{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, kellega Skorpion üldse läbi ei saa?

foto : unsplash / Quinten de Graaf    Skorpion ei ole kõige ...

foto : unsplash / Quinten de Graaf

 

 Skorpion ei ole kõige kergema iseloomuga. Otse vastupidi, teda saadab tihti üsna halb kuulsus. Skorpion võib salvata, seda teavad kõik aga et ta on ka salapärane ja sügav, teavad vähesed. Ta on müstiline, hoiab paljusid asju enese teada ega räägi kõigile ning võib lisaks kõigele olla ka päris kangekaelne. Skorpion, olgem ausad, on muljetavaldav. Alguses võib ta isegi hirmutada. Aga lõpuks on ta nagu iga teine, ka temal on omad sõbrad ja vaenlased. Mis puutub sellesse, kes temaga sobib ja kes ei sobi, siis kui Skorpion peaks ärrituma, võib ta teha haiget. Ta ei tõsta häält, ta tegutseb nii peenelt, et keegi ei saa midagi arugi. Ta kasutab oma kõnekeeles sarkasmi ja kahemõttelisi sõnu ega hooli, kui see teistele ei sobi. Ta on kirglik ja võtab selle tõttu kõike südamesse. Ta vihastab ruttu ja läheb selle tõttu paljudega tülli. Parem oleks mitte temaga kokku sattuda, kui ta ärritunud on. Kui selline asi peaks aga juhtuma, siis siin on sulle juhtnöörid, mida sa tegema pead sellisel puhul, et terve nahaga sellest olukorrast välja tulla. 

 


Kuidas Skorpioni välja vihastada? 

Skorpion on kõva iseloomuga tähemärk. Ta võib vihastada väga ruttu. Ta on veemärk, veelgi tundlikum, kui paistab ja peab kinni oma väärtushinnangutest ning põhimõtetest. Parem on mitte temaga suheldes valetama hakata, samuti ei meeldi talle alatud võtted ja väljaütlemata asjad. Ta on truu, tema sõna on kulda väärt. Kui ta on oma sõna andnud, ei tagane ta sellest. Jah, ta võib riskida oma eluga ainult selleks, et tuua sulle sinu lemmikkooki teisest linna otsast, kui ta seda sulle kord lubas. Jah, ta on võimeline oma isiklikud huvid kõrvale lükkama selleks, et täita sulle antud lubadust. Kui ta lubas, siis ta ka teeb. Sa said aru: Skorpion teeb kõike ihu ja hingega, ta ei tee midagi poolikult. Oma lähedaste jaoks on ta kõigeks valmis. Aga kui ta tunneb, et teda ähvardab vähimgi oht, on ta valmis end kaitsma. Ja hoidku end see, keda ta salvab. Skorpion on pika vihaga ega andesta kunagi. Talle meeldib kättemaks üle kõige. Ta kaitseb oma kuningriiki. Ja on valmis kõigeks. Kui ta sinust enam lugu ei pea, ära ootagi, et ta oma meelt muudaks. 


Kes on Skorpioni vaenlased? 

Skorpion ei ole just kõige õrnema hingega. Õrnus ei ole tema tugevam külg. Ta ei paista silma ka rõõmsameelsuse, taktitundelsisuse ja headuse poolest. See on pigem Kaalude või Sõnni rida. Aga kõikidele ei saagi meeldida ju. Skorpion on sellest ammu juba aru saanud. Ja sellepärast on tema vaenlaste nimekiri pikk ja koosneb täiesti erineva taustaga inimestest. 

 

 


Skorpion ei sobi üldse Lõviga

Lõvi on päikesemärk, kellele meeldib särada. Skorpion aga sukeldub sügavale pimedusse, kust ta ammutab endale vajalikku jõudu. Lõvi on sodiaagi populaarsem märk, ta on selline hea semu, kes viib inimesi omavahel kokku, loob suhteid, räägib kõva häälega ja kellega kõik tunnevad end hästi. Skorpion on aga teistsugune, ta elab oma enda maailmas. Ta põgeneb valguse eest. Ta on natuke teistsugune teistest ja esmapilgul tundub, et tal pole mitte midagi ühist Lõviga. Nende kahe vahel tekivad kohe alguses pinged. Üks ütleb: "Mina sinu asemel, " ja teine vastab: "Sa ei saa sellistest asjadest lihtsalt aru,". Nad räägivad ümbernurgajutte, ei ütle õieti mitte midagi tarka ja teevad kõik, et teine mitte midagi aru ei saaks ja jääks rumalasse olukorda. Skorpion on osavõtmatu, Lõvi aga liiga hõivatud oma krooni peas hoidmise ja oma õukonnaga selleks, et huvituda Skorpionist. Tal ei ole vaidlemiseks lihtsalt aega. Parem on unustada üldse kõik, sest sellest ei tule nagunii midagi head. Lõvi avab lihtsalt kraanid ja ütleb, mis tal öelda on, Skorpion on aga vait ja valmistab oma kättemaksu ette. Kuni ühel päeval on liiga hilja ja tagasiteed enam ei ole. 

 

 


Ja Kaksikutega ei sobi Skorpion samuti

Kui Õhk ja Vesi kohtuvad, siis muutub õhk ruttu elektriliseks. Nende kahe vahel on Kaksikud need, kes teevad nalja, on vabameelsed, pea pilvedes, muretud ja kerged ning tavaliselt juhtub alati nii, et Kaksikud lihtsalt väsitavad Skorpioni ära, tõmmates ta energiast tühjaks. Skorpion on aga sodiaagi fööniks. Kõige suurema tõenäosusega rikub Skorpion kõik peoõhtud ära, mida Kaksik üritab organiseerida. Skorpion alustab tavaliselt nii: "Mis sind lapsepõlves kõige rohkem traumeeris?", võttes ühe hetkega kõigi peomeeleolu ära. Kaksikud ja Skorpion ei ela samas rütmis, nad ei sobi kokku, nad ei näe elu läbi sama vaatenurga. Kaksik on õhumärk, kes vajab teisi inimesi enda ümber, ta on rõõmus ja vaba. Skorpion on veemärk, kes otsib kogu elu oma ideaali. Ta on reserveeritud olemisega ja mõtleb kogu aeg oma elu üle järele, see pidev muretsemine ja analüüsimine hakkab ühel hetkel Kaksikule närvidele käima. Kaksikute jaoks on klaas pooleldi täis, Skorpioni jaoks pooleldi tühi. Kaksik näeb elu läbi roosade prillide, Skorpion mõtleb aga oma musti mõtteid. Nad on Yin ja Yang. Päev ja öö. Rõõm ja mured. Nad on liiga erinevad selleks, et koos rõõmsalt elu nautida. 


Kes on Skorpioni parim sõber? 

Skorpion sinuga koos laulma ei tule õnnest ja armastusest. Aga Skorpion on see, kes on alati valmis sind ära kuulama, kasvõi varahommikuni välja. Sa ei pea temaga kunagi muretsema, sest ta ei räägi iialgi sinu saladusi välja. Ta on sinu ideaalne sõber, kes sind alati imetleb ja toetab ning toob su maa peale tagasi. Kui midagi on korrast ära, siis ta annab sulle seda teada. Ta sobib hästi kokku Vähiga. Nad on mõlemad tundlikud. Nad mõistavad teineteist ilma sõnadetagi. Skorpion mõtleb, Vähk tegutseb. Üheskoos loovad nad oma salamaailma, oma kuningriigi, kus valitseb armastus, heatahtlikkus ja usaldus. Ta polegi seega nii salvav nagu paistab, meie Skorpionike. Seega, ära usu kuulujutte! 


allikas : elle.fr

Kommentaare ei ole