{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi tähtkujus sündinud mees: kõik, mida sa tema kohta teadma pead

  Foto : unsplash /Brooke Cagle Amburi tähtkujus sündinud mees on väga sümpaatne, meeldiv ja tore inimene. Elukaaslasena ideaalne v...

 

Foto : unsplash /Brooke Cagle


Amburi tähtkujus sündinud mees on väga sümpaatne, meeldiv ja tore inimene. Elukaaslasena ideaalne võiks öelda. Temaga on hea flirtida aga ta ei ole mitte ainult armastuses osav. Ta on hästi hea suhtleja ja seda igas valdkonnas. Nii töö juures, sõprade vahel kui perekeskselt paistab ta silma oma hea iseloomu ning aususe poolest.

Amburit saadab hea edu peaaegu kõikjal. Vaata kasvõi Brad Pitt'i! Tal on alati prioriteedid paigas ja ta teab, kuidas oma tahtmist saavutada. Ambur on meeldiv inimene, kellega on lihtsalt mõnus koos olla. 

Ta võib olla natuke idealist ja otsida täiuslikkust aga kas see pole pigem imetlusväärt omadus? Ta on ambitsioonikas ja ta usub päriselt ka, et maailm on tegelikult hea. Ta teeb kõik, et inimesed tema ümber hästi läbi saaksid. Aga tal endal jääb mõnikord taktitundest ja delikaatsusest puudu. Tal on kalduvus öelda välja kõik, mis tal pähe tuleb. Mõnikord võib see olla meeldiv aga teinekord teha haiget.

 

 

Ambur võib mõjuda üllatavalt, sest ta on üsna spontaanne ja otsekohene. Ainult vähesed inimesed suudavad tema reaktsioone ette aimata suhte alguses. Ja seda tänu sellele, et Amburit tuleb taltsutada. Ta võib teinekord käituda täiesti ootamatult. Väga vähe on neid asju, mis teda hirmutavad, sest ta ei pööra ohule mingisugust tähelepanu. 

Ta on hästi hea südamega. Igapäevases elus on ta hästi optimistlik, kes näeb alati klaasi pooleldi täis olevat ja kes usub kaljukindlalt, et kõik saab korda. Ta on ääretult positiivne ja oskab nautida käesolevat hetke. Kui ta midagi ütleb, siis võid sa kindel olla, et ta ei valeta. Ta on siiras. Tema iseloomu hindavad need, kes on natuke kõva kestaga või siis need, kes ei taha võtta midagi liiga tõsiselt. 

Aga tal on ka puudusi. Näiteks võib ta mõnikord lükata edasi tähtsate probleemide lahendamist. Ta lihtsalt loodab, et asjad lahenevad iseenesest. Ja see võib mõnikord muuta olukorra veelgi keerulisemaks. Tal on ka kalduvus öelda kõva häälega välja seda, millest teised vaikselt mõtlevad. Ta on natuke naiivne ja võib juhtuda, et teinekord peab ta taluma tagajärgi, kui ta oma mullist regulaarselt välja ei tule ja kahe jalaga maa peal ei seisa. 

Amburi tähtkujus sündinud mees on suur seikleja oma hinges. Ta on hästi entusiastlik ja võib teha imesid. Kui ta on armunud, on ta hoopis teine mees. Siis liigub ta palju, kasutab oma kujutlusvõimet ära, üritab leida uusi ideid, on hästi lahke ja helde. Ja seda kõike tänu Jupiterile. 

 

 

Ambur oskab armastada ja flirtida. Ja see meeldib eriti kõikidele, kes on sündinud Lõvi, Kaalude, Skorpioni ja Sõnni tähtkujus. Just nendes tähtkujus sündinud inimestega on Amburil kõige parem suhe aga kui sa ei ole sündinud nendes märkides, siis pole ka hullu. Sest sobivusega on nagu horoskoopidega. See annab küll mõned vastused aga sina oled see, kes elab temaga, seega tee seda, mis on sinu jaoks parem. 

Amburi tähtkujus sündinud mees elab täiel rinnal. Kui sulle meeldib aktiivne elu ja sa ei viitsi norutada koduseinte vahel, kui sa tahad reisida ja ilma näha, kui sulle meeldivad üllatused ja muuta oma elu põnevaks, siis on Ambur sinu jaoks loodud. Ta on truu ja lojaalne, teeb alati seda, mida ta ütleb. See ei tähenda sugugi, et teie suhe jääb kogu eluks kestma, see tähendab seda, et ta annab sulle teada, kui teie suhe on läbi. 

Aga alati ei lähe kõik nii hästi, kui võiks arvata. Ja mõnikord võib elu koos temaga sind päris tugevalt raputada. Kui tal näiteks midagi pähe tuleb, siis ütleb ta selle kohe välja. Ja võib olla mõnikord üsna taktitundetu. Ja mis puutub kooselusse, siis ka see punkt võib osutuda mõnikord üsna keeruliseks. Talle ei meeldi panna uksi kinni aga kui sa oled kannatlik ja usalduslik, siis harjub ta sinuga ja lepib, isegi, kui see piirab ta vabadust. 

Amburi tähtkujus sündinud inimesed tunned sa kohe ära. Neil on nii palju ühiseid omadusi. Nad on sellised atraktiivsed ja külgetõmbavad. 

 

© 2021 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole