{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike siseneb 19. aprillil Sõnni märki. Millist mõju see tähemärkidele avaldab?

foto : unsplash / Lenstravelier      Kevad on täies hoos. P...

foto : unsplash / Lenstravelier

 

 

 Kevad on täies hoos. Päike on aga sisenemas Sõnni märki, tuletades meile meelde, et mõnikord on lausa vaja võtta aega maha ja tunda rõõmu lihtsate asjade üle. Algav Sõnnide aeg on ideaalne selleks, et laadida oma patareid täis.

Rahulikumad ajad on taas kätte jõudmas. Aeg on tempot maha võtta. Peale viimast üsna kiiret ja pingelist kuud, mil Päike oli tulihingelise Jäära märgis, on ta otsustanud edasi liikuda ja pakib juba oma kohvreid, et siseneda Sõnni märki. See aga tähendab, et Sõnnide aeg on ametlikult kätte jõudmas ja kehtima hakkab vanasõna : anna aega atra seada. Tuleb nautida iga hetke ja hoolitseda rohkem enda eest. Vastupidiselt sellele, mida paljud arvata võivad, ei mõjuta Päike Sõnni märgis üksnes neid, kes on sündinud selles tähtkujus. Päike Sõnnis mõjutab kõiki tähemärke. 

 

 


Mis kuu on Sõnni kuu? 

Kui meie elame Gregoriuse kalendri järgi, siis astroloogias kehtib oma kalender, mis tugineb Päikese liikumisel. Selle tõttu algab Sõnnide aeg kohe peale Jäärade aega ja eelneb Kaksikute ajale. 19. aprillist kuni 20. maini on Päike Sõnni märgis. See võib sõltuda olenevalt aastast ent valitsev energia jääb siiski samaks. Terve selle kuu jooksul on Päike (energia ja sisemine jõud) liidetud Sõnni energiaga.

Astroloogias on aga nii, et meis kõigis on natuke midagi igast tähemärgist. Selle tõttu tuletabki Sõnnide aeg meile midagi tuttavat meelde ja seda sõltumata sellest, mis kuus sa oled sündinud. 


Päike Sõnni märgis  - aeg on võtta tempot maha

Merkuuri retrograad, varjutuste aeg ja Päike Jäära märgis on pannud meid sisse seadma muutusi oma igapäevases elus. Selle tõttu algabki Sõnnide aeg väga õigel ajal. Sõnn on praktilise mõtlemisega Maamärk, kelle pea ei hõlju pilvedes vaid kes on kahe jalaga kindlalt maa peal. Sõnn on see, kes muudab konkreetseks kõik Jäära tehtud plaanid. Päike Sõnni märgis soovitab meil võtta aega maha ja leida oma hingerahu tagasi, et paremini analüüsida kõiki muutusi, mis viimasel ajal on aset leidnud. Kas sa oled teinud õigeid valikuid oma elus? Kas sa liigud selles suunas, mis sulle sobib? Sõnn paneb meid ka paremini mõistma ja hindama oma väärtushinnanguid. 

 

 

Sõnn on sündinud armastuse- ja külluse planeedi Veenuse kaitsva tiiva all. Sõnn soovitab meil kõigil avada oma süda ja kuulata rohkem iseennast. Sõnn on romantiline, ta õpetab meile, et väikesed tähelepanuavaldused võivad muuta teinekord palju. 19. aprillist kuni 20. maini toovad planeedid meile kätte kõik võimalused ja vahendid, mille abil muuta oma elu õnnelikumaks. Raha, projektid, suhted. Ükskõik siis, mida sul ka vaja ei lähe kõige rohkem praegusel hetkel - Sõnn toob sulle kõik, mida sa vajad. 


Millist mõju avaldab Sõnni aeg sinu tähemärgile? 

 

Jäär, Lõvi ja Ambur

Planeedid soovitavad teil viia oma plaanid ellu ja olla ettevõtlikumad, sest Sõnnide aeg toob teile palju raha ja häid võimalusi. Sõnn soovitab teil võtta aega selleks, et organiseerida oma elu paremini, kindlustada oma positsiooni ja seejärel nautida oma töö vilju. 

 

Sõnn, Neitsi ja Kaljukits

Päike muudab teid enesekindlamateks. Aeg on viia oma unistused ellu. Aeg on otsida ka uusi võimalusi. Hea õnne planeet Jupiter on teiega ja toetab teid kõikides ettevõtmistes. Kuulake oma südant ja te leiate õige tee.

 

 

 

Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja

Milline on teie suhe lähedastega? Milline on teie enesehinnang? Sõnnide aeg soovitab teil hoolitseda rohkem iseenda eest. Otsige tasakaalu oma elus, otsige hingerahu ja kõik muu tuleb peale selle. 

 

Vähk, Skorpion ja Kalad

Kui Päike on Maamärgis (sõbramärk), tunnevad Veemärgid ennast üldiselt hästi.  Järgnevad nädalad võivad olla otsustavad. Tänu Sõnni energiale sirutavad Veemärgid oma tiivad välja ja muutuvad veelgi enesekindlamateks. See on kõige parem aeg, et sõlmida lepinguid ja sooritada kasulikke tehinguid. Nii töö juures, kui eraelus peaks eesolev periood tooma kaasa palju head õnne.

 




Kommentaare ei ole