{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, kui palju numbreid sa pildil näed, võib viidata sellele, millised on sinu väärtushinnangud

 Selle testi pildi peal on näha erinevaid numbreid. Sinu ülesandeks jääb nende numbrite kokkulugemine. Vastavalt siis sellele, mitu n...

 Selle testi pildi peal on näha erinevaid numbreid. Sinu ülesandeks jääb nende numbrite kokkulugemine. Vastavalt siis sellele, mitu numbrit sa kokku suudad lugeda, võid sa teada saada, mille pärast sinu lähedased sind tegelikult hindavad. Testi tegemine on seega lihtne : vaata pilti ja loe kõik numbrid kokku, mida sa näed. Seejärel vaata järele, millise kirjelduse see sinu kohta annab. 

 


 


Vähem, kui 6 numbrit

See tähendab, et sa oled inimene, kes palub harva vabandust. Sa mõtled tihti ainult iseenda ja oma soovide peale, teised tulevad alles peale seda. Sa võid teinekord käituda üsna omakasupüüdlikult ehkki sa seda tunnistada ei taha. 

Mõned ütlevad, et sa oled enesekeskne ja kui sa järele mõtled, oled sa tihti oma otsuseid vastu võtnud lähtudes enda soovidest ja vajadustest. Sul on olnud minevikus päris palju üleelamisi, mis on jätnud oma jälje ja mille tõttu sa oled nüüd harjunud mõtlema rohkem enda peale. Valusad üleelamised on muutnud sind kinnisemaks, samuti umbusklikumaks ja natuke kalgimaks, kui sa seda tegelikult oled. Sa oled olnud olukordades, kus sa oled pidanud ise hakkama saama ja ainult enese peale lootma. Sellest ajast on sul raske teisi usaldada. 

 

 

Sul on teinekord raske ka näha seda, mida teised sinu heaks on teinud. Sa leiad, et kui sul on elus hästi läinud, siis võlgned sa selle eest tänu üksnes iseendale ja mitte kellelegi teisele. Mõnikord pead sa ka ennast teistest paremaks. Samas aga on ilmselt just see ka põhjuseks, et sul on nii vähe häid sõpru. Ehkki sa oled harjunud üksi olema, oleks siiski hea, kui sa katsuksid olla natuke parem nii iseenda, kui ka teiste vastu. Varem või hiljem läheb sul ikka teiste abi vaja. Kui sa aga pead ennast teistest paremaks, ei tule keegi sulle enam appi. 


6 numbrit

Sind iseloomustavad täpsus ja ausus. Kui sul on mõni kohtumine kokku lepitud, katsud sa alati õigeks ajaks kohale jõuda või oled teinekord kohal isegi varem. Sinu silmis on aeg raha. Sellepärast ei tahagi sa raisata ei enda, ega teiste aega. 

Mis puutub aususesse, siis võib öelda, et sa ei ole just suu peale kukkunud. Sa ei vali sõnu selleks, et kellelegi öelda, mida sa tema käitumisest arvad. Kui keegi on eksinud, teed sa selle talle kohe teatavaks, toetudes alati kindlatele faktidele. See on ilmselt ka põhjuseks, miks sind ikkagi hoolimata kõigest hinnatakse. 

 

 

Ehkki sa oled otsekohene inimene, imetletakse sinu juures seda, et sa ei oska keerutada. Sa katsud alati leida võimalikult ruttu igale olukorrale lahenduse. Ent sageli kaotad sa liiga ruttu kannatlikkuse ja võid seejuures ärrituda. Sellistel puhkudel võid sa oma sõnadega teistele haiget teha ehkki lähedased inimesed ei tule sulle seda alati ütlema. Katsu teinekord järele mõtelda enne, kui sa midagi ütled. 

 

9 - 11 numbrit

Sa oled kindlate väärtushinnangutega inimene. Sa elad oma põhimõtete järgi. Sa katsud iga päev olla parem inimene ega lase end mõjutada ennast ümbritsevast negatiivsest maailmast. Sa oled kaastundlik ja abivalmis. Sa võitled alati ebaõigluse vastu. 

 

 

Sa oled tänulik selle üle, mis sul on. Sa oskad hinnata oma elu, sa oskad näha häid võimalusi, mida elu sulle kaasa toob. Sa oled teadlik sellest, et sul on elus hoolimata kõigest läinud üsna hästi. Sa ei ole võib-olla saanud kõike, mida oleksid tahtnud, ent sa tead, et varem või hiljem viid sa oma unistused ellu. 

Sa oled kohusetundlik inimene. Kui sa oled läinud üle piiri ja teinud kellelegi haiget oma sõnade või tegudega, oled sa alati valmis vabandama.


Kommentaare ei ole