{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada lahti kõrvavalust

Kõrvavalu on väga sagedane laste ja täiskasvanute juures, olles märguandeks põletikust. Et looduslikult kõrvapõletikku ravida, siinkohal ...

Kõrvavalu on väga sagedane laste ja täiskasvanute juures, olles märguandeks põletikust. Et looduslikult kõrvapõletikku ravida, siinkohal üks 200 aasta vanune ravim.


Iga inimene on vähemalt korra oma elus tundnud kõrvavalu. Tavaliselt on see märk kõrvasisesest põletikust ehk keskkõrvapõletikust, mis on üks enamlevinumaid haigusi laste ja täiskasvanute seas. Olenevalt põletiku liigist (välis-, kesk- ja sisemine) võib valu olla varieeruv (terav, tekitada valguse talumatust...)

Samuti on kuumus ja niiskus heaks kasvupinnaseks bakterite ja seente arenguks. Siinkohal, korrapärane antibiootikumide manustamine võib hävitada normaalse bakterifloora, kust siis põletik ja kõrvavalud.




 Kõige sagedamad kõrvavalu põhjused:

Shampooni, vee või muu vedeliku kõrva sattumine.

Võõrkeha kõrva sattumine.

Sinusiit ehk põskkoopapõletik

Vaik kõrvas

Keskkõrvapõletik

Kuulmetõrves, mis muutub õhurõhuga (lennukiga lennates)

 Hambavalu või valu lõualuus

Lõhkenud kuulmekile

Väliskuulmekäigu põletik, mida põhjustavad mitmed nahahaigused (ekseem, psoriaas)







Kuidas seda looduslikku ravimit valmistada? 


Seda 200 aasta vanust ravimit¨, mille tõhusust palju kiidetakse,  on lihtne valmistada.

Lõigake noaga kreeka pähkel kaheks. Võtke pool koort ja eemaldage pähkel.
Valage oliiviõli potti, sellesse pähklikoor ja keetke viis minutit tasasel tulel.

Mõte on kasutada joodi, mida pähklikoor eritab tänu oliiviõlile. Jood parandab ja kasvatab õli tervitavat toimet. Seejärel, kui õli on jahtunud, tilgutage ettevaatlikult kõrva, et vaigistada valu. Mõne minuti möödudes valu kaob.

Mida teha, kui valu ei kao? 

Kui valu ei vaibu, tuleb konsulteeride arstiga, eriti sellisel juhul, kui sümptomitele kaasenevad nägemishäired, pearinglus, häälemuutus, sügelemine, väljakannatamatu valu ja/või kui kõrvast tuleb eritist (mäda, verd)
















Kommentaare ei ole