{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aastal sündinud Kaalud

     Roti aastal sündinud Kaalud on lõbusad, suhtlemisele avatud inimesed. Selles märgis sündinud inimene on alati lahke ja ...


 

 

 Roti aastal sündinud Kaalud on lõbusad, suhtlemisele avatud inimesed. Selles märgis sündinud inimene on alati lahke ja sõbralik, teiste vastu viisakas ja taktitundeline. Ta võidab ruttu inimeste usalduse ja säilitab igas olukorras eneseväärikuse. Diplomaatiline Kaalude esindaja koos vastupandamatu Rotiga moodustab võluva paari. Tegemist on erakordselt huvitava inimesega, kes lausa tõmbab teiste tähelepanu. Roti aastal sündinud Kaalude esindaja tahab olla nähtaval kohal. Suhtlemine temaga on väga meeldiv, ta lihtsalt ei räägi, vaid jagab oma mõtteid. Ta on tark inimene, kes oskab anda asjakohast nõu ja jagab soovitusi, kuidas leida ka kõige raskematest olukordadest väljapääsu. Sa võid alati tema peale kindel olla. 

Ta on rõõmsameelne inimene, positiivse ellusuhtumisega. Roti aastal sündinud Kaalude esindaja on suur optimist, kes on valmis jagama oma head tuju ja rõõmu kõikide inimestega. Ta on väga hea veenmisoskusega ning võimeline lahendama ükskõik millise konflikti. Teda on võimatu mitte kuulata, sest tal on nii tugevad ja paikapidavad argumendid. Ta on tark inimene, kes ei mõtle ainult oma isikliku huvi peale vaid tahab tõesti teisi aidata. Loodus on andnud talle oskuse näha asjade tõelist olemust. Kõige tähtsam on tema jaoks see, et õiglus võidaks. Ta otsib harmooniat iga hinna eest, ei kannata silmaotsaski kurjust ja julmust. Teda hinnatakse tema pingutuste eest, teda austatakse vääriliselt. Tal ei ole peaaegu ühtegi vaenlast.

 

 

Ta on sotsiaalne inimene. Talle meeldib olla suurtest seltskondades. Talle meeldib tõmmata tähelepanu. Ta on valmis suurteks tegudeks. Talle meeldib oma meelt lahutada. Roti aastal sündinud Kaalude esindaja on iga ettevõtte hing, kõikide lemmik. Loomulikult ei ole ka tema ideaalne : talle meeldib kuulujutte rääkida, mõnikord võib ta sekkuda ka asjadesse, mis temasse ei puutu ja võtta enda peale liiga palju kohustusi. Ta võib mõnikord olla ka laisk ja hinnata liiga palju meelitusi. Ilusad asjad ja luksuslik elu ei jäta teda ükskõikseks, talle meeldib veeta oma aega ilusate inimeste seltsis. Samal ajal katsub ta siiski hoida mõistlikku tasakaalu ega lasku kunagi liiga madalale. 

Roti aastal sündinud Kaalude esindaja on praktilise mõtlemisega, tahtejõuline inimene, kellel tavaliselt elus veab. Tal on hea vaist äriasjades ja see teeb ta tavaliselt rikkaks. Ainus, mis võib tema karjäärile takistuseks saada, on laiskus. Mõnikord on ta niivõrd haaratud oma unistustest, et unustab ajataju. Ta võib täiesti rahuliku südamega jätta oma töö ka teiste teha. Ta kohaneb hästi uute tingimustega, võtab muutusi positiivselt ja saab kõikidega hästi läbi. 

 

 


Armastus

Roti aastal sündinud Kaalude esindaja on rõõmsameelne inimene, kes loob ruttu uusi tutvusi. Vastassoo seas on tal menu. Ta on romantiline ja sensuaalne, oskab enda eest hoolitseda. Ta ootab oma kallima poolt ilusaid ja kallihinnalisi kingitusi. Ta võib olla tujukas ja pirtsakas, ent on alati ka meeldiv ja võluv. Pole võimalik mitte temasse armuda. 

Pereinimesena on ta ideaalne. Ta tuleb pere rahaasjade organiseerimisega hästi toime ega kuluta rohkem, kui vaja. Ta säilitab oma positiivse hoiaku. Tal on liiga palju tegemist aga mujal, et olla kogu aeg kodus. Tal võivad isegi olla mõned kõrvalsuhted. Aja möödudes õpib ta aga rohkem hindama oma lähedasi, peale seda saab temast lausa eeskujulik pereinimene. Partnerina on ta hea ja hooliv inimene, kes ei otsi konflikte. 

 

 


Töö

Roti aastal sündinud Kaalude esindaja on andekas. Ta on väga intelligentne inimene. Füüsiline töö ei sobi talle, ta tahab mõtelda ja kasutada oma pead. Ta on tugeva intuitsiooniga ja see päästab teda ebameeldivatest olukordadest. Ta leiab ühise keele kõikide kolleegidega ning suudab juhtida suurt meeskonda. Roti aastal sündinud Kaalude esindaja on ambitsioonikas ja energiline inimene, kes töötab sageli juhtiva koha peal. 

Ta aimab seda, millises tujus teised on ja suudab väljendada korrektselt oma mõtteid. Temast saaks väga edukas psühholoog. Ta oskab anda head nõu, aidates teistel kõige paremaid otsuseid langetada, ta on hea veenmisoskusega. Lisaks sellele on ta intelligentne, leidlik ja pragmaatiline. Temast saaks ka kuulus advokaat või ajakirjanik. Ükskõik, millises valdkonnas ta ka ei töötaks - ta teeks ikkagi head karjääri.

Kommentaare ei ole