{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kõigil peaks olema Jäära tähtkujus sündinud sõpru

Me kõik oleme inimesed ja meil kõigil on häid ja halbu külgi. Ka Jääradega on nii. Sodiaagimärkidest esimesed, märgivad nad uut algust. ...

Me kõik oleme inimesed ja meil kõigil on häid ja halbu külgi.

Ka Jääradega on nii. Sodiaagimärkidest esimesed, märgivad nad uut algust.

Nad on liidrid, kes võtavad oma rolli tõsiselt. Nad liiguvad koos ajaga edasi ja saavad üle kõikidest takistustest, mida elu neile tuua võib. Nad on võitlejad, kellel pole puudu headest ideedest ja vajalikust energiast.

1. Jäär on otsusekindel

Jäär teeb alati kõik, et olla oma alal parim. Ta ei talu teisejärgulist kohta. Ta on võitleja, kes ei anna kunagi alla, ta võitleb kuni lõpuni ja teeb kõik, et oma eesmärke ellu viia.

2. Ta on alati aus. Ka siis, kui see pole lihtne.

Ausus on üks tema parimaid omadusi maailmas, kus on nii palju valet. Jäär keeldub silmakirjalikkusest ja valest. Ta ei näe mingit mõtet selleks, et varjata tõde. Hoolimata sellest, et sageli on ta sõnad liiga otsekohesed, võib ta endale öelda, et ta ütleb seda, mida ta mõtleb ja mõtleb seda, mida ta ütleb. Vähemalt temaga võid sa alati kindel olla, et ta ei hakka sulle valetama.

3. Ta on enesekindel ja ei pea selleks ülbe olema.

Mõned inimesed ajavad segi enesekindluse ja ülbuse. Jäär on enesekindel. Ta on teadlik oma oskustest. Ta ei vaja teiste heakskiitu.

4. Ta on entusiastlik.

Tema entusiasm ja enesekindlus aitavad tal mägesid liigutada.

5. Ta on tuline ja kirglik

On siis tegemist karjääriga või uue hobiga - kui ta midagi teeb, teeb ta seda kogu oma hingega. Sellepärast ongi ta tavaliselt paljudes valdkondades kõige parem.


Kommentaare ei ole