{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised on sodiaagi kõige suuremad kulutajad ja ihnuskoid?

  foto : unsplash / Harry Cunningham      Kuidas sinuga on,...

 

foto : unsplash / Harry Cunningham

 

 

 Kuidas sinuga on, kas sa loed iga senti enne, kui midagi ostad või oled valmis kogu seltskonnale välja tegema, kui tuju peale tuleb? 

On sul kunagi tulnud sellist mõtet pähe, et kui sa ei suuda kokku hoida ja kulutad nii palju, siis on selles süüdi sinu sodiaagimärk? Kusjuures astroloogide sõnul võib su jutus tõetera sees olla. Nimelt paistavad osad tähemärgid silma selle poolest, et neile meeldib palju kulutada, nad ostavad kokku ka asju, mida neil vaja ei ole ja mida nad suure tõenäosusega kunagi ei kasuta ja siis on teisi, neid kes veeretavad iga senti enne mitu korda, kui midagi ostavad. 

Et sulle lihtsamat ülevaadet anda, on astroloogid koostanud edetabeli kõige ihnsamatest ja kõige heldematest tähemärkidest, võttes arvesse seda, kui kiiresti on nad võimelised oma pangakaarti rahakotist välja võtma. 


1. Sõnn

Sõnn on selles edetabelis ilmselt nii esimesel, kui viimasel kohal. Talle meeldib palju kulutada aga samas võib ta olla hästi ihne. Natuke paradoksaalne, eks ole? Näiteks võib teda võrrelda inimesega, kes vihkab segadust aga ise elab keset korralagedust. Sõnn on suur kulutaja, kellele ei meeldi raha kulutada. Muuseas sellepärast talle igasugused soodusmüügid ja kasutatud asjad meeldivadki. See võtab tal natuke süütunnet maha. Olla või osta, selles on küsimus. Sõnn juba teab, millise valiku ta langetab.

 

 


2. Ambur

Amburi suurim probleem seisneb selles, et ta ei suuda piiri pidada ja mitte ainult ei suuda aga tal pole vähimatki tahtmist piirata oma suurt ostuhimu. Ta ongi selline ja ei näe selles mingit probleemi, ta ei kavatsegi ennast kellegi pärast muuta. Elu on niigi lühike, hakka nüüd siin iga asja pärast ette muretsema ja panema endale raha kõrvale - mille jaoks?!? Praegu tuleb elada ja rõõmu tunda sellest, mis on, mitte muretseda homse pärast. 


3. Lõvi

See sodiaagi kiskja on kahtlemata see, kes sarnaneb kõige rohkem harakale: talle meeldib kõik, mis särab. Talle meeldivad kallid asjad ja ta ei varja seda, et tal on kerge nõrkus hinnaliste asjade vastu. Ta on Päikese märk ja selle tõttu ta ilmselt peabki normaalseks öelda, et ta on ju seda väärt.


4. Kaalud

Tema probleem seisneb selles, et talle meeldib käia moega kaasas ja olla stiilne. Ta kodu peab olema ilus, ta riided peavad olema kenad, ehetest rääkimata. Ta on Veenuse märk. Armastuse planeedile meeldivad ilusad materiaalsed asjad. Seega on ka Kaalude märk üks materiaalsematest. Ja tema õigustuseks võib öelda, et ta ei suuda kunagi valida, kumba raamatut ta ostma peaks, seega ostab ta mõlemad. 

 

 


5. Kalad

Nii nagu Amburil, ei suuda ka Kalad piiri pidada. Isegi tema planeet Neptuun ei aita teda selles kaasa. Unistuste planeedil on muidki tegemisi, kui jälgida, et Kalakesed oma elus õigeid valikuid teeksid. Ja selle tõttu Kalake muudkui ostab ja ostab, mõtlemata tuleviku peale.


6. Jäär

Jäär on kiire, impulsiivne ja mõtlematu nii oma isiklikus elus, kui poes käies. Ta ei mõtle, ta tegutseb ja ära loodagi, et sa saad tema tahtmisele vastu seista. Kui ta midagi tahab, siis ta saab selle. Üldiselt ta sooritabki oma ostud nii, et tal tuli isu millegi järele korraga, mitte, et tal seda hädasti vaja oleks. Aga ta ei kahetse midagi. Seegi hea.


7. Kaksikud

Kaksik on väga tark ja kaval aga seda peab küll ütlema, et ta organiseerib oma elu hästi. Ta arvutab kõik oma peas läbi, liidab ja lahutab nagu tõeline arvutusmasin ja katsub kiusatusele vastu seista nii hästi, kui võimalik. Aga ka temal on omad nõrkused. Ta võib kaotada aru näiteks kirjatarvetepoes.


8. Vähk

Üldiselt teeb see talle au, et ta suudab oma rahaasju nii hästi organiseerida. Aga see kestab ainult nii kaua, kuni ta tunneb end hästi. Kui tal on seljataga halb päev, siis ostab ta emotsioonide ajel, mis aga ette juhtub selleks, et end lohutada. Tavaliselt ostab ta kiisupiltidega rätikuid.

 

 


9. Veevalaja

Kuna talle ei meeldi kunagi midagi teha nii nagu teised seda teevad, siis on tal oma arusaamine rahaasjadest. Külmutuskapp on tühi? Hiljem vaatab, kas viitsib poodi minna või mitte. Aga ta võib osta virnade kaupa kokku mingisuguseid vidinaid, mida keegi teine ei ostaks. Ja kui ta sellist vidinat tahab, on ta väga ruttu poes.


10. Skorpion

Tema peab tähtsaks oma isiklikku turvalisust. Kõik see, mis kindlustab ta elu, on talle tähtis. Oma raha hoiab ta sukasääres või ahju peal. 


11. Neitsi

Neitsi on nii mõistlik, et temast arukamat ei olegi. Ta peab tähtsaks osta ainult selliseid asju, millest on midagi kasu ja mida tal vaja läheb. Ta ei tunne rõõmu raha kulutamisest ja unustab täiesti ära, et sentide lugemine teda õnnelikuks ei tee.


12. Kaljukits

Kui ta saaks üldse nii elada, et ta midagi ostma ei peaks, siis oleks ta õnnelik. Ta elab hirmus, et ühel hetkel võib tal puudus kätte tulla. Ja selle tõttu ta hoiabki iga senti kokku.










 

 

Kommentaare ei ole