{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid omadusi hindavad mehed naiste juures välisest ilust rohkem?

Naisi on alati huvitanud see, mis meestele tegelikult meeldib. Silmad?  Naeratus?  Ilus figuur? Mis siis aga, kui tegemist on hoopis mil...

Naisi on alati huvitanud see, mis meestele tegelikult meeldib. Silmad?  Naeratus?  Ilus figuur?

Mis siis aga, kui tegemist on hoopis millegi muuga? Millegi sügavamaga, kui välimus? Sest mees, kes valib naise ainult välimuse järgi on nagu naine, kes valib mehe rahakoti järgi.

Naisi huvitavad enne kõike mehed, kes on tähelepanelikud ja armastavad, välimus ja kõik muu omab väiksemat tähtsust. Kuidas on aga meestega lugu? Milliseid omadusi hindavad nemad kõige rohkem naiste juures?

1. Iseseisvus

Millegipärast äratavad iseseisvad ja iseendaga hästi hakkama saavad naised meestes huvi. Tavaliselt on sellised naised vastutustundlikud, saavad elus hakkama ja ei vannu alla ning iseseisvad, nad võluvad mehi sellega, et nad oskavad elada ja saavad igas olukorras hakkama. Sellised naised ei karda olla meestega võrdsed ja neil on selline isiksus, mis meestele meeldib.




2. Usaldusväärsus

Mehe jaoks ei ole midagi rahustavamat, kui teadmine, et ta võib oma naise peale alati kindel olla. Nagu parima sõbra peale. Ta tahab rääkida naisega nagu ta räägib sõbraga.  Ja et naine tema asju ja ka nende isiklikke asju kõiki oma sõbrannadele edasi ei räägi.

3. Mõistev naine

Mitte ühelegi mehele ei meeldi kriitika ja märkused, isegi kui neid tehakse heade kavatsustega. Mees tahab mõistvat ja avatud meelega naist, kes teda hukka ei mõista.

4. Väärtushinnangutega naine

Meestele meeldivad naised, kellel on oma põhimõtted ja printsiibid, millest ta kinni peab. Sõprade vastu lojaalsus, lähedaste eest hoolitsemine, lihtsate asjade eest rõõmu tundmine elus - need on põhjused, mille pärast mees naisesse armub.



5. Leidlik naine

Ka meestele ei meeldi rutiin, mis nii sageli igapäevaellu oma koha teeb. Ole leidlik ja üllata oma meest millegagi. See paneb teda ainult rohkem sind armastama.

6. Naine, kes teab, mida ta tahab

Ambitsioonikas naine tõmbab kindlasti meeste tähelepanu ja huvi endale. Naisel, kellel on unistused, eesmärgid, ideed, projektid ja plaanid ning kes ei anna allu, vaid viib oma soovid täide - see on naine, kes mehi võlub. Mitte miski ei peata sellist naist.

7. Enesekindel naine

Enesekindlusel on omad võlud. Enesekindel naine usaldab oma meest ja ilmselt juba sellel põhjusel armastavad mehed selliseid naisi.

8. Tark naine

Vastupidiselt sellele, mida tavaliselt kaldutakse arvama, ei hirmuta targad naised nii palju mehi. Mõned mehed kardavad võib-olla paista selliste naiste kõrval vähem haritud aga üldiselt imetlevad mehed tarku naisi.





Kommentaare ei ole