{ads}

HIDE

Viimased

latest

Teaduslik uuring: nipp, mis aitab tõesti kaalu kaotada

Ühe Suurbritannias läbi viidud uuringu järgi on olemas üks lihtne nipp, mis aitab kaasa kaalu kaotusele. Tegemist on lihtsa asja...

Ühe Suurbritannias läbi viidud uuringu järgi on olemas üks lihtne nipp, mis aitab kaasa kaalu kaotusele. Tegemist on lihtsa asjaga: tuleb juua lihtsalt pool liitrit vett enne iga söögikorda.






Kas vesi aitab kaasa kaalu kaotusele? See küsimus on tõstnud mitmeid arvamusavaldusi teadlaste vahel ning siiani pole suudetud sellele vastust leida. Vesi ei sisalda kaloreid ja aitab liigset söömist vältida sellega, et võtab maos ruumi. Seega mõjutab ta otseselt söögiisu ja väldib liigseid kaloreid.

Ja täpsemalt seda suutiski välja selgitada Briti uuring, mis viidi läbi 94 ülekaalu all kannatava inimese peal, keda jälgiti 12-nädala jooksul.





500 ml vett pool tundi enne iga söögikorda

Uuringu alguses läbisid kõik osalised konsultatsiooni dietoloogi juures, kus nad said soovitusi oma toitumisharjumuste ja füüsilise aktiivsuse parandamiseks. Osaliste seast valiti välja 41 inimest, kellele anti soovitus juua 500 ml vett enne iga toidukorda. Teiste jookide tarbimine nagu mullivesi, limonaadid, soodad ja lahjad joogid - oli keelatud.

Märkimisväärsed tulemused

Üllataval kombel ei olnud tulemused mitte ainult märkimisväärsed, vaid tõesti üllatavad. Need isikud, kes jõid pool liitrit vett enne söömist, kaotasid keskmiselt 1.3 kg rohkem ülejäänud grupist, kellele selliseid soovitusi ei antud.

Seega - jooge vett enne söömist ja proovige ise järgi. Vesi on tervisee kasulik, sest vesi aitab südamel verd pumbata, annab energiat ja tagab sulle ilusa naha boonuseks!


Kommentaare ei ole