{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest - Vali üks liblikas!

Liblikaid on erinevate värvide ja kujudega. Alateadvus võib aga vahel vägagi põnevalt analüüsida värve ja vorme ning paljastada üllatavaid a...

Liblikaid on erinevate värvide ja kujudega. Alateadvus võib aga vahel vägagi põnevalt analüüsida värve ja vorme ning paljastada üllatavaid asju inimese salajasema isiksuse kohta.

Vali üks liblikas.


Liblikas nr. 1 - Sa oled väga tundlik

Sa oled hea inimene ja aitad teisi hea meelega. See tekitabki sinus kõige suuremat rahulolutunnet, kui sa saad kellelegi millegagi kasulik olla. Sa oled empaatiline ja sul on suur süda. Sa oskad end teiste inimeste kohale panna. Sa tead, kuidas teisi kuulata ja mõistad inimesi, see on väga hea omadus, mille pärast sul ongi nii palju häid sõpru.

Liblikas nr. 2 - Sa oled rahulik

Sinu soovid siin elus on leida rahu ja harmoonia enese ümber. Sellepärast väldid sa kõike, mis võib tekitada pingeid ja tuua kaasa lõputuid probleeme. Sa elad tasakaalukalt ja leiad rahumeelseid lahendusi oma probleemidele, mida sul igapäevases elus ette tuleb.

Liblikas nr. 3 - Sa oled ratsionaalne

Sa leiad, et igal pool tuleb kasutada loogikat. Ratsionaalsus on sinu deviis ja sa ootad, et ka su lähedased sellest lähtuksid. Sinu kodu on piinlikult korras, sa ei talu segadust, sest see paneb sind end halvasti tundma. Sa oskad aega väärtustada.

Liblikas nr. 4 - Sa oled ambitsioonikas

Ambitsioonikus iseloomustab sind täiesti. Sa oled otsusekindel ja mitte miski ei takista sul saavutamast sihte, mida sa oled enesele määranud. Sa teed kõik, et oma eesmärke ellu viia. Ja iga kord, kui sa oled midagi saavutanud, tunned sa suurt isiklikku rahulolu.

Liblikas nr. 5 - Sa oled entusiastlik ja õnnelik

Sinu näol on alati naeratus, sa oled positiivne inimene, kes tahab muuta iga päeva oma elust õnnelikuks. Sulle meeldib elu ja sa katsud näha kõike läbi headuse. Sulle ei meeldi aga üksluisus ja rutiin. Sa vajad uusi kogemusi ja palju sõpru enese ümber.

Liblikas nr. 6 - Sa oled artist

Sinu erinevus paistab silma ja mõned võivad sind pidada eriliseks ja iseäralikuks, sest lihtsus ja banaalsus ei sobi sulle. Aga tegelikult oled sa lihtsalt kunstniku hingega loominguline inimene.

Kommentaare ei ole