{ads}

HIDE

Viimased

latest

Karmaline suhe - kui sa tundsid inimest juba enne teie kohtumist

    foto : unsplash / Aung Soe Min Kas sina tead, mida tähen...

 

 

foto : unsplash / Aung Soe Min

Kas sina tead, mida tähendab karmaline suhe? 

Karmaline suhe on tavaliselt õppetund või test, mille sa pead läbi tegema. Sul võib olla kogemusi ühe või mitme karmalise suhtega, tegemist on suhetega, mis varem või hiljem otsa lõppevad ja mille eesmärk on sulle midagi õpetada. Ka sõprade vahel võib olla karmaline suhe. Ja nagu nimest võib välja lugeda, on see seotud karmaga. Karmasse uskumine tähendab veendumust, et meie saatust mõjutavad kõik meie kunagi tehtud mõtted ja teod. Karmaline suhe aga puudutab hinge sügavalt. Esimese kohtumise ajal selle inimesega, võib sul tekkida tunne, et te olete juba kohtunud. Nagu tunneksid sa teda juba ammu. Nagu tunneksid teie hinged teineteist ära. Sa tead kohe, et see on tema. Teisiti ei ole see võimalik. Su süda tunneb ta ära. Sa igatsed ja vajad iga rakuga, et temagi sinu ära tunneks, sa otsid tema pilgust äratundmist. Teie suhe on midagi sellist, mida sa tavaliselt tunned vaid kord elus. Sellist armastust ei kohta mitu korda. Ta puudutab sinu kõiki tundeid. Teie vahel on armastus, mida te ei pea kellelegi tõestama. See on sõnadetagi selge. Te täiendate teineteist. Tema on sinu ja sina oled tema oma. See on nii tugev tunne, et seda on raske kirjeldada sõnadega. Teie hinged saavad üheks. 

 

 

Tavaliselt on see suhe, mis teeb haiget. Kogu aeg on hirm, et teine läheb ära ja see suhe saab läbi. Hirm üksijäämise ees. Hirm, et see unistus saab otsa. See hirm võib olla lausa lämmatav. See on kirglik suhe, mis algab ruttu. Sellel suhtel ei ole tavalist aeglast kulgu, mille ajal partnerid teineteist tundma õpivad. See inimene tuleb sinu ellu, sest ta on sinuga sõlminud hingelise lepingu. Ta tuleb sinu ellu, et aidata sul kasvada. Sa tunned erilist tõmmet tema poole, sest sul on tunne nagu teaksid sa seda inimest juba ammu. Koos temaga oled sa sina ise ja võid käituda nii nagu sa kunagi veel käitunud pole. See suhe on sõltuvust tekitav suhe. Sa mõtled kogu aeg tema peale, sa ei saa temast enam iialgi vabaks, sest isegi kui ta pole enam sinu elus, mõtled sa tema peale kogu oma ülejäänud elu. Ta ei lähe iialgi sul meelest. Sa oled kohe selle suhte algusest saadik füüsiliselt ja psühholoogiliselt selle inimesega. Sa tõstad ta mingile pjedestaalile, temast saab sinu kõik, sa elad ainult temale ja läbi tema. 

 

 

Karmaline suhe ei jäta sind ükskõikseks, ta muudab sind igaveseks. Me ei räägi siin hingesõbrast, kellega suhe on hoopis teistsugune. Vaata, millised märgid viitavad karmalisele suhtele:

  • Sa tunned ta kohe ära, sa oleksid nagu teda kogu oma elu tundnud ja oodanud
  • Sa näed teda esimest korda elus ja sul on tunne, et sa tunned teda juba
  • Teie suhe on väga tugev
  • See suhe võib olla hea või halb või siis mõlemat korraga. 
  • Teie vahel on emotsionaalne, füüsiline ja vaimne side
  • Sellest suhtest on raske välja pääseda, ka siis, kui see on muutunud koormavaks ja raskeks
  • Karmalist suhet ei ole võimalik võrrelda teiste suhetega
  • Karmaline suhe saab sinu elu mõtteks
  • Suhe teise inimesega tekib ruttu, teie vahel tekib kohe ühendus, see on midagi seletamatut ja isegi mõtlematut
  • Sa võid temaga suhelda täiesti vabalt ja loomulikult, isegi kui tavaliselt oled sa muidu tagasihoidlik ja reserveeritud
  • Teie vahel on tugev külgetõmme
  • See suhe võib tekitada joovastava või sõltuvust tekitavad tunde
  • Sa oled võimeline temaga tegema asju, mida sa muidu ei teeks
  • Teie suhet võiks võrrelda emotsionaalselt Ameerika mägedel kihutamisega ehk see on täis tõuse ja langusi
  • Su lootused ja unistused ei täitu

 

 

Kommentaare ei ole