{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 karma seadust, mis muudavad elu.

Elu võib võrrelda karbiga. Tehes midagi head, paned sa karpi ühe hea asja. Tehes kellegile halba, paned sa karpi halva asja. Samuti on asjad...



Elu võib võrrelda karbiga. Tehes midagi head, paned sa karpi ühe hea asja. Tehes kellegile halba, paned sa karpi halva asja. Samuti on asjadega, mis on neutraalsed. Karma on universumi jõud, mis töötleb asju, mis karbis on. Seega, mida rohkem paned sa karpi häid asju, seda rohkem karma töötleb häid asju.
Karma reageerib meie tegudele. Siinkohal kaheksa karma seadust, kui sa õpid neid järgima, muudavad nad su elu täiesti.

1 Alandlikkuse seadus.

Alandlikkuse seadus määrab, et mitte miski ei muutu iialgi, kui sa keeldud sedavastu võtmast sellisena, nagu ta on.

2. Loomise seadus.

Loomise seadus määrab, et elu lihtsalt ei juhtu meile, vaid me peame seal osalema. See, mis meid ümbritseb, annab märku meie sisemisest olukorrast. Meie olemegi universum. Jäta meelde, et sa pead olema sina ise ja ümbritsema end sellega, mida sa oma ellu tahad.

3. Arenguseadus.

Arenguseadus määrab, et kui sa tahad end arendada, pead sa muutma iseend, mitte inimesi ja asju enda ümber. Kui sa tahad ennast arendada, pead sa tegema seda seestpoolt, mitte väljaspoolt. Kui sa muudab oma südant, muudad sa ka maailma.

4. Vastutuse seadus.

Vastutuse seadus määrab, et kui su elus on miski korrast ära on see korrast ära sinuga. See, mis sind ümbritseb, peegeldab sind ja sina peegeldad seda, mis sind ümbritseb. Niisiis, selleks, et asjad muutuvad, pead sa ise muutuma. Loogiline, eks ole ju? Sa pead enese peale võtma vastutuse.

5. Ãœhendusseadus.

Ühendusseadus määrab, et isegi, kui kaks asja ei tundu olevat ühendatud, nad ikkagi on seda. Kõik on universumis omavahel seotud. Vasak jalg, mis astub trepiastmest üles on omavahel seotud parema jalaga, mis astub järgmise sammu. Minevik, olevik ja tulevik on samuti omavahel seoses.

6.Kingituse seadus.

Kingituse seadus määrab, et kui sa midagi annad elus, saad sa midagi vastu. Kui sa midagi ei anna, kui sa jääd käed rinnal risti ja kinnise ukse taha, siis uksed, mida sa tahad lukust lahti saada, ei avane iialgi. Kui sa tahad avatud, vaba ja ilusat maailma, pead sa andma endale vahendid, et see juhtuks.

7. Keskendumisseadus.

Keskendumisseadus määrab, et sa ei saa mõtelda kahele asjale samal ajal. Teadus kinnitab seda, märkides, et me suudame mõtelda ainult ühele ja poolele asjale samal ajal. See on see, mis laseb meil peas dialoogi teha. Sa kuulad seda, mida teine inimene räägib ent samal ajal kuulad sa pooleldi ka omaenda mõtet, kui teine inimene räägib.

8. Kohaloleku seadus.

Kohaleoleku seadus määrab, et isegi, kui on oluline keerata mineviku poole, et mõista, kuhu me läheme, on samuti oluline elada olevikus ja mitte olla väga hõivatud tulevikuga.



Kommentaare ei ole