{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina oled ka selline naine?

On naisi, kes teavad paremini, kui keegi teine, et nad võivad kõigepealt ainult iseendale loota ja et nende õnn ei sõltu teistest inimestest...

On naisi, kes teavad paremini, kui keegi teine, et nad võivad kõigepealt ainult iseendale loota ja et nende õnn ei sõltu teistest inimestest. Nad on pidanud elus juba paljude olukordadega vastamisi seisma ja õppinud läbi selle, mida tähendab iseseisvus. Tegelikult nad ei teagi, kuidas saab kellegist sõltuda, sest nad on pidanud juba varasest noorusest saati ise hakkama saama. Tal on seljataga raskusi aga ta on neist üle saanud. See on teda muutnud just selleks, kes ta täna on.

Ta on julge naine, ilus ja teab, mida tahab. Kui sinu elus on selline naine, siis loe, mida sa tegema pead.

1. Ta ei taha olla kellegi mänguasi

Ta tahab tõsist suhet. Ta otsib inimest, kes on võimeline tema kõrval minema läbi tormi ja tuisu. Ta ei vaja niiväga armastust, kui inimest, kes teda täiendaks ja keda ta saaks imetleda.

2. Ta põgeneb kõige negatiivse eest

Teda huvitavad üksnes optimistlikud ja elurõõmsad inimesed. Need, kes on jäänud elu hammasrataste vahele ja sealt enam välja tulla ei taha, ei kuulu tema tutvusringkonda. Ta on elanud liiga palju halba läbi ja austab ennast piisavalt, et hoida kõigest negatiivsest eemale. Ta põgeneb mineviku varjude eest. Ta on valmis probleeme sinuga lahendama aga ei talu mürgist suhet.

3. Tal on oma isiklikud unistused ja eesmärgid

Ta ei vaja meest, kes raha koju toob või kes annab ta elule mõtte. Ta teab, millist tulevikku ta endale tahab ja mitte miski ei saa teda peatada. Ta tahab ka, et sinul oleks oma elu ja et teil oleks mõlemal midagi, mille nimel tööd teha ja vaeva näha, samal ajal vastastikku teineteist toetades.

4. Ta ei otsi suhet, mis teda päästaks

Ta teab seda juba väiksest peast, et mitte keegi ei tule teda päästma peale tema enda. Ta ei ole õieti saanud kellelegi toetuda, miks siis praegu alustada?

Ta ei vaja meest, et leida emotsionaalset või finantsilist tasakaalu elus. Ta ei vaja meest, et mitte enam üksi olla. Tal ei ole sinuga koos olles mingit tagamõtet. Sa ei pea tegema ükskõik mida, et teda õnnelikuks muuta. Sa ei pea olema miljonär selleks, et ta rahul oleks. Sa pead lihtsalt tagama tema turvalisuse ja vabaduse.

5. Ta teab, mida ta tahab.

Need naised, kes on juba haiget saanud, teavad, millist suhet nad ootavad ja väärivad. Nad on juba käinud läbi selliste inimestega, keda nad ei ole tahtnud ja sellepärast teavad nad nüüd täpselt, millist meest nad väärivad. Nad ei raiska oma aega suhete peale, millel pole mingit tulevikku. Seega näed sa seda üsna ruttu, kas ta peab sind vääriliseks, kellega läbi käia või mitte. Ta ei hakka su aega raiskama.

6. Tema jaoks on mõlemad suhtes võrdsel positsioonil

Ta ei hakka inimesi ära kasutama, ta otsib hoopis kedagi, kes lisaks ta ellu väärtust. Ta tahab kedagi, kes tõstab teda kõrgemale tasemele. Ja ta tahab muuta ka ise kellegi elu väärtuslikumaks ja näha, kui oluline ühes suhtes on anda ja võtta. Ta ei võta kunagi rohkem, kui on võimeline andma.

7. Tema jaoks on suhe nagu meeskond

Tal oleks raske olla kellegagi, kes teda koguaeg pidurdab või kelle järgi ta pidevalt ootama peab. Ta ei taha, et keegi ta elu kontrolliks, ta tahab kedagi, kellega ühist tulevikku rajada. Ta ei vaja kedagi, et tunda end paremini naisena, ta tahab kedagi enda kõrvale, et üheskoos võite ja saavutusi tähistada, kedagi, kes teda toetaks ja julgustaks rasketel aegadel.

8. Ta ei muutu niisama armukadedaks.

Sa pead tema usalduse võtma ja selleks on vaja palju aega. Ja kui sa oled tema usalduse kord võitnud, siis ära tee midagi, et seda kaotada. Sest teist korda ta ilmselt sulle seda ei kingi. Kui ta sind aga usaldab, siis ei hakka ta muretsema, kui sa sõpradega välja lähed või mida sa peale tööd teed. Ta ei ole armukade nende inimeste pärast, kellega sa koos oled, sest ta on sulle kinkinud kogu oma südame ja teab, et sa teda kaitsed alati.

9. Ta oskab oma emotsioone kontrollida

Ta ei vaja kedagi, kes teda hellitaks. Ta on võimeline oma tunnetega ise hakkama saama. Ta on emotsionaalselt suureks kasvanud ja sellepärast on temaga lihtne rääkida ka siis, kui te ei ole samal arvamusel. Sest te lahendate erimeelsusi nagu täiskasvanud. Ta ei lase oma tunnetel enda üle võimust saada ja on võimeline alati sind ära kuulama.

10. Ta ei karda konfliktseid situatsioone

Ta eelistab isegi, et asjad oleks sirgeks räägitud selle asemel, et probleeme varjata. Ta ei hakka karjuma ega vihastama niisama, samas ei astu ta ka probleemide eest tagasi. Kui teie vahel midagi juhtub, siis tahab ta, et te räägiksite ja leiaksite ruttu oma probleemile lahenduse.






Kommentaare ei ole