{ads}

HIDE

Viimased

latest

3 tähemärki, kelle jaoks detsembrikuu tuleb aasta parim

 Kui mõnede sodiaagimärkide jaoks tuleb detsembrikuu kaunis keskmine, siis osade jaoks jälle tõotab detsembrist saada aasta parim ku...

 Kui mõnede sodiaagimärkide jaoks tuleb detsembrikuu kaunis keskmine, siis osade jaoks jälle tõotab detsembrist saada aasta parim kuu. 

 

Foto : unsplash

 

Loe lähemalt, miks Lõvide, Jäärade ja Veevalajate jaoks detsember tuleb kõige parem kuu!

Aasta hakkab läbi saama ja kõik ootavad ning loodavad, et uus aasta tuleb parem, kui eelmine. Sest kõik ei läinud ju päris nii nagu me oleksime tahtnud. Me kõik elasime läbi keerulisi aegu, planeetide seisu arvesse võttes pole siin aga midagi üllatavat. Õnneks aga peale neid pingerikkaid kuid muutub planeetide seis, luues teed vabamale ja rahulikumale õhkkonnale. 

Detsembrikuu aga on eriti soodus ametialase- ja tundeelu pinna pealt. Eriti suurt kasu lõikavad sellest kolm sodiaagimärki.

 

 


Jäär

Kas sa ise ka näed, et sa oled pigem heas tujus? Optimistlikult häälestatud aasta viimaseks kuuks? Kõik on hästi, sest planeetide seis on sinu jaoks sellel kuul eriti soodus. Igal tähemärgil on oma planeet, mis tema üle valitseb. Jäära planeet on loomulikult Marss, energia ja elujõu planeet. Marss asub aga täpselt sinu märgis sellel kuul, ehk siis teiste sõnadega oled sa oma parimas vormis. Ära sellegipoolest torma oma liigset energiat kulutama ükskõik kuidas. Marss aga soosib sind mitmes valdkonnas: sa võid julgelt viia ellu oma kõige suuremaid unistusi teades, et sinu tegemisi saadab edu ja seda kõiges, mida sa ette võtad. Tegutse ja ära maga oma head võimalust maha.


Veevalaja

Elu naeratab sulle detsembrikuus ja aasta lõppeb ilutulestiku saatel. Jõulude lähenemine muudab sind romantilisemaks: võib-olla saab mõni ilus lugu alguse just töö juures, kui sa just muidugi juba kellegagi koos ei ole, sellisel puhul muutub teie suhe veelgi lähedasemaks. Jupiter muudab kõik, mida sa puudutad, kullaks detsembris. Sinu teele tuleb väga head võimalust, hoia seepärast silmad lahti ja ära maga oma šansse maha. 

 

Lõvi

Uraani positsioon toob su ellu ootamatuid sündmusi, mis võib kogu su detsembrikuu pea peale pöörata. Aga ära karda, see on ainult parim, mis juhtuda võib. Nii eraelus, kui töö juures on oodata häid üllatusi, mis nõuavad kiiret otsustamist. Kõik läheb paremini, kui sa seda arvatagi oskad, naudi häid võimalusi ja toredaid üllatusi!


Kommentaare ei ole