{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Iga tähemärgi vähem tuntud omadus

Phoneky Kõik horoskoobisõbrad oskavad kindlasti igale tähtkujule anda enam-vähem usutava kirjelduse selle järgi, mis nad kuulnud on. T...

Phoneky
Kõik horoskoobisõbrad oskavad kindlasti igale tähtkujule anda enam-vähem usutava kirjelduse selle järgi, mis nad kuulnud on. Tegelikult on igas tähtkujus palju enamatki peidus, kui lihtne
iseloomustus, et Sõnn on põikpäine, Lõvi tahab palju tähelepanu ja Neitsi liiga nõudlik.



Millised on kõikide tähemärkide need omadused, millest vähem räägitakse ja mida nii väga ei teata?



Jäär - ta kardab, et ei saavuta edu



Jäärad on pealtnäha hästi enesekindlad aga selle fassaadi taga varjavad nad hirmu, et nad ei löö läbi. Nad ise panevad endale hästi suure pinge peale nii töö- kui eraelus ja kõik selleks, et olla keegi ja saavutada midagi.


Sõnn - ta on oma ala spetsialist magamistoas

Sageli arvatakse, et Sõnnid on sellise sisemise eluga introvertsed inimesed, kes pigem veedavad õhtu kodus telekas ees, selle asemel, et sõpradega välja minna. Tegelikult on Sõnn eelkõige sensuaalne ja kirglik, kes oskab väljendada armastust paremini, kui keegi teine, just füüsiliselt.


Kaksikud - ta kannab maski


Kõik teavad, kui lõbus üks Kaksik olla oskab ja kui hästi oskab ta ajada teisi naerma. Mis pidu see ilma temata on? Ja kuna ta ise on teadlik sellest, mida teised temalt ootavad, siis ülejäänud aja (ka rasketel perioodidel) kannab ta maski teistega suheldes ja teeskleb nagu kõik oleks korras.


Vähk - ta on palju tugevam, kui ta ise seda usub

Sageli kirjeldatakse teda, kui üliemotsionaalset ja tundlikku isikut, mitte keegi ei arva, et ta võiks tugev olla. Ometi nii see on! Vähil on kõva kest ja Vähi tähtkujus sündinud inimene võib hakkama saada ükskõik millise katsumusega.



Lõvi - talle meeldib olla üksi (mõnikord!)

Kuna talle meeldib teiste tähelepanu, siis üritab ta endast pidevalt mingit muljet jätta teistega koos olles. Pikemas perioodis on selline asi aga kurnav. Sellepärast hindab ta seda vähest aega, mil ta üksi saab olla. Siis saab ta olla tema ise.

Neitsi - ta võib olla päris metsik

Talle meeldib kord, planeeritud ja hästi organiseeritud elu. Ta on sellega kogu aeg ametis oma sõprade, pere ja lähedaste juures. Mõnikord aga tahaks ta kõik unustada ja lihtsalt pidutseda. Kui selline asi aset aga leidma peaks, siis ei saa mitte miski teda peatada.

Kaalud - ta on väga vahva

Kaalude tähtkujus sündinud inimene on intelligentne ja peene maitsega. Esimesel pilgul võiks teda lausa pidada snoobiks. Kui sa aga õpid teda paremini tundma, siis saad aru, et tegelikult on ta hästi vahva ja tore inimene, kellega igav juba ei hakka. Tema oskus lahedaid lugusid jutustada on kordumatu.

Skorpion - ta on ebakindel

Skorpion armub ruttu ja seetõttu usaldab ka liiga kiiresti teisi iniesi. Aga kõikides teistes eluvaldkondades on ta ebakindel. Ta kontrollib kaks korda, kas uks on ikka lukus; ei usu, kui keegi talle räägib midagi, millel tõepõhja ei ole; ei taha rääkida taga inimesest, keda ta ei tunne jne.


Ambur - tegelikult on ka tema elus segadust

Amburiga kohtudes võib tunduda, et tema elus on kõik kontrolli all. Isegi ta kodu on alati korras. Aga mine tee mõni sahtel ta kodus lahti ja sa näed, milline segadus seal valitseb. Tegelikult ta isegi naudib seda.

Kaljukits - ta on hästi emotsionaalne

Tal on hästi organiseeritud elu ja ta ise on edukas. Pealtnäha võiks teda pidada külma südamega inimeseks, sest ta teeb kõik, et oma tundeid varjata. On vaja palju aega selleks, et ta hakkaks end avama ja õpiks teisi usaldama. Ja julgeks välja näidata, et ka tema on tundlik.

Veevalaja - ta on keerulise iseloomuga

Sageli peetakse teda eriliseks ja teistsuguseks inimeseks, tegelikult on ta aga lihtsalt originaalne. Tema erinevuses seisnebki ta jõud, mille üle ta ise uhke on. Ta kardab tegelikult, et teda ei mõisteta. Ja kuna teised teda võõrastavad, siis tundubki, et tal on keeruline iseloom.

Kalad - ta on selgeltnägija

Kalade tähtkujus sündinu on hästi tundlik ja seetõttu usuvad teised, et tal on lausa selgeltnägemise võimed. Ta võib sulle alati öelda, kui sa end halvasti tunned ja juba enne, kui sa ise sellest aru oled saanud. Ta näeb ära, kui midagi on juhtunu sinuga, vaadates ainult sinu näoilmet.




Kommentaare ei ole