{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millist soengut sa peaksid kandma vastavalt oma tähtkujule?

  Kas sina ka veedad tunde peegli ees katsetades uusi soenguid ja leides ikka ja jälle, et see pole nagu päris see, mida sa tahaksid? ...

 


Kas sina ka veedad tunde peegli ees katsetades uusi soenguid ja leides ikka ja jälle, et see pole nagu päris see, mida sa tahaksid? Vaata siis, millist soengut sa peaksid horoskoobi järgi kandma ja mis peaks sulle kõige paremini sobima!


JÄÄR

Jäär on iseseisev ja aitab ka teisi edasi. Ta vajab tugevaid tundeid, mis tagavad talle vajaliku adrenaliinikoguse.  Talle sobib kõige paremini selline soeng.


SÕNN


Just selline soeng sobib Sõnni tähtkujus sündinud naisele kõige paremini. See väljendab tabavalt tema muretut ja natuke iseteadvat loomust.


KAKSIKUD


Selles tähtkujus sündinud naine on rafineeritud ja elegantne. Just selline soeng sobib talle kõige paremini.

VÄHK


Mida vähem ta vaeva näeb, et ilus näha ja seda kaunim ta on. Loomulikkus on sobib talle kõige paremini. Lahtised ja natuke sassis juuksed muudavad ta imeliseks.

LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud naistel on oma ego. Nad hoolitsevad palju oma välimuse eest aga ei taha tingimata teistele meeldida. Talle sobib selline soeng, mis väljendab tabavalt tema iseseisvat loomust.

NEITSI

Neitsi on perfektsionist. Ja see väljendub ka tema soengus.


KAALUD

Punutud juuksed väljendavad tema võlu kõige paremini ja see sobib talle muutes ta elegantseks ja andes talle hoolitsetud välimuse.

SKORPION


Kaks kena punupatsi on soeng, mis toob eriti esile tema sensuaalsuse ja salapärase loomuse, mis teda iseloomustavad.

AMBUR


Astroloogid soovitavad Amburile loomulikkust ja kanda oma juukseid nii palju lahtisena, kui võimalik. See sobib kõige paremini tema loomusega. Vajadusel võib juukseid kinnitada väikese punupatsiga.

KALJUKITS


Hobusesaba sobib talle kõige paremini ja toob ta näo ilu eriti esile.

VEEVALAJA

Selles tähtkujus sündinud naine on loominguline ja ta tahab oma iseseisvust mingil moel väljendada. Selline soeng sobib talle hästi.

KALAD

Isegi, kui ta eelistab loomulikkust, sobib talle selline soeng hästi väljendades tema avatud maailmavaadet.



Kommentaare ei ole