{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, milline ruum kodus on otsekui loodud sinu tähemärgi jaoks?

foto : unsplash / Jason Briscoe    Kas sa kuulud pigem nende...

foto : unsplash / Jason Briscoe

 

 Kas sa kuulud pigem nende inimeste hulka, kes veedaksid kogu oma vaba aja köögis uusi retsepte katsetades või siis meeldiks sulle rohkem jääda terveks päevaks voodisse ja lugeda raamatut? Või lesiksid meelsamini diivanil ja vaataksid mõnda head filmi? Meie teame, millises ruumis sa kõige rohkem olla tahaksid kodus. 

Veemärkidele meeldib rahu enda ümber, nad vajavad palju isiklikku ruumi, kus nad saavad olla täiesti omaette. Nemad ilmselt põgenevad kohe oma tuppa, kui mõni probleem peaks tekkima. Maamärkidele meeldib aga süüa teha. 


Jäär ja Kaksikud : SUUR TUBA

Olgem ausad, Jäär just palju aega kodus ei veeda. Ta ei püsi pudeliski paigal, tal on liiga palju energiat, et jääda samasse kohta liiga kauaks. Need harvad hetked, kui ta aga on kodus, siis on ta suures toas. Suures toas saab ta teha trenni ning hüpata ja karata ilma põhjuseta. 

Kaksikutele aga meeldib suures toas toas olla, sest seal saab kõike teha: süüa, vaadata telekat, lugeda raamatut, tantsida (mõnikord kõike samal ajal).

 



Sõnn ja Neitsi : KÖÖK

Sõnni ja Neitsi jaoks on köök püha koht. Just köögis veedavad nad kõige suurema osa oma ajast. Söömine on nende lemmiktegevus. Sõnn on suur toidunautleja ja talle meeldib üle kõige teha midagi head süüa. Ta on leidnud köögis koha isegi tugitoolile.

Neitsile aga meeldib kööki koristada ja paigutada kõike oma äranägemise järgi nii, et köök oleks võimalikult praktiline. Maitseainetetopsid on tähestiku järgi ritta pandud. Tema köök on alati korras ja särab lausa puhtusest. Neitsi sööb ainult tervislikku toitu. Tal on terve rida kokaraamatuid köögis.


Vähk ja Skorpion : MAGAMISTUBA

Vähk ja Skorpion sarnanevad kassile, kellele meeldib mugavus, soojus ja rahu. Neile mõlemale meeldib veeta palju aega magamistoas. Vähile meeldivad üldse ainult sellised ruumid, kus ta saab olla rohkem omaette ja olla rahus. Skorpion on temaga selles suhtes nõus. Voodi ümber paneksid mõlemad veel paksud kardinad, et oleks veelgi intiimsem. See on ruum, kuhu nad saaksid vajadusel kohe maailmakära eest põgeneda.


Lõvi ja Kalad : VANNITUBA

Vannituba on Lõvi ja Kalade lemmikruum. Kalade esindaja võib tundide kaupa soojas vannivees mõnuleda ja sireeni mängida, vannituba aitab tal hingerahu tagasi leida. 

Lõvi jaoks on aga vannitoal hoopis teine eesmärk. Vannitoas peegli ees sätib Lõvi end valmis, teeb endale soengut pähe, kreemitab ennast, ise samal ajal tantsides. Duši all võtab ta laulu üles. Vannituba on selleks ideaalne koht. Kui ta fööniga juukseid kuivatab, tekib tal hetkeks tunne nagu oleks ta kuulus näitleja laval, juuksehari sobib hästi mikrofoniks, ta kujutab lausa ette, kuidas ta laval mängib ja kõik ta mured kaovad. Loodame, et naabrid on mõistvad. 

 

 


Kaalud ja Ambur : SÖÖGITUBA

Kas sul on raske kujutada ette, et Ambur ja Kaalud võiksid koos olla samas ruumis? Ja ometi on nad mõlemad väga head suhtlejad ja neile meeldib üle kõige külalisi vastu võtta. Kaalude esindaja oskab lauda katta paremini, kui keegi teine, ta on organiseerib stiilipidusid ja igasuguseid erinevaid õhtuid, kuhu kõik ta sõbrad on kutsutud.

Amburi jaoks sümboliseerib söögituba suurt seltskonda. Laua ääres istudes (tema ise on muidugi õhtujuht), organiseerib ta lauamänge ja jälgib, et kõigi klaasid oleksid alati täis. Ta teab, mida teha, et teised kellaaja unustaksid täiesti.


Kaljukits ja Veevalaja : KONTOR

Suures toas on nende jaoks liiga palju lärmi ja liikumist. Kaljukits ja Veevalaja on oma hinges liiga suured intellektuaalid, sellepärast eelistab Kaljukits sellist ruumi, kus ta saab keskenduda ja Veevalaja inspiratsiooni leida. Kaljukits tahab tunda end kasulikuna ning teha midagi. Kontoris saab ta oma arvepidamisel silma peal hoida ja kirjatööd teha. 

Veevalaja jaoks on kontor rohkem nagu laboratoorium või töötuba. Ta teeb seal igasuguseid eksperimente ja katsetusi, näiteks käsitööd tehes või romaane kirjutades. Ta tahab lasta oma kujutlusvõimel lennata. Kaljukits ja Veevalaja tunnevad end kodus ainult siis, kui nad saavad istuda kirjutuslaua taga. 



Allikas: elle.fr


Kommentaare ei ole