{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige vanem isetervendamise meetod maailmas, mis võtab vaid kümme minutit

S iin artiklis leiad sa kuus ajurveeda tehnikat, mis stimuleerivad tõhusalt isetervendamist. Selle meetodi jaoks läheb vaja ainult kümm...

Siin artiklis leiad sa kuus ajurveeda tehnikat, mis stimuleerivad tõhusalt isetervendamist. Selle meetodi jaoks läheb vaja ainult kümme minutit päevas ja ta tagab sulle parema füüsilise, vaimse ja
 spirituaalse tasakaalu.

Selle iidse ravimismeetodi järgi need, kes soovivad olla terved, peavad leidma täiusliku harmoonia oma keha, hinge ja vaimu vahel.

Ajurveeda on kõige vanem terviklik kasutusel olev ravimeetod isegi veel tänapäeval. Teine huvitav külg on see, et Indias elavad inimesed eelistavad pigem ajurveedat, kui tavameditsiini ja õpivad seda juba koolides.



Lisaks sellele sai ajurveeda ametliku tunnustuse 1977. aastal Alma Atil läbiviidud tervisekonverentsil.

Niikaua, kui keha, hing ja vaim on harmoonias on inimene terve - see on ajurveeda filosoofia põhialuseks.

Kogu universum on energia ja omavahel seotud ajurveeda järgi.

Kolm doshat (bioregulaatorid) tagavad keha normaalse funktsioneerimise läbi "Pitta", "Kapha" ja "Vatta". Vatta reguleerib hingamist, Kapha hoiab alal jõudu ja Pitta kontrollib ainevahetust.

Kui need kolm on ühte joondunud, on inimene õnnelik.

Hea toitumine, massaaž, jooga ja meditatsioon tõstavad organismi isetervendamise võimet.



Igapäevane isetervendamise meetod:

6 minutit hommikul.

Keele puhastamine - 30 sekundit. Peale hammaste pesemist, harja keelel olevat kihti harjaga või nüri noaga. Maks, sapipõis ja neerud on organid, mis võimaldavad kehal vabaneda mürgistest ainetest. Kui keelt ei puhastata, siis mõninga aja jooksul keelele jäänud toksiliste ainete jäägid blokeerivad energiavoolu.

2 minutit - proovi seesamiõli tervendavat jõudu.

Peale hammaste ja keele pesemist, loputa suud kahe minuti jooksul lusikatäie seesamiõliga, sülita seejärel õli välja ja loputa suud leige veega. Seesamiõli aitab ennetada hambakivi, igemepõletikku ja kaariest. Seesamiõli sisaldab rikkalikult linoleenhapet ja aitab seenhaiguste, bakterite ja viiruste vastu.

3 minutit - massaaž


Massaaži jaoks kasuta kindaid, töötlemata siidi või lihtsat pehmet harja. Masseeri 10 - 20 korda iga keha osa selles järjekorras: kael, selg (niipalju, kui sa saad), õlad, käed ja sõrmed ringjate liigutustega. Masseeri õrnalt rinna ülemine ala horisontaalsete liigutustega.

Seejärel alustage maoga jätkates masseerimist ülevalt allapoole, vasakult paremalt. Seejärel masseeri kintsud. Hõõru väliseid külgi ülevalt allapoole. Seejärel jätkake põlvede ja jalgade masseerimisega, tehes ringlaid liigutusi.

Massaaž parandab vereringet ja annab energiat.

Iga nahaosa on seotud ühe seesmise elundiga ja massaaž võimaldab parandada vereringet.





Kahe päeva jooksul - 2 minutit:

Joo sooja vett - 30 sekundit

Aja keema pool liitrit vett ja keeda umbes 10 - 15 minutit. Kalla seejärel termosesse ja võta kolm lonksu iga poole tunni tagant. Tänu oma energiat andvale toimele stimuleerib keedetud vesi seedimist ja aitab toksiine kehast väljutada.

Tee lõdvestvaid hingamisharjutusi - 2 minutit:

Hinga sügavalt sisse läbi nina, hoia hinge kinni seejärel mõne sekundi jooksul ja hinga siis läbi nina välja. Ära mõtle mitte millelegi. Kui sa ei suuda lõdvestada, mõtle millelegi meeldivale. Probleemid, viha ja hirm toovad endaga kaasa haigusi.

Õhtul - 2 minutit:


Erguta seedimist ja paranda unekvaliteeti - 2 minutit


Soojenda natuke seesamiõli. Võta seejärel mõni tilk seesamiõli ja masseeri oma kõhtu sellega sooritades ringjaid liigutusi. Seejärel niisuta soojas vees rätik, ning pane see siis oma kõhule, niikauaks, kuni see jahtub. Kuivata kõht. See õrn massaaž aitab seedimist kiirendada stimuleerides soolestikku ning aidates seega ennetada unetuse probleeme, mis tihti saavad alguse halvast seedimisest.










Kommentaare ei ole