{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 põhjust, miks sa ei leia enda kõrvale seda õiget inimest

Me kõik oleme armastuses petta saanud varem või hiljem ja tundnud kibedat südamevalu. Selline kogemus jätab endast jälje ja tekitab h...

Me kõik oleme armastuses petta saanud varem või hiljem ja tundnud kibedat südamevalu. Selline kogemus jätab endast jälje ja tekitab hirme, mis jäävad alateadvusesse pidama. Me katsume oma eluga edasi minna aga millegipärast ei õnnestu see enam. Selline olukord võib viia meeleheiteni. Ja kõige sagedamini me ei tea, et me ise oleme selles olukorras süüdi.


Sul on liiga suured ootused

Igaüks unistab oma ideaalist. Kõik inimesed sooviksid kohtuda oma unistuste printsi või printsessiga. Selles pole midagi halba iseenesest, kui sa tead, millist inimest sa enese kõrvale soovid.

Ainult, et probleem seisneb selles, et pole päris kindel, kas selline inimene sulle just sobiks nii nagu sina seda ootad. Kui sa keskendud kogu hingest oma ootustele, ei võta sa arvesse reaalseid võimalusi.

Sa pole valmis uueks suhteks

Tegelikult me ei taha üksi olla aga võib juhtuda, et me ei ole veel valmis uueks suhteks. Kui sa tunned end üksi või kahtled, kas sa peaksid enesele kellegi leidma, siis tekitab see mingis mõttes nõiaringi. Sest üksindus võib viia suurema üksinduseni. Ja tegelikult ei ole see ka õige põhjus, mille pärast alustada suhet kellegagi.




Sa pead oma iseloomu natuke parandama

Selleks, et kaks inimest võiksid omavahel õnnelikuks saada, peavad mõlemad pooled vaeva nägema. Et elada koos kellegagi, peab olema valmis suhtlemiseks ja oskama end väljendada.

Sa mängid kedagi teist ja ei ole sina ise

Tihti üritame me selleks, et teistele muljet avaldada, mängida kedagi teist, kes on toredam, ägedam, ilusam, stiilsem jne. Ja me ei ole enam meie ise. Näiteks, kui muidu sa oled pigem vaikne inimene, siis teiste seltskonnas hakkad kohe palju rääkima ja naerma. See võib su ideaalse kaaslase eemale peletada, sest ta lihtsalt ei otsi sellist inimest.

Sul ei ole aega

Tihti meil pole lihtsalt aega . Liiga sageli me oleme üleni hõivatud oma tööga. Me kulutame oma energia ja aja oma karjääri peale ja meil ei jää aegagi, et kohtuda uute inimestega.


Kommentaare ei ole