{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

  foto : unsplash / Tim Gouw    Milliste tähemärkide esinda...

 

foto : unsplash / Tim Gouw

 

 Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas väga hea nädal, mis peaks tooma neile õnne, head edu ja armastust? 

Päevad muudkui lähevad. Skorpionite aeg hakkab läbi saama, Päike on pakkimas oma kohvreid, et siseneda rõõmsa ja optimistliku Amburi tähemärki. Tänu sellele muutub ka valitsev energia. Järgmisel nädalal moodustavad armastuse planeet Veenus, suhtlemise planeet Merkuur ja hea õnne planeet Jupiter ilusa liidu, mis peaks kaasa tooma head õnne kõikides ettevõtmistes.


Milliste tähemärkide esindajatele toovad planeedid järgmisel nädalal head õnne? 

 

 


KAALUD

Kaalud on armastuse tähemärk. Kaalud on sündinud Veenuse (armastuse- ja ilu planeet) kaitse all ja see ongi ilmselt põhjuseks, miks Kaalud oma hingelt on nii suured romantikud. Probleem seisneb aga selles, et kui Kaalude elus ei ole piisavalt armastust, tunneb ta ennast halvasti ja kõik läheb valesti. Viimasel ajal ei ole planeedid olnud tema vastu kõige paremad. Ta on pidanud palju alla neelama, paljuga leppima ja muutma mitu korda oma vaatenurka. Suhted teistega ei ole kõige paremad. Planeedid ei ole tema vastu olnud head ning selle tõttu on Kaalude esindaja kannatavanud viimastel nädalatel suuremat stressi ja pingeid. Mitu korda on ta olnud murdumise äärel. Novembrikuu algus ei ole olnud tema jaoks kõige parem. Õnneks muutub planeetide seis tihti taevalaotuses ning Kaalude suureks õnneks on Veenus nende märgis tagasi ringiga. 

Tänu sellele hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas ja ta lepib ära nendega, kellega tal viimasel ajal arusaamatusi oli. Planeetide energia aitab leevendada Kaalude pingeid. Uus ja parem peatükk on tema elus algamas, tähtis on ainult see, et ta ise liigse muretsemisega kõike ilusat ära ei riku ja mõtleb ainult häid mõtteid, et hea õnn leiaks tee tema juurde. Head üllatused on teda järgmisel nädalal ees ootamas, mis peaksid tegema ta tuju heaks ja meele rõõmsaks. Kõik pinged ja mured kaovad nagu imeväel. Kaalude esindaja saab taas rahulikult hingata.

 

 

 

SÕNN

Sodiaagiringis on neid, kes armastavad nalja teha ja on neid, kes on pigem tõsised ja asjalikud. Sõnn jääb nende kahe vahele. Üldiselt on ta pigem praktilise mõtlemisega, pigem kinnine, peab oma isiklikku rahulikku elu kõige tähtsamaks ja on üldse üsna meeldiv inimene. Järgmisel nädalal moodustavad Päike ja Marss konjunktsiooni Skorpioni märgis, jäädes Sõnni märgiga opositsiooni. See võib tunduda keeruline, tegelikkuses aga pole asjad sugugi nii hullud. Sest selline planeetide seis toob Sõnnile pigem häid võimalusi kätte. Päikese ja Marsi opositsioon sunnib Sõnni oma mugavustsoonist välja minema. Ja see omakorda tähendab seda, et Sõnn hakkab järgmisel nädalal vaatama maailma läbi teise pilgu. Asjad tema elus muutuvad ja tema ise koos sellega.

Kui tavaliselt on Sõnn pigem üksik ja erakliku loomusega, siis järgmisel nädalal otsib ta rohkem teiste seltsi. Järgmisel nädalal muutub tema jaoks kõige tähtsamaks meeskonnatöö, lähedaste seltskond ja ühtekuuluvuse tunne. Ta hakkab rohkem tähelepanu pöörama teiste vajadustele ja soovidele, muutudes palju heatahtlikumaks teiste vastu. Elu aga tasub talle selle eest heldelt, sest mitmed head üllatused on teda järgmisel nädalal ees ootamas. Hea õnn ei jäta teda maha. 

 

 


KALAD

Kaladele toob järgmine nädal palju õnne. Planeedid ise liidavad oma jõud, et muuta ta elu ilusaks. Tänu sellele haarab Kalade esindaja taas ohjad enda kätte ja hakkab rajama endale teed õnnele. Planeedid muudavad teda julgemaks ja ettevõtlikumaks, selle tõttu tekivad ka mitmed head võimalused. Päike, Marss, Jupiter, Uraan ja Pluuto toetavad Kalade esindajaid järgmisel nädalal. Vähemalt 5 planeeti toetavad teda kõikides ettevõtmistes ja soovivad talle ainult head, tänu sellele on kindel, et hea õnn teda maha ei jäta ja mitmed head üllatused on teda ees ootamas. Päike ja Marss saadavad talle jõudu ja energiat, muutes teda julgemaks. Jupiter toob talle head õnne kaasa, hoolitsedes selle eest, et tal veaks ja et hea edu saadaks teda kõikides ettevõtmistes. Uraan aitab tal välja tulla oma mugavustsoonist. Pluuto aga aitab ta vabaneda oma hirmudest ja kartustest. 

Uus lehekülg on avanemas. Planeedid annavad talle tiivad, et ta saaks oma ettevõtmised ja plaanid ellu viia. Praegu on kõige parem aeg selleks, et unistada suurelt ja uskuda oma unistustesse. Planeedid ise näitavad talle teed, juhatades teda õiges suunas. Kõik kahtlused peaksid tänu sellele kaduma. Tee edule avaneb Kalade ees. Ta võib kõike teha, kõike proovida, kõike üritada, kõike katsetada. Planeedid toetavad teda. Ta peab ainult valima ja otsustama, mida ta tegelikult tahab. Ükskõik, millised pole ka tema soovid, planeedid aitavad tal oma eesmärke ellu viia.

 

Kommentaare ei ole