äikest, teised võivad end leida keset möllavat keeristormi...


Et paremini seda testi teha, võta aega vastamiseks ja julgusta ka oma tuttavaid ja lähedasi selles osalema.
Sa märkad peagi, et see test on üsna usaldusväärne... Ja seda mitmel põhjusel: inimesed samastavad end abstraktsete esemetega (kuubik), tunnevad kiindumust loomade vastu (hobune), lilled võivad sümboliseerida elu ja elurõõmu (lapsed) ; redel on tööriist meenutades sõprust; torm sümboliseerib ohtu, mis tekitavad halva enesetunde.

















Kommentaare ei ole