{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid mehi naised peaksid vältima?

Suhte alguses on tavaliselt kõik ilus ja lilleline, armastus teeb pimedaks ja alles on ainult vankumatu usk armastusse ja ilusasse tulevi...

Suhte alguses on tavaliselt kõik ilus ja lilleline, armastus teeb pimedaks ja alles on ainult vankumatu usk armastusse ja ilusasse tulevikku. 

Kas aga kõik on nii ilus nagu pealtnäha paistab? Mõtle enne hästi järele, kui otsustava sammu astud. Kahjuks mitte kõikidel meestel ei ole piisavalt kannatlikkust ega ka tahtmist, et olla hea mees ja normaalne isa oma lastele. Liiga palju räägitakse vägivallaprobleemidest peredes, mille all kõige sagedamini kannatavad just naised ja lapsed. 

Vaata, millise inimesega sa end seod ja kas sa tahad sellist tulevikku?


Vägivald suhtes võib end sisse seada tasapisi, võttes mitmeid erinevaid vorme, mille alla käivad alandused, solvangud, tagakiusamised või siis füüsilise vägivalla kasutamine. Igasugune vägival on lubamatu, füüsiline vägivald aga lõhub suhet ja võib kaasa tuua pöördumatuid ja kurbi tagajärgi. Vägivallale ei ole mitte mingit vabandust ega õigustust, ära kunagi jää inimesega, kes tarvitab vägivalda.

Milliseid mehi naised peaksid vältima? 

1. Meest, kes arvab, et sa oled tema oma


Alguses võib selline asi isegi meeldiv tunduda, kui mees on natuke armukade. Aga suhte arenedes mõistad sa ühel hetkel, et see ei ole normaalne. Sest mees üritab sind ja su elu iga hinna eest kontrollida, tehes sinust enda omandi. Tal puudub usaldus sinu vastu ja sina oled nagu mingi ese.


2. Äärmiselt armukade mees

Kõikides paaride vahel tuleb ette armukadedust, selles pole midagi ebanormaalselt. Kui aga tegemist on haiglase armukadedusega, siis tuleb hakata juba küsimusi esitada. Teeb ta sulle stseene armukadeduse pärast? Tahab ta sind ainuüksi eksklusiivselt endale?

3. Vägivaldne mees

Seda on kohe esimeste tülide korral näha, mehe hääletoon tõuseb ruttu, tema liigutused muutuvad närvilisemateks ja ta ei kontrolli ennast.



4. Vägivaldse minevikuga mees


Ära usu lihtsat lubadust inimeselt, kellel on vägivallaga minevikus probleeme olnud. Tavaliselt ei lõpeta nad kunagi, vaid varem või hiljem alustavad uuesti.

5. Liiga kergesti ärrituv mees

Kuumavereline ja kergete vihahoogudega mees, kelle hoopide all puruneb kõik... Hoidu sellisest, sest ühel päeval oled sina tema rusikahoopide all.

6. Mees, kes oma naist ei austa


Ta alandab ja solvab sind. Ta kasutab verbaalset vägivalda. Ta naerab su üle.


Kui su mehel on ülalmainitud tunnusmärgid, räägi mõne inimesega sellest, keda sa usaldada võid, sest selline suhe ei ole normaalne. Ära jää üksi, ära kannata üksi.

Kommentaare ei ole