{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Iga tähemärgi hea ja halb külg

Astroloogia annab meile mõninga ülevaate sellest, millised on iga tähemärgi iseloomuomadused, tema head ja halvad küljed. Need, mille...

Astroloogia annab meile mõninga ülevaate sellest, millised on iga tähemärgi iseloomuomadused, tema head ja halvad küljed. Need, millele ta peaks rohkem tähelepanu pöörama ja need, mida rohkem esile tõsta, kõike seda selleks, et olla parem inimene. 


Jäär ( 21.märts - 19. aprill)

Head küljed: 

Jäär läheb alati edasi ja ei lase end kauaks ajaks reast välja luua. Tal on kõrged ootused ja unistused, mida ta tahab ellu viia. Ta on elurõõmus ja tahab ennast realiseerida ja proovile panna. Ta on julge, kes ei karda mitte midagi.

Halvad küljed: 

Ta tuju muutub üsna ruttu ja põhjuseta. Sageli siis, kui ta asjad ei suju ootuste kohaselt, mõnikord ka igavusest ja tegevusetusest. Ta võib ärrituda üsna ruttu ja olla agressiivne. Otsese ja terava ütlemisega, mida hiljem sageli kahetseb.
 
 
 


Sõnn ( 20. aprill - 20. mai)

Head küljed:

Ta on lojaalne, õiglane, kindlate põhimõtetega ja ei anna elus nii lihtsalt alla. Ta tunneb oma väärtust. Ta on heatahtlik aga ei talu ülekohut. Peab oma peret ja lähedasi kõige tähtsamaks maailmas.

Halvad küljed:

Võib olla väga kangekaelne. Armukade. Domineeriv. Tahab kontrolli oma käes hoida. Liiga kõrgete ootuste ja nõudmistega.

Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni)

Head küljed:

Ta võtab inimesi sellistena nagu nad on. Ta on avatud meelega ja ei mõista teisi hukka. Alati valmis uuteks väljakutseteks ja proovideks, mida elu tuua võib.

Halvad küljed:

Liiga impulsiivse loomusega, võib ta võtta mõnikord vastu halbu otsuseid. Kui ta vihastab, siis on parem hoida temast eemale nii kaua, kuni ta viha on lahtunud. Sest kui ta tunneb end halvasti, võib ta teha väga palju haiget.

Vähk ( 21. juuni - 20. juuli)

Head küljed:

Alati valmis teisi aitama ja ära kuulama. Väga hea nõuandja. Ta suudab tõesti panna end teise inimese asemele ja muretseb tõeliselt teiste murede pärast.

Halvad küljed:

Tundliku loomusega ja kurnab end sageli emotsionaalselt ära. Kui tal tekib mulje, et keegi teda ei mõista, siis võib ta seda väga isiklikult võtta ja sügavalt läbi elada. See võib kergesti viia depressioonini. 
 
 
 


Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Head küljed:

Väga toredad inimesed, sümpaatsed, võluvad, populaarsed sageli, liidrid ja varustatud hea huumorimeelega.

Halvad küljed:

Liiga uhked ja mõnikord kalduvad uskuma, et on teistest paremad. Nad ei kannata, kui neile midagi öeldakse ja solvudes lõpetavad suhte päevapealt. Ei talu konkurentsi ning võib teiste vastu olla üsna jaheda suhtumisega. Võib tunduda pealiskaudne ja ülbe.

Neitsi (23. august - 22. september)

Head küljed:

Väga loogilise ja ratsionaalse mõtlemisega. Leiavad alati ruttu lahenduse probleemidele.

Halvad küljed:

Ta mõtleb ja analüüsib kogu aeg ja liiga palju. Kui ta kaotab kontrolli mõne olukorra üle, siis võib ta liiga ruttu alla anda. Ta ei oska lasta minna asjadel.

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Head küljed:

Ta on otsekui loodud selleks, et hoida alal rahu ja harmooniat teiste vahel. Talle meeldib teisi aidata. Väga hea nõuandja.

Halvad küljed:

Kuna ta tahab ainult rahu säilitada, siis läheb ta nii kaugele, et väldib kõiki erimeelsusi ja lahkhelisid. Mõnikord on see aga vajalik. Sellest saab ta aga liiga hilja au, et elus ei ole alati kõik tasakaalus.

Skorpion ( 23. oktoober - 21. november)

Head küljed: 

Neid hinnatakse nende elava loomu ja hea huumorimeele pärast. Nad on populaarsed, intelligentsed, armastavad ja hindavad oma vabadust. Tahavad oma suuri unistusi ellu viia.

Halvad küljed:

Skorpion on kogu aeg kaitsepositsioonis nagu oleks kogu maailm tema vastu. Tegelikult kaitseb ta aga ma tundeid ja südant. Kui ta tunneb, et teda on reedetud, siis tahab ta kätte maksta. Ta ei andesta mitte kunagi.
 
 
 


Ambur (22. november - 21. detsember)

Head küljed :

Ta on hästi optimistlik ja näeb alati elu hea külje pealt. Ta on energiline ja aktiivne, tahab alati liikuda ja muuta oma elu põnevaks. Kuna ta on nii elurõõmus, siis on tal hästi suur sõpradering.

Halvad küljed:

Püsimatu, kannatamatu, ei suuda keskenduda ega viia alustatut lõpule. Kaotab ruttu huvi.

Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Head küljed:

Pingutab palju selleks, et edu saavutada ja olla parim kõiges, mida ette võtab. Kangekaelne, kui on midagi otsustanud, ei muuda seda enam.

Halvad küljed:

Võib liiga palju uhkustada ja tunda end teistest paremana, sest tihti saavutab edu ja võim võib pähe hakata. Väga kangekaelne ja jonnakas, ei võta teiste arvamusi arvesse. Halva iseloomuga ja ärritub ruttu.

Veevalaja ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Head küljed:

Armastab reisida, luua uusi tutvusi ja suhelda inimestega. Ei karda uusi projekte käsile võtta. Elurõõmus.

Halvad küljed:

Tema kõrval ei ole lihtne, sest ta ei pööra oma elukaaslasele suurt tähelepanu. Ta elab oma reeglite ja ühiskonnanormide järgi.

Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Head küljed:

Lojaalne, hea, mõistev, peab antud lubadustes kinni.

Halvad küljed:

Väga introvertne, vajab palju üksi olemist ja võib eralduda täiesti sellistel hetkedel oma perest ja sõpradest. Eelistab mitte tegeleda praktiliste küsimustega elus. 


























Kommentaare ei ole