{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tõestatud - Jagatud naer muudab suhet tugevamaks!

Hea huumorimeel on tähtis igas suhtes, see aitab üle saada nii paljudestki rasketest olukordadest. Nalja tegemine tekitab hea õhkkonna ja...

Hea huumorimeel on tähtis igas suhtes, see aitab üle saada nii paljudestki rasketest olukordadest. Nalja tegemine tekitab hea õhkkonna ja muudab kaaslasi teineteisele lähedasemaks. See on muuseas ka üks inimeste parimaid omadusi, sest ta on väga oluline heaolule, vaimsele tervisele ja muudab suhteid teistega tugevamaks ja lähedasemaks. Ja veelgi rohkem on see tähtis kahe inimese omavahelises suhtes. Sest värske uuringu järgi selgub, et neil kaaslastel, kel on harjumuseks teineteist narritada, on omavaheline palju tugevam, kui teistel.



See, et mõlemal kaaslasel oleks sama huumorimeel, on oluline. Tähtis on ju olla ühel lainel. See aitab hoida suhet tugevana, pole midagi paremat mõnusast naeruhetkest. Paljudele on see väga oluline märk juba kaaslase valikul, sest hea on ju olla koos kellegagi, kes oskab sind naerma ajada ja on optimistlik, rõõmsameelne ja heas tujus. Ikkagi parem, kui kellegagi, kes välimuselt on väga ilus, seest aga tühi nagu munakoor.

Uuring viidi läbi Kansase ülikooli poolt 15 000 osavõtjaga 30 viimase aasta jooksul. Ja järelduseks leiti, et hea huumorimeel on iga suhte edu aluseks.



Ühes oma artiklis Jeffrey Hall, Kansase ülikooli teadlane väidab, et teineteise heatahtlik pilkamine tugevdab omavahelist suhet. Ikka valitakse enda kõrvale inimene, kes on rõõmsameelne ja oskab nalja teha. See on suhte heaolu aluseks. Tähtis on, et mõlemad kaaslased jagaksid sama huumorimeelt ja naeraksid samade naljade üle.

Loomulikult ei räägi me siin artiklis pilkamisest, mis teeb haiget ja alandamisest, vaid lihtsalt väikesest teineteise vahelisest narritamisest, mis võtavad pingeid maha.

Agressiivse kalduvusega huumorimeel ei ole aga samuti omal kohal ja ennustab halba. Kui su kaaslane peaks tegema lolle nalju ja pilkab sind sooviga sulle haiget teha, siis see ei ole normaalne ja vajab kiiret lahendust.

Heal huumoril on suur osa inimese vaimses ja füüsilises heaolus. See võimaldab üle saada elus ette tulevatest raskustest, toime tulla stressiga ja katsumustega. Naer mõjutab inimese emotsioone ja tõmbab ligi positiivsust.

Seega ärge võtke elu liiga tõsiselt ja naerge nii palju kui suudate!

Kommentaare ei ole