{ads}

HIDE

Viimased

latest

Looduslik antibiootik, mis hoiab eemale viirused ning tugevdab tervist

Paljud inimesed pöörduvad tagasi looduse poole ning vanaemade juures au sees olnud rahvameditsiinitarkused tulevad jälle välja. Mesi j...


Paljud inimesed pöörduvad tagasi looduse poole ning vanaemade juures au sees olnud rahvameditsiinitarkused tulevad jälle välja.


Mesi ja tervis


Mett on kasutatud juba vanadest aegadest saadik loodusliku ravimina, mis tugevdab organismi, annab energiat, aitab kaalu alandada, sisaldab palju vitamiine, omab antibakteriaalset toimet, sisaldab antioksüdante, parandab haavu, aitab külmetushaiguste korral jne. Mesi on ka parim vahend, mis aitab hingamisteede haiguste puhul tänu oma antiviraalsele toimele, mis võitlevad edukalt organismi nõrgendavate mikroorganismide vastu.




Õunaäädikas


Õunaäädikast peetakse tänapäeva imerohuks, sest ta aitab langetada kaalu, puhastab organismi, väljutab mürkaineid, omab antibakteriaalset toimet ning tugevdab organismi. Õunaäädikat võib kasutada nii ravi, kui toidu valmistamise juures. Õunaäädikas sisaldab rikkalikult keha jaoks vajalikke mineraale. Samuti tugevdab õunaäädikas immuunsüsteemi ning aitab paljude tervisehädade puhul.


Küüslauk


Küüslauku on alati rahvameditsiinis kasutatud. Küüslaugul on antibakteriaalne toime ja ta aitab viirushaigusteha võitlemisel. Küüslaugu söömine muudab vere vedelamaks ning alandab vererõhku. Samuti kaitseb küüslauk südame tervist ja toimib kolesterooli alandavalt. Küüslauku regulaarselt tarbides hoiad sa oma immuunsüsteemi tugevana.




Siirupi valmistamiseks võta:


10 küüslauguküünt

1/2 tassi õunaäädikat

1 tassitäis mett


Sega kõik ained ja vala saadud segu purki. Hoia külmutuskapis terve öö ning nõruta hommikul saadud siirup. Siirupit võtta igal hommikul 2 spl enne hommikusööki tühjale kõhule. Võid ka alles hoida kogu saadud segu ja võtta igal hommikul paar lusikatäit.

Kommentaare ei ole