{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : mida sina sellel pildil kõige esimesena näed?

     Isiksusetestid on üsna levinud ja seda sellel lihtsal põhjusel, et nad aitavad inimesel enda kohta rohkem teada saada, ...

 


 

 Isiksusetestid on üsna levinud ja seda sellel lihtsal põhjusel, et nad aitavad inimesel enda kohta rohkem teada saada, see aitab aga ennast paremini mõista. Mida sina näed sellel pildil kõige esimesena? 


HOBUNE

Kui sa nägid kõige esimesena hobust selle pildi peal, siis tähendab see, et sa oled praktilise mõtlemisega inimene. Sa näed üldiselt asju globaalselt, laias laastus ja oskad vahet teha headel ja halbadel asjadel. Sa ei tee kunagi liiga ennatlikke järeldusi, selle tõttu äratad sa teiste imetluse. 

Sa ei kiirusta otsuste vastuvõtmisega, selle tõttu langetadki sa tavaliselt õigeid otsuseid. Nii töö juures, kui isiklikus elus loodetakse tavaliselt sinu peale, kui on vaja mingi tähtis otsus langetada. Sul on oskus aidata teistel näha olukorda läbi selgema pilgu. 

Võiks öelda, et sa ei ole väga emotsionaalne inimene, vähemalt ei lase sa oma tunnetel ennast juhtida. Sul on oskus analüüsida erinevaid võimalusi, selle tõttu peetakse sind väga usaldusväärseks inimeseks. Sa ei kuritarvita kunagi teiste usaldust, mis on sinu jaoks tähtis. Sinu arvamusega arvestatakse. 

 

 

Sa ei karda seda, mida teised võivad sinust arvata. Sina ise tead, kes sa oled, sa tunned oma väärtust. Sa ei kaota külma närvi ja selle tõttu tunnevad paljud sinu ees aukartust. Sa hindad ennast piisavalt, et mitte kunagi laskuda nii madalale, et hakata kellegi ees roomama. Sind ei huvita see, mida teised võivad mõtelda ühest või teisest asjast. Sa ei mõista ka kedagi hukka enne, kui sa pole teda isiklikult tundma õppinud. Sa teed ise omad järeldused. 


INIMESE KUJU

Võib-olla ei ole sa kõige enesekindlam inimene. Võib-olla ootad sa tihti, et teised võtaksid sinu eest otsuseid vastu. Sulle ei meeldi, kui sa pead valima, sest sa kardad eksida ja ei taha, et teised peaksid sinus pettuma. Ükskõik, kui kaua sa ka pead ei murra enne otsuse langetamist, ikkagi kahtled sa hiljem, kas sa tegid õieti või mitte. 

Selle tõttu kaotad sa tihti kogu motivatsiooni ja lepid sellega, mis sul on. Sa tunned tihti stressi enda üle võimust võtmas ja võid tunda masendust oma asjade pärast. 

 

 

Selleks, et oma olukorda parandada ja tunda ennast paremini, peaksid sa otsima abi mõne spetsialisti käest. Ja selles, et sul on madal enesehinnang, pole midagi halba. Sa oskad inimestega suhelda ja sul on suur tutvusringkond, sest sulle ei meeldi olla üksi. Sinu lähedased on need, kellele sa võid igal ajal kindel olla, tegemist on inimestega, kes on sulle kallid ja tähtsad. Sa tead, et võid nende toetusele alati kindel olla. 

Sa oskad näha inimestes rohkem head, kui halba. Hea oleks, kui sa näeksid rohkem ka seda, mis sinus endas head on. Sa oled väga armukade inimene ja teed sageli ennatlikke järeldusi. Kui sa näed oma kallimat kellegi teisega koos, kujutad sa kohe endale kõige hullemat ette. Võimalik, et sa oled minevikus juba haiget saanud ja selle tõttu ongi sul nii raske teisi usaldada. 

Õpi rohkem usaldama nii iseennast, kui teisi inimesi.

Kommentaare ei ole