{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõrmejäljed on igal inimesel erinevad ja võivad jagada infot selle kohta, kes me oleme

Vaata järele, mida su sõrmejäljed sinu kohta räägivad! Kõik inimesed on maailmas ainulaadsed, mitte ükski ei ole teisele täiesti sarna...


Vaata järele, mida su sõrmejäljed sinu kohta räägivad!

Kõik inimesed on maailmas ainulaadsed, mitte ükski ei ole teisele täiesti sarnane.

Me kasutame erinevaid viise enese väljendamiseks, mille läbi me näitamegi välja oma unikaalsust, nendeks vahenditeks on stiil, juuksevärv, tätoveeringud, lemmikvärvid, sõbrad, eriala - kõik see eristab meid teistest inimestest. Tõenäoliselt on aga sõrmejäljed, mis on igal inimesel ainulaadsed, ainukesed, mis tõendavad tõeliselt meie unikaalsust.

Sõrmejäljed on eripärased, mitte kellelgi teisel pole täpselt samasuguse mustriga sõrmejälgi, isegi mitte ühemunakaksikutel. Sõrmejäljed muudavadki meid unikaalseteks ja võivad aidata meil rohkem iseenda kohta teada saada.

Bioloogilise külje pealt moodustuvad esimesed naha marrasnahal ehk epidermise peal esimesed jooned ehk siis tulevased sõrmejäljed umbes 8ndal rasedusnädalal. Epidermis on uuenev kude ja selle tõttu, kui inimene põletab oma sõrme peal olevat nahka, taastub sõrmejälg taas uuesti. Sõrmejälgede muster aga sõltub geneetilisest programmist - sageli on sugulastel samasugused sõrmemustrid.

Isegi, kui iga sõrmejälg on erinev, võib sõrmejälgi üldjoones jagada kolme gruppi : võlvikujulised, silmusekujulised ja ringikujulised.

Vaata, millised on sinu sõrmejäljed ja loe, millise iseloomustuse see sulle annab.

1. Võlvikujulised sõrmejäljed

Inimesed, kellel on sellise mustriga sõrmejäljed, on tavaliselt aktiivse eluviisiga, väga enesekindlad ja kangekaelse iseloomuga. Nad ei taha sugugi arvestada teiste arvamusega, mis sageli nende omast erinevad ja võivad selle tõttu sattuda sageli konfliktsesse olukorda. Eriti juba sellel põhjusel, et nad lihtsalt ei oska vabandada.

Nad panevad ise endale hästi suure pinge peale ja elavad seetõttu pideva stressi all, mida nad tunnevad ka päris tühiste probleemide pärast. Nad katsuvad lahendada ka kõige suuremaid raskuseid toetudes üksnes iseenda mõistusele. Sõpradena pole aga paremaid leida, sest nad on alati raskel ajal olemas ja ei tee meelega teistele haiget.

2. Ringikujulised sõrmejäljed

Need, kellel on ringikujulise mustriga sõrmejäljed, on tavaliselt analüütilise mõttelaadiga inimesed, kes oskavad hästi varjata oma tundeid. Nad avavad harva oma hinge teistele ja ainult neile, kes on ära teeninud nende usalduse. Mõnikord süüdistatakse neid liigses uhkuses või halvas tujus aga tegelikult on nad alati avatud mõnusaks jutuajamiseks ja tahavad just saada teiste kaudu uusi teadmisi.

Nad ei usalda kergekäeliselt teisi inimesi, nad on üsna plahvatusliku iseloomuga, kui keegi peaks tõesti tüli norima aga üldjoones on tegemist rahulike inimestega, kes eelistavad parem vältida tühiseid vaidlusi.

3. Silmusekujulised sõrmejäljed vasakule või paremale poole kaldu

Kui sul on sellised sõrmejäljed, siis oled sa tark inimene, emotsionaalselt tasakaalukas, sulle meeldib luua uusi suhteid, sa oled sõbralik, empaatiline ja optimistlik. Lisaks sellele oled sa väga kohusetundlik ja teed kõike südamega.

Sellised inimesed armastavad kanda hoolt oma keha ja vaimu eest. Nad leiavad alati aega selleks, et veenduda, et nad on oma elus õigel teel ja teevad kõik, et saavutada edu. Neil on suured plaanid enda jaoks ja isegi, kui alati ei suuda nad kõike alustatud ellu viia, siis ei süüdista nad selles teisi, vaid usuvad, et on ainult ise süüdi omaenda õnnes või õnnetuses.



Kommentaare ei ole