{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja on kõige alahinnatum?

foto : unsplash / Campaign Createurs      Särava Lõvi kõrva...

foto : unsplash / Campaign Createurs

 

 

 Särava Lõvi kõrval loomulikult ei paista ta eriti silma. Tundub nagu kõigi jaoks oleks see nii loomulik, et ta lihtsalt on olemas. Millise tähemärgi esindajat alahinnatakse sageli kõige rohkem ehkki tegelikult vääriks ta rohkem tähelepanu? 

"Nagunii ei oota ma mingit tänu, ma tean väga hästi, kui palju mu töö väärt." - see on lause, mida sa kuuled tema suust tihti. Ometi on selles lauses natuke alandlikkust ja riivatud eneseuhkust. Ta ei tee midagi, et ennast esile tõsta, ei ürita teiste seast silma paista ja keskendub üksnes oma eesmärkidele. Vähemalt pealtnäha. Sest oma südames muretseb ka tema sellepärast, mida teised võivad temast arvata ehkki ta seda iialgi ei tunnista. Kui sa arvad, et sind see ei puuduta, siis vaata üle, milline on sinu Kuu- ja tõusumärk! Praegu aga vaatame lähemalt, miks selle tähemärgi esindaja on sageli nii alahinnatud teiste poolt ja miks me kõik oleme tema suhtes eksinud.

 


Teda peetakse liiga igavaks

Inimesed otsivad tänapäeval ainult meelelahutust, kõik peab tehtud saama ruttu ja kiiresti. Seega loomulikult tundub igava ja isegi tüütuna selle tähemärgi esindaja alandlikkus, nõudlikkus ja kannatlikkus. Mõned said ilmselt juba aru, et jutt käib Neitsidest. Neitsi on sündinud kooliaasta alguses, see ilmselt ongi põhjuseks, miks ta nii hästi oma elu organiseerida ja planeerida oskab. Tal on kõik viimse üksikasjani ära planeeritud, kaustadesse ja Exceli tabelitesse pandud ning seina peal värvilised meeldetuletused, et midagi ära ei ununeks. Neitsi planeet on Merkuur, mida ta jagab koos Kaksikutega. Kui Kaksikud on pärinud Merkuurilt hea suhtlemisoskuse, siis Neitsi on pärinud Exceli tabelid ja hea analüüsioskuse.

 

 

Neitsi element on Maa. Maa elemendi märgid paistavad silma oma praktilise mõtlemise, kannatlikkuse ja töökuse poolest. Neitsi on ka pedant. Ta on rahulik ja introvert, ta ei otsi võimalust, kuidas ennast esile tõsta. Ta tahab olla kasulik. Neitsi kodus valitseb alati korda - iga asi on omal kohal. Ta ei armasta liigset sära, ta eelistab lihtsat ja praktilist. Ta on harjunud palju mõtlema, mõnikord isegi liiga palju. Talle heidetakse ette, et ta on liiga paindumatu, ei ole spontanne ega lõbus. 


Tema peale võib alati kindel olla

Tegelikult ei saa teda alahinnata, sest siis peaks silmad kinni panema kogu selle töö pealt, mida Neitsid teiste varjus iga päev ära teevad. Sinu töökaaslane, kes on sündinud Neitsi tähtkujus, ajab sind võib-olla naerma oma tabelite tegemisega ja oma korralikkusega. Ent tegelikult aitab ta sul väärtuslikku aega kokku hoida ja tänu temale saad sa varem töölt koju. Ta armastab korda ja puhtust ning võib tunduda mõnikord täieliku pedandina. Seega Neitsi on väga kannatlik, oskab oma elu hästi organiseerida ja mõtleb praktiliselt nagu kõik Maamärgid. Lisaks sellele otsib Neitsi alati lahendusi - nii enda, kui sinu probleemidele. Ta on usaldusväärne, abivalmis ega katsugi end esile tõsta kõige selle pärast, mida ta on juba ära jõudnud teha teiste aitamiseks. Kindlasti tuleb ka sulle meelde vähemalt üks Neitsist sõber, kes on sind juba aidanud! Neitsi on sõber, kes peaks olema vähemalt igal inimesel. Kui sul on Neitsi tähtkujus sündinud sõber, oled sa õnnega koos.

Kommentaare ei ole