{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised 5 tähemärki on võimelised maailma muutma?

Maailm, kus me elame, pole kaugeltki selline nagu me tahaksime. Selles maailmas on palju vägivalda, katastroofe, õnnetusi ja vaesust - ilm...

Maailm, kus me elame, pole kaugeltki selline nagu me tahaksime. Selles maailmas on palju vägivalda, katastroofe, õnnetusi ja vaesust - ilmselgelt ei ela me paradiisis. Aga paljud inimesed tahaksid seda muuta.


 
Kui ka sina oled mõtelnud mõnikord, et tahaksid midagi omalt poolt ära teha, et muuta maailma paremaks paigaks, siis tea, et astroloogide järgi on vähemalt viiel tähemärgil kõik eeldused, et päästa maailma ja  muuta seda paremaks.

JÄÄR



Kas sa oled sündinud Jäära tähtkujus? Siis on kindel, et sa oled julge ja vapper. Sa oled tõeline liider, kellel jätkub külma verd ja kainet mõistust. Sa võid korda saata suuri asju. Sul on energiat rohkem, kui vaja selleks, et muuta maailma. Sa pead ainult ettevaatlik olema oma otsekohesusega, alati ei ole hea oma mõtteid kohe välja öelda ja sageli ei tule see sulle kasuks.

SÕNN


Sa oleksid nagu õnnetähe all sündinud, tundub nagu täituksid kõik su soovid varem või hiljem. Sõnn on maamärk, ta on aus ja siiras. Ta hindab rahu ja vaikust. Tema intellektuaalne pool võimaldab tal analüüsida fakte. Ja seeläbi suudab ta lahendada probleeme intelligentsel viisil, ilma suuremate kahjudeta. Ta on töökas ja otsusekindel, ta otsib omaenda rahulolu iga hinna eest ja peamiselt just töö juures.

NEITSI


Neitsid on kõik perfektsionistid ja elavad organiseeritult. Neil on eriline anne ette prognoosida. Ta teab juba varakult, milline on tema tegevuskava ja ta peab sellest punktipealt kinni. Ja loomulikult tema tulemused selle juures saavad olla ainult positiivsed. Neitsi on intelligentne, empaatiline ja heatahtlik. Ta aitab alati teisi inimesi ja muudab nende elu paremaks ilma, et ta midagi vastu ootaks. Ta teeb kõik, et maailm oleks parem paik. Ta on võimeline maailma muutma.

KALJUKITS



 Kaljukits on ambitsioonikas, diskreetne ja ei räägi palju. Ta eelistab tegutseda, mitte lobiseda. Kui ta on endale mingi eesmärgi pähe võtnud, siis on raske teda peatada. Ta teeb oma tööd hingega ja on võimeline ellu viima suuri asju. Tema peale võib alati loota. Ta on iseseisev ja saab alati hakkama, ta ei vaja teisi, et tulla probleemidest välja. Ta liigub edasi aeglaselt aga kindlalt ja suudab alati oma eesmärgid ellu viia.

VEEVALAJA


Üldiselt on Veevalaja sotsiaalne aga väga nõudlik. Ta on tugeva isiksusega ja ei kõhkle tegutsemast, kui ta näeb midagi, mis talle ei meeldi. Ta ei kannata ebaõiglust ja unistab paremast maailmast. Temas on idealistlik külg, mis annab talle soovi muuta seda maailma, kus ta elab. Ta on hea inimene, kes muretseb ka teiste õnne pärast. Ära muutu, sest sa võid tõesti maailma muuta!


Kui sinu tähemärki ei olnud selle nimekirja seas, siis ära muretse. Igaüks meist võib teha midagi, et muuta maailma paremaks paigaks. 


Kommentaare ei ole