{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 3 tähemärki, kes lausa väljakannatamatuteks muutuvad vanemast peast

Kõrgem iga on üldiselt tarkuse ja eneseteadvustamise sünonüüm. Mida vanemaks inimene saab, seda rohkem hakkab ta juurdlema elu erinevate mõ...

Kõrgem iga on üldiselt tarkuse ja eneseteadvustamise sünonüüm. Mida vanemaks inimene saab, seda rohkem hakkab ta juurdlema elu erinevate mõistete ja sageli ka surma üle. Elamine muutub vähem abstraktsemaks ja inimene hakkab paremini aru saama, mille pärast ta siin maa peal on. Kui enamik inimesi muutub vananedes targemaks siis on aga ka neid, kes muutuvad väljakannatamatuteks ja kes nagu ei oska vananeda.

Neid tähemärke on raske välja taluda kui nad vananema hakkavad. See on seoses nende iseloomuga, mis ajaga just paremaks ei muutu. Kui sinu elukaaslane peaks olema sündinud selles tähtkujus, siis parem on, kui sa aegsasti end ette valmistad selleks, mis sind ees ootab.




JÄÄR

Noorest peast on Jäär elanud üsna tormilist elu ja vanemast peast ei parane asjad sugugi. Temast saab aja jooksul väga autoritaarne ja talumatu inimene, kellel on halb mõju kõigile inimestele, kes teda ümbritsevad. Kui keegi julgeb talle ka vastu hakata, kutsub ta sellega esile terve päeva kestva pobisemise ja rahulolematuse. Aja jooksul muutub ta isiksus väga kiuslikuks ja halvaks.

NEITSI

Neitside nõudlik loomus on kõigile teada. Ja vanusega see iseloomujoon nende juures ei parane. Vastupidi, vanemaks muutudes tunneb Neitsi, kuidas kõik see, mis plaanipäraselt ei lähe, teda veelgi teravamalt ärritab. Tema kõrval on siis vaja omada palju kannatlikkust ja teha veelgi rohkem mööndusi. Tema reeglitest peab tähepealt kinni pidama, kui just ei ole soovi kutsuda üles tema pahameelt.






KAALUD

Oma nooruses hoolitsevad Kaalud liigagi palju selle eest, millistena nad teistele paistavad. See on oluline tema hingerahule, et ta oleks ilus, elegantne ja ajaga kaasaskäiv. Ja sellepärast on vanadus kogu laastamistööga, mida ta inimese kallal teeb, talle väga raske periood. Kortsud, hallid juuksed terviseprobleemid mõjuvad talle halvavalt ja ta ei ole selleks valmis hingeliselt. Sellepärast tema lemmikteema ongi kadunud noorusaeg, millest sa pikapeale kõike tead.

Kuidas vananemisega leppida?

Vananemine on hirmutav protsess, sest ta toob enesega kaasa palju muutusi nii füüsilise, kui vaimse poole pealt. Hallid juuksed, kortsud ja vananemisega kaasaskäivad haigused, lisaks teadmine, et mõningate tegevuste tegemine, mida nooruses sai harrastatud, on nüüd keelatud, tekitab hirmu ja kartust. Lisaks sellele on raske enesele tunnistada, et mida vanemaks me saame, seda vähem on meil elada jäänud. Inimesel on kalduvus rohkem hakata surmale mõtlema ja sellega seotud müsteeriumitele.

Kõigepealt on oluline leppida selle elutsükliga ja teadvustada endale, et kortsud ei ole mitte märgiks nõrgast ja valesti elatud elust, vaid kogemustest, mida elu on sinu sisse talletanud. Kortsud annavad tunnistust kõikidest elatud etappidest, mida sa oled läbinud selleks, et saada selleks inimeseks, kes sa täna oled. Kortsud ja hallid juuksed peaksid olema uhkusemärgiks. Seejärel peaks õppima nautima vananemisprotsessi ja muutusi, mida see enesega kaasa too. Vanadus toob enesega kaasa oma osa õnne ja kasutegureid. Inimene on eluküpsem ja targem. Kasuta seda tarkust, et paremini ja tervislikumalt elada ning vabasta end üleliigsetest asjadest, mis su eksistentsi koormavad.

Kommentaare ei ole