{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida teha, kui ta su sõnumitele ei vasta?

Reegel nr.1: Ära jookse järgi sellisele inimesele, kes sinust ei hooli! Täiesti klassikaline stseen: sulle meeldi...

Reegel nr.1: Ära jookse järgi sellisele inimesele, kes sinust ei hooli!


Täiesti klassikaline stseen: sulle meeldib keegi ja sul on tunne, et ta pole sinu vastu ka päris ükskõikne. Te olete omavahel rääkinud ja kõik tundub hästi minevat. Te vahetate oma telefoninumbreid.

Sa saadad talle sõnumi, et teada saada, kuidas tal läheb. Ja siis juhtub see, mis juhtuma peab - ta ei vasta sulle! Muidugi paneb see sind muretsema ja sa ei tea, mida arvata.

Võib-olla ei olegi muretsemiseks põhjust ja tegemist on mingi seletamatu takistusega. Aga, sa ei tohi unustada siiski, et üheski uues suhtes ei ole ruumi seletamatutele takistustele.

Igal liigutusel, igal lausel ja igal teol on tähendus. Ja tagajärg. Ja see, kuidas sa reageerid sellele, kuidas ta sind kohtleb, annab märku sellest, kes sa tegelikult oled. Ta näeb hästi, kuidas sa reageerid ja üritab siis aru saada, kui suur mõju tal sinu üle on selles suhtes, mis alles algab.

Kindel on see, et nutitelefonide ja sotsiaalvõrkude ajastu on muutnud paljuski inimeste omavahelist suhtlemist. Ta on muutnud suurel määral omavahelisi kohtumisi ja viisi, kuidas inimesed nüüd kohtuvad. Sa võid olla nüüd inimesega koos ilma, et te viibiksite samas ruumis ja seda ükskõik millisel kellaajal.
 
 


Ent see kerge viis on meeste jaoks hea vahend, mis võimaldab näha, kui palju naine on valmis selle suhte nimel pingutama. Ja kõik see muudab asja ainult keerulisemaks.

Vanasti panid paarid kohtumiseks aja kinni tükk aega enne ja ei näinud vahepeal teineteist terveid päevi ja isegi nädalaid. Ja see oli täiesti normaalne. Tänapäeval aga peetakse ebanormaalseks juba seda, kui sa kellegagi iga päev ei räägi. Ja see tekitab juba suurt paanikat. Ja muidugi igasuguseid ideid. See on muret tekitav nähtus, mille all suur osa inimestest tänapäeval kannatab.

Aga tulgem tagasi asja juurde. Sind huvitab see mees ja sa saadad talle sõnumi. Aga ta ei vasta sulle. Mida sa seejärel teed? On sul tõesti põhjust, et muret tunda? Pead sa kohe paanikat tekitama? Kõigepealt hinga sügavalt sisse. Kõige hullem asi, mida sa teha võid sellel hetkel, on uskuda, et kõik on läbi.

Ära hakka kohe arvama, et ta sinuga mängib või et sa teda ei huvita. Võib-olla oli ta lihtsalt oma tööga hõivatud? Võib-olla olid tal mõned pereprobleemid lahendada? Või võib-olla on ta telefon katki? Või võib-olla pole ta veel oma sõnumeid lihtsalt vaadanud?

Nii palju erinevaid võimalusi on olemas ja sa ei pea kohe automaatselt esimese hooga kõige hullemat kartma. Sa ju ei tea, kas sellel põhjusel, miks ta sulle ei vastanud, oli midagi sinuga ühist. Sellepärast esimese asjana peaksid sa tegema ...

1. Mitte midagi

Ära tee midagi. Ja ongi kõik. Nagu mainitud, sa ei saa kohe arvata, et kõik teie vahel läbi on. Ja see, kui sa saadad kohe teise sõnumi, on veelgi hullem varjant. See näitab ainult välja, kui meeleheitel ja üksik sa oled. Seega jää pealtvaatajaks. Sa oled teinud juba kõik, mis vaja. Sa saatsid esimesena sõnumi ja pall ei ole enam sinu väljakul.
 


2. Ära unusta enda väärtust

Ära lase sellel teadmisel, et ta sulle ei vastanud, endale selgeks teha, et sa midagi väärt ei ole. Veel kord ära unusta, et võib-olla pole sellel sinuga üldse midagi ühist. Lisaks sellele ei tohiks sa end alaväärtustada lihtsalt sellepärast, kas üks mees sulle vastab või mitte.

3. Tee seda, mis sind õnnelikuks teeb niikaua

Ole aktiivne. Tegele millegagi. Kui sa niisama istuma ja muretsema jääd, siis võid sa halliks minna. Tegele sellega, mis sulle meeldib. Mine trenni. Tee tööd. Õpi midagi uut.

4. Oota 2 päeva enne uue sõnumi saatmist

Kui ta sulle ikka ei ole vastanud kahe päeva möödumisel, siis võid sa saata talle uue sõnumi. Võib-olla lihtsalt unustas ta sulle vastata ja vajab väikest meeldetuletust ainult sinu poolt, kes teab?

5. Kui ta ei vasta, siis mine oma eluga edasi

Kui ta sulle ikka ei vasta, siis mine oma eluga edasi. Kui ta tahab olla osa sinu elust, siis pingutab ta sellepärast. Kui ta aga seda ei tee, siis väärid sa kedagi paremat!

Kommentaare ei ole