{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära suhtehoroskoop

JÄÄRA tähtkujus sündinud NAINE Naine Jäär ja mees Jäär Nad mõlemad on tulise loomusega, energilised, elujõulised ja armastavad põnevust...

JÄÄRA tähtkujus sündinud NAINE

Naine Jäär ja mees Jäär

Nad mõlemad on tulise loomusega, energilised, elujõulised ja armastavad põnevust. Nende kohtumine on kuum ja paljutõotav, sest nad mõistavad teineteist ilma sõnadeta. Üsna varsti aga hakkavad pilved nende armastust varjama. Neid mõlemaid juhib Marss, mille tõttu on neil kalduvus tormata pea ees, ilma mõtlemata tagajärgedele. Nad on mõlemad väga armukadedad ja sarnanevad liiga palju teineteisele. Nende armastus on täis kirge ja sädemeid aga sellest hoolimata ei jää see paar kokku.

Naine Jäär ja mees Sõnn

Nende suhtes tahab mees anda endast parima, et ta naine õnnelik oleks. Ta tagab naisele rahaliselt kindlustatud elu, oma kodu, pere, aitab naisel oma unistusi täita. Ent kahjuks on ta liiga koduse eluviisiga ja armastab üle kõige vaikust ja rahu. Jäärast naisel on raske sellise eluviisiga leppida ja ta ei suuda oma meest ilma kulmu kortsutamata vaadata. Nende suhe võib üsna ruttu valusa lõpu leida.



Naine Jäär ja mees Kaksikud

Need tule- ja õhumärk täiendavad teineteist. Kaksikust mehel kujutlusvõimest juba puudu ei tule. Ta on spontaanne, oskab üllatada, piisavalt romantiline ja tark. Jäärast naisele sellised iseloomuomadused meeldivad, ta oskab hinnata põnevat ja seiklusrikast elu, mida Kaksikutest mees talle pakkuda võib. Nad mõlemad armastavad flirtida teistega aga ilma, et nende suhe selle all kannataks.

Naine Jäär ja mees Vähk

Vähi tähtkujus sündinud mees on suure südamega. Ta on väga tundlik ja võib paista mõnikord liiga emotsionaalsena, võttes kõiki asju kohe isiklikult ja südamesse. Tema õrnuseavaldused väsitavad pikapeale Jäärast naist, kes tahab tugevat meest endale. Nende suhe võib kestma jääda, kui nad elavad suures majas suure aiaga keset loodust. Jäärast naisel oleks sellisel juhul, millega tegeleda ja tema mees saaks luua samal ajal hubase kodu.

Naine Jäär ja mees Lõvi

Jäära tähtkujus sündinud naine on ideaalne valik Lõvist mehele. Nende mõlema tuline iseloom ühendab neid ja nende voodielu rahuldab neid mõlemaid. Nad mõlemad on kirgliku loomusega ja neil on palju ühist. Mõlemad on suure südamega ja helded, armastavad riskile minna, mõlemad on uhked. Nende suhe on õnnelik suhe.



Naine Jäär ja mees Neitsi

Jäära tähtkujus sündinud naine armastab seiklusi ja põnevust, ta tahab elada täiel rinnal ja mitte olla kardinate taga. Ta tahab järgneda oma instinktile ja olla muretu. Neitsi tähtkujus sündinud mees aga tahab eelkõige turvatunnet ja kindlust oma ellu. Elu on tema jaoks tõsine asi, mitte mängukann. Ta muretseb liiga palju ja hindab kõrgelt rutiini oma elus. Kõik lahutab neid, nende suhe on liiga õrn, et püsima jääda.


Naine Jäär ja mees Kaalud 

Neil mõlemal on raske leida midagi, mis neid ühendaks. Sellisel suhtes leiab naine, et mees on küll kena ja tore aga tal jääb suurel määral otsusekindlusest ja ambitsioonikusest puudu. Mees jälle leiab, et naine liialdab kõigega ja on liiga impulsiivne. Sellele lisandub veel seik, et Kaaludest mees on sündinud Don Juan, kes sageli ainult trofeesid kogub. Jäärast naine aga ei suuda seda kõike rahulikult pealt vaadata.

Naine Jäär ja mees Skorpion

Nad mõlemad imetlevad teineteist, nende suhe on kirglik ja energiline. Nende julgus ühendab neid ja armukadedus, mida nad mõlemad tunnevad, ainult lisab vürtsi nende suhtesse. Jäärast naine üritab lugeda Skorpioni müstilist ja salapärast hinge. Nende omavaheline suhe on õnnelik ja kestab kaua.


Naine Jäär ja mees Ambur

Nad mõlemad armastavad lõbu ja põnevust. Jäärast naine toob Amburi ellu elurõõmu, Ambur jälle oskab sellisele naisele olla õige mees. Nad on loodud kokku ja omavahel koos olles igavust juba ei tunne.

Naine Jäär ja mees Kaljukits

Kaljukits on enda ja teiste vastu väga nõudlik. Ta tahab olukorda kontrolli all hoida ja leiab, et Jäär on liiga iseseisev ja muretu. Jäärast naine heidab talle ette jällegi mehe liiga kainet mõistust ja paindumatust. Neil on raske ühist keelt leida, nad on selleks liiga erinevad.

Naine Jäär ja mees Veevalaja

Jäärast naine on väga tormakas. Ta armastab kiiret elu. Veevalaja on aga suur unistaja, kes tahab olla vaba ja iseseisev selleks, et teha seda, mida ta tahab. Nad mõlemad hindavad kõrgelt iseseisvust ja elu. Neil võiks olla ilus suhe, kui nad õpivad väärtustama teineteise soove.

Naine Jäär ja mees Kalad

Jäärast naine tahab oma meest, keda ta sugugi ei mõista, domineerida. Nad elavad erinevas maailmas, üks on tule- ja teine veemärk. Nad ei saa teineteisest aru lihtsalt. Ja kuna Kaladest mees ei suuda jätkuvalt pealt vaadata, kuidas ta naine tema elu valitseb, võib ta minna kõrvale vaatama, mis mujal toimub.

JÄÄRA tähtkujus sündinud MEES

Mees Jäär ja naine Jäär

Nad mõlemad on tulise loomusega, energilised ja armastavad seiklusi. Nende suhe algab väga tuliselt aga peatselt ilmuvad esimesed pilved nende armastust varjama. Neil mõlemal on kalduvus tormata ilma mõtlemata tagajärgedele. Nad on liiga armukadedad ja sarnanevad liiga palju selleks, et nende suhe saaks toimida. Nende suhe ei jää kestma.

Mees Jäär ja naine Sõnn

Sõnni tähtkujus sündinud naine on rahuliku ja pealtnäha kannatliku iseloomuga. Ta toob Jäära ellu rahu ja kindlustunnet. Tänu oma sihikindlusele aitab ta oma mehel mitmeid projekte lõpule viia. Ent Jäärale ei meeldi aga naise liiga tugev iseloom. Nende vahel tuleb ette tuliseid vaidlusi ja pikki vaikuseperioode Sõnnist naise poolt. Kui nad just mõlemad ei pinguta ja vaeva ei näe, siis nende suhe ei jää kestma.

Mees Jäär ja naine Kaksikud

Kaksikutest naisele meeldib Jäära otsekohesus ja jõud. Selline mees paneb ta unistama. Nende suhe on rajatud kirglikule armastusele. Ent ka siin on omad ohud - Jäär on väga armukade ja Kaksikule see ei sobi sugugi, sest flirtimine on tal lihtsalt veres.

Mees Jäär ja naine Vähk

Tuli ja vesi ei sobi kokku. Jäär on tulise ja kirgliku loomusega, kes armastab salapära ja intriige, ta tormab elus edasi ilma pikemalt järele mõtlemata. Planeet Marsi poolt juhituna ei saa ta aru Vähi liiga romantilisest hingest ja armastusevajadusest. Ta lihtsalt ei oska seda keelt. Naine jälle, kes vajab palju turvatunnet mehe poolt, lämmatab selle mehe, kes vajab palju liikumisruumi.

Mees Jäär ja naine Lõvi

Lõvist naine armastab edu ja tunnustust. Jäär on energiline, aktiivne ja otsustanud edu saavutada. Nad mõlemad on sündinud tulemärgi all ja tahavad teha alati paremini ja rohkem. Nad on sündinud võitma ja alistama, see aga võib nende vahel vallandada tuliseid vaidlusi ja veelgi kirglikemaid leppimisi.

Mees Jäär ja naine Neitsi


Esimesel kohtumisel on Neitsi võlutud Jäära elujõust ja julgusest. Aga mõne aja pärast leiab ta, et mees on liiga pealiskaudne. Ja ei suuda tagada naisele turvatunnet, mida too vajab. Omalt poolt vajab Jäär oma ellu seiklusi ja põnevust, ent Neitsi elustiiliga see kokku ei sobi. Sellistel asjadel pole kohta Neitsi maailmas, mis ta endale ise ehitanud on. Nende suhe lihtsalt ei toimi.



Mees Jäär ja naine Kaalud

Kaalude tähtkujus sündinud naine tahab rahulikku elu, Jäärast mees aga nii tormilist, kui võimalik. Kaaludest naine hakkab kritiseerima mehe liigset enesekindlust ja aktiivset eluviisi. Nad on liiga erinevad ja ei sobi lihtsalt omavahel. Jäärast mees armastab aeg-ajalt flirtida teistega aga ei taha, et ta oma naine sama teeks.

Mees Jäär ja naine Skorpion

Skorpioni ja Jäära vahel on väga tuline suhe. Nad on samas armastajad ja rivaalid. Kui Jäär suudab naist veenda, et on valmis tõsiseks suhteks ja on väärt naise usaldust, siis võib nende vahel olla üsna kena armulugu, kui nad õpivad ainult vähem tülitsema.

Mees Jäär ja naine Ambur

Nad mõlemad armastavad elu, nad on iseseisvad ja täis elujõudu. Neil on palju ühiseid jooni. Nad mõlemad tahavad edu saavutada ja on valmis kõigeks, et elu oleks ilus!

Mees Jäär ja naine Kaljukits

Kaljukitsele meeldib see mees, kes oskab elust rõõmu tunda ja elab täiel rinnal. Kaljukitsest naine on väga tark ja mõistlik ning toob nende suhtesse stabiilsust ja püsivust. Ta on kannatlik ja nõudlik ning ehitab oma tulevikku üles iga päev. Kui Jäär on nõus olema natukenegi mõistlikum ja mõtlema enne tegutsemist, siis võib nende suhe isegi õnnestuda.

Mees Jäär ja naine Veevalaja

Veevalajast naine hindab väga Jäära tähtkujus sündinud meest, kes pulbitseb elust ja oskab üllatada. Naine on väga iseseisev ja oskab lugu pidada sellisest mehest, kes teda mõistab. Ta paneb selle mehe unistama ja teab, kuidas taltsutada mehe tormakat iseloomu. Nende suhe võiks olla täiuslik, kui nende vahel poleks nii palju vaidlusi.

Mees Jäär ja naine Kalad

Nende kohtumine on vältimatu, sest Kaladest naine otsib täpselt sellist meest nagu Jäär seda on. Ja Kaladest naine on Jäära jaoks naiselikkuse sümbol. Nende suhe võiks õnnestuda, kui Jäär õpib oma naise õrna iseloomu säästma. 


















Kommentaare ei ole