{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mis teisi sinu juures kõige rohkem ärritab?

Mida kõike teised sulle ette ei heida: nad ütlevad, et sa oled liiga tundlik, tujukas ja armukade... Tegelikult on meil kõigil jooni, ...


Mida kõike teised sulle ette ei heida: nad ütlevad, et sa oled liiga tundlik, tujukas ja armukade... Tegelikult on meil kõigil jooni, mis ajapikku hakkavad teisi ärritama. Millised on need jooned, millele sa peaksid kõige rohkem tähelepanu pöörama, kui sa tahaksid, et sinu suhted teistega paremad oleksid ja su elu seega positiivsemaks muutuks?

JÄÄR

Elu on sinu jaoks suur võistlus, kõik on egoismi küsimus. Ja just see tekitabki sinu ja teiste vahele nähtamatud müürid, sest sageli kaldud sa mõtlema eelkõige iseendale ja mitte teistele. Sa ju tahad, et asjad läheksid alati sinu tahtmist mööda, kas pole? Kuidas aga teised sellesse suhtuvad?

SÕNN

Sinu jonnakas ja kangekaelne iseloom on sulle hukatuseks. Sul on liiga piiratud maailmavaade ja mis puutub jonnakusse, siis võib sulle küll pärja anda, sest sina juba sammugi ei tagane ja oled alati oma õiguste eest väljas. Kas see aga väärib seda, kas mitte inimsuhted ise pole tähtsamad põhimõtetest?

KAKSIKUD

Sa jätad tihti mulje kellegist, kes räägib rohkem, kui mõtleb. Sa räägid lakkamata ja tundub nagu oleks sul lõpmatult energiat. Ja sa räägid kõigest ja kõigile, paljud usuvad sellepärast, et sind ei tohigi usaldada.



VÄHK

Su lähedased teavad, kui tujukas sa võid olla ja seda tänu oma suurele tundlikkusele. Sa võtad kõike isiklikult ja puhud väiksed probleemid suureks. Sa oled kord külm, siis soe ja sellepärast teistel on raske sinust aru saada.

LÕVI

Sinu siht on saavutada seatud eesmärgid ja seejuures paista silma niipalju, kui võimalik. Ja kõik see ükskõik, millise hinnaga. Sind juhib su uhke loomus ja mõõtmatu ego. Kõik peavad sinu unistustega kaasas käima isegi, kui nad seda ei taha.

NEITSI

Sa pole iialgi rahul ja väsitad teisi oma ebareaalsete ootustega. Väga tihti annad sa mõista, et ainult sina tead kõike ja see ärritad seejuures teisi. Sinuga on raske koostööd teha.

KAALUD

Sa kardad üle kõige üksindust ja üritad iga hinna eest teistega ühenduses olla. Sa ei tea, mida tähendab iseseisvus ja see väljendub sinu suhtlemises teistega. Ära unusta, et sa ei saa kõikidele meeldida aga kuna sa seda siiski taotled, siis hoia end, sest kõik inimesed ei taha sulle ainult head.




SKORPION

Sul on päris palju halbu omadusi, sa tead ju küll, et sa võid teistega manipuleerida, vihastad kergesti ja pead pikka viha. Ja lisaks kõigele ootad teistelt seda, mida sa mitte kunagi pole võimeline ise andma ja sa kui keegi sulle ei ütleb, võib sa üsna ootamatult reageerida.

AMBUR

Sa oled natuke tuulelipu sarnane, muutes pidevalt suunda vastavalt tuulele ja hetkelisele tujule. Sa otsid koguaeg uusi seiklusi ja unustad sageli oma lähedased selleks, et pühendada rohkem täheepanu uutele tuttavatele, kes tunduvad palju huvitavamad. Sinu suurim puudus on egoism.

KALJUKITS

Oma mätta otsast vaatad sa teistele ülevalt alla ja kohtled neid, kui oma teenijaid. Tihti uhke ja kõrk, oled sa end sulgenud oma kuldsesse lossi, kuhu teised sulle järgneda ei julge ja kus üksindus sind tihti painab.

VEEVALAJA


Sind peetakse kangekaelseks ja jonnakaks, sulle heidetakse tihti ette, et sa rohkel teistele ei mõtle, sest sa paistad tihti jaheda ja külmana teiste suhtes. Sa oled oma hingelt individualist, kes elab omas mullis, mis iga hetk plahvatada ähvardab.

KALAD

Sa oled liiga tundlik ja elad omaenda väljamõeldud maailmas, kust sul on raske maa peale tagasi tulla ja vastutus oma elu eest omaenda kätte võtta. On tunne nagu sa oleksid koguaeg kusagil mujal, hajevil ja  mujal oma mõtetega.



Kommentaare ei ole