{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 põhjust, miks sa tõmbad ligi halbu mehi

On osa naisi, kes tõmbavad kogu aeg endale ligi mehi, kes neile haiget teevad ja nende südamel tallavad. Tegemist on meestega, kellel o...


On osa naisi, kes tõmbavad kogu aeg endale ligi mehi, kes neile haiget teevad ja nende südamel tallavad. Tegemist on meestega, kellel on suured probleemid. Aga igal asjal on oma põhjus ja ka see ei ole lihtsalt kokkusattumus ega juhus. Mõtle järele. Kui sul on tunne, et su elus ongi alati ainult halvad mehed, siis millisel põhjusel see nii on?

1. Sul on madal enesehinnang

 Sellist tüüpi mehed näevad kaugelt ära, kes on kes. Nad näevad su läbi ja aimavad, et sul on probleeme enesehinnanguga. Ja kuna sa ise ennast ei oska piisavalt ega vääriliselt armastada, siis nad leiavad, et võivad teha sama.

Nii lihtne ongi langeda kellegi ohvriks ja sattuda nõiaringi. Sest sa ei ole kunagi õppinud ennast armastama. Ja ei tunne oma väärtust.

Sest halvad mehed hoiavad kaugelt eemale naistest, kes on enesekindlad ja endast kõrgel arvamusel. Sest sellised naised lihtsalt ei vaatagi neid.

Seega jääb neil üle vaadata naisi, kellel enesekindlust peaaegu üldse pole.

2. Sa oled liiga hea

Halvad mehed kasutavad ruttu teiste headust ära. Selline mees teab täpselt, et sa ei hakka iialgi seda neile ette heitma.

Kui sa oled liiga hea, liiga lahke, liiga viisakas ja liiga mõistev, siis annad sa talle alateadvuslikult teada, et ta võib sinuga ükskõik mida teha ja jätkata rahumeeli sinu ära kasutamist. Ja usu mind, ta ei lõpeta niipea.

3. Sa oled liiga kaastundlik

Sageli öeldakse, et vastandid tõmbuvad. Teatud vaatepunktist võib see olla isegi romantiline aga praegusel juhul pole see sugugi nii hea.

Halb mees leiab kaastundlikus naises järjekordse ohvri, sest selline naine oskab teda ja tema lõpmatuid muresid ära kuulata.

Kaastundlik naine mõistab teda ja tunneb isegi vajadust sellist meest aidata.

Ja sellised mehed valetavad südamerahuga ning mängivad nagu väga head näitlejad oma rolli, kõike seda selleks, et saada kaastunnet ja keerata olukord oma kasuks. Ja vaene naine on see, kes peab maksma kõige selle eest kallist hinda.

4. Sind tuntakse, kui väga head inimest

Sul on armastusest ideaalne arusaam, täielik idüll ja romantika, mille järgi tõeline armastus suudab liigutada mägesid.

Sa usud, et oma armastusega võid sa imesid korda saata ja muuta isegi kõige paadunumaid inimesi.

Aga tead mis - seda ei juhtu! Sest halva südamega inimestel on selliseid probleeme, mida sina ei saa muuta. Seda on võimalik teha ainult spetsialistidel ja oma ala professionaalidel, sina kaotad selle peale ainult oma aega, närve ja energiat.

5. Sa oled armastuses haiget saanud

Võib-olla on su südamele haiget tehtud isegi mitmel korral. Ja selliseid valusid on raske ravida.

Halb mees näeb sind läbi, ta aimab seda, mida sa oled läbi pidanud elama ja ta tahab selle pealt kasu lõigata.

Sina armud temasse sellepärast, et ta on kaval ja teab täpselt, mida sulle öelda ja kuidas sinuga olla. Ja ta kasutab sinu nõrkusi ära.

6. Sa ei oska piire panna

 Algusest peale pole sa osanud piire paika panna.

Võib-olla sellepärast, et sa ei taha teisele inimesele haiget teha võib siis sellepärast, et vältida pingeid teie vahel.

Või siis, et hoida teda iga hinna eest sinuga.

Sa pead õppima ütlema EI. Sa pead panema piirid ja ennast kaitsma halbade inimeste eest.

7. Ta ütleb, et sa oled ainus inimene, kes teda päästa võib

Sest ta usub, et tänu sinule võib ta muutuda. Paremaks inimeseks.

Mõningatel kordadel on selline mees mõistnud, et ta peab kardinaalselt oma elus midagi muutma ja sellepärast valib ta endale korraliku naise.

Aga tegelikult pole see nii hea, kui paistab, sest halvad harjumused tulevad ikkagi tagasi.

Kommentaare ei ole