{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: Millised on kõige truumad mehed vastavalt sodiaagimärkidele?

Kõik naised unistavad truust ja armastavast mehest. Kui mõned mehed ei suuda kiusatustele vastu panna, siis on ka neid mehi, kes alati o...


Kõik naised unistavad truust ja armastavast mehest. Kui mõned mehed ei suuda kiusatustele vastu panna, siis on ka neid mehi, kes alati oma naisele truuks jäävad.

1. VÄHK

Selle tähtkuju all sündinud mehed teavad, mis on armastus. Üle kõige hindavad ja väärtustavad nad oma lähedasi ja peret. Nad on emotsionaalsed ja kaastundlikud. Nende jaoks on kõige tähtsam suhe, kus valitseb omavaheline sobivus, soov teineteist mõista, vastastikkune jagamine ja muidugi kõige tähtsam lojaalsus ja truudus. Kui ta on leidnud endale naise, siis teeb ta valiku kogu eluks. Mitte keegi ega miski ei saa teda panna meelt muutma. Tema jaoks on pere väga tähtis ja ta tahab anda endast kõik, et olla tasemel. Kõige rohkem meeldib talle veeta aega oma lähedastega, ta on suur pereinimene.



2. LÕVI

Selle tähtkuju all sündinud mees ei hakka oma naist petma, sest ta ei tahaks ise petetud olla. Vastupidi, ta on oma naise vastu veelgi tähelepanelikum, romantilisem, kirglikum ja oskab viimast väärtustada. Samasugust suhtumist ootab ta ka oma kaasalt. Ta naudib elu ja tahab seda jagada inimesega, keda ta armastab. Tal on alati varuks väikeseid üllatusi oma kallimale. Ta eelistab kaugelt rohkem tõsiseid ja pikki suhteid üheöösuhetele, mis kuhugi ei vii.

3. KALJUKITS

Ta on oma loomult pigem reserveeritud ja tõsise ellusuhtumisega. Ta on sageli liiga palju töösse sukeldunud ja veedab seega rohkem aega üksi, kui koos teistega. Mis puutub aga armastusse, siis on ta üks kõige lojaalsem mees, keda võib leida. Tema jaoks on see ainukene valik, sest miks siis üldse muidu koos olla, kui kaob ka vastastikkune usaldus? Talle sobib ainult tõsine suhe inimesega, keda ta usaldada võib. Ta toetab oma elukaaslast kõikide projektide juures ja aitab viimasel oma eesmärke ellu viia. Ta on aus, tark ja räägib alati tõtt - isegi, kui see peaks haiget tegema. Oma naisele on ta alati moraalne tugi.

Kommentaare ei ole