{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa oled kõrvuni armunud

foto : unsplash / Joe Yates      The Independent tõi v...

foto : unsplash / Joe Yates

 

 

 The Independent tõi välja märgid, mis näitavad, et inimene on armunud!

 

1. Te vaatate kogu aeg teineteist

Armastuses loeb pilk kõige rohkem. Rohkem, kui miski muu ilmselt. Pilk annab teada inimese tõelistest tunnetest. Kui sa tabad oma kaaslase ennast vaatamas, kui su pilk kogu aeg tema peale eksleb ikka ja jälle, kui sa pead teda kõige paremaks, kõige köitvamaks, kõige paeluvamaks, kõige huvitavamaks inimeseks, oled sa armumas. 

 

2. Sa unustad kõik muu

Tihti ei vaadata selle peale hea pilguga ja selle tõttu saad sa nii mõnegi noomituse osaliseks aga kui sa lükkad kõik muu tahaplaanile selle jaoks, et olla oma kallimaga koos, on see märk sellest, et sa oled armumas. Sa tahad võimalikult palju aega veeta koos temaga. Sa huvitud sellest mida ta teeb, millised on tema huvid. See liidab teid ja teil on, millest omavahel rääkida. Hea oleks siiski meeles pidada, et igal inimesel peavad olema omad huvialad ja ka oma aeg, et olla mõnikord ka üksi.

 

 

 

3. Sind üldse ei häiri, kui ta teeb midagi, mida sa peaksid mõne teise puhul häirivaks

Armastus teeb pimedaks ja armastusel on tugev jõud. Mõne teise puhul häiriks sind kindlasti see, mis sind su kallima juures üldse ei sega. Umbes nagu lastevanem armastab ikka oma last, hoolimata sellest, mida ta teeb ja ütleb.

 

4. Koos olles möödub aeg liiga kiiresti

Nagu ikka kalli inimesega koos olles on sul tunne, et aeg läheb liiga ruttu. Kedagi armastades torkab see eriti silma. Sa tahaksid nautida nii palju, kui võimalik temaga koos olemist, sa isegi ei märka, kuidas aeg läheb ehkki te ei tee midagi erilist. Ja kui see aeg on läbi saanud, on sul ainult üks soov: saada uuesti ruttu kokku.

 

5. Sa idealiseerid teda

Armastus teeb pimedaks. Armununa ei näe sa teist inimest sellisena nagu ta tegelikult on, sa näed teda teistsugusena. Sa võid isegi tuliselt kaitsta tema juures neid jooni, mida sa kellegi teise juures peaksid vastuvõtmatuks ja andestamatuks. See kestab aga viivu. Mida rohkem aega mööda läheb, seda rohkem su silmad avanevad ning sa hakkad nägema tema juures vigu, millega sul tuleb nüüd harjuda.


6. Sa oled palju optimistlikum

Sa elad oma unistuste elu ja hõljud ilusa pilve peal, nähes kõike läbi roosade prillide. Ükskõik, millised probleemid su elus hetkel ka ei ole, sa tunned end ikkagi hästi ja näed elu roosas valguses. See muidugi sõltub laias laastus ka sinu enda isiksusest. See on dopamiin - õnne hormoon, mis vallandub ainult sellest, kui su mõte on kallima peal. Tänu sellele kaob stress ja mure, seega parandab su kaaslane mingil määral su vaimset tervist, tekitades parema enesetunde. 

 

 


7. Sa tahad füüsilist lähedust temaga

Gary Chapman kirjutas oma raamatus "Armastuse keeled", et puudutus on üks armastuse keeltest. Enamike inimeste jaoks on see võimaluseks näidata oma tundeid välja. Puudutades inimest, kelle vastu on sul tunded, hakkab keha tootma armastuse hormooni oksütotsiini, mis tekitab õnnetunde. 


8. Sa mõtled tihti tema peale

Esimese asjana mõtled sa hommikul oma kallima peale. Õhtul magama heites on su mõtted tema juures. Ükskõik, mida sa ka ei tee, sa mõtled kogu aeg tema peale kogu aeg. Hea oleks, kui ta ei muutuks sinu elus siiski kinnisideeks ja ei teeks seega sulle rohkem halba, kui head. 


9. Sa tahad teda õnnelikuna näha

Tema õnn on palju tähtsam, kui sinu oma. Vaata ainult, et sa ei hakkaks oma õnne ja heaolu tema pärast ohverdama.

 


Kommentaare ei ole