{ads}

HIDE

Viimased

latest

Loom, keda sa esimesena pildil näed võib rääkida palju sinu isiksuse kohta

Psühholoogid kasutavad pilte selleks, et paremini oma patsiente mõista. Üks esimesi optilise illusiooni pilte, mida psühholoogid kasu...

Psühholoogid kasutavad pilte selleks, et paremini oma patsiente mõista. Üks esimesi optilise illusiooni pilte, mida psühholoogid kasutusele võtsid 1900.aastal oli 1892. aastal tehtud kahemõtteline pilt, mis kandis pealkirja "Part-jänes"(Rabbit-duck illusion). Vastavalt siis sellele, kuidas pilti vaadata, nägid mõned inimesed jänest, teised jälle parti pildil. Ajakirja British Journal of Psychology poolt läbi viidud uuringu järgi selgus, et enamik inimesi nägi pildil parti ja neil oli raske näha jänest samal ajal, kui need, kes nägid mõlemat või siis ainult jänest, neid oli vähem ja nende näol oli tegemist suurel määral inimestega, kes töötasid loomingulises vallas ja kes leidsid sageli probleemidele loomingulisi lähtenurki.

Allolev test võib palju rääkida sinu isiksuse kohta. Vaata, millist looma näed sina pildil esimesena.


ÖÖKULL

Kui sa nägid esimesena öökulli, siis sellepärast, et sa oled tõesti väga tark ja öökull sobib sinu loomusega hästi kokku. Sa oled enesekriitiline ja ei langeta otsuseid kiirel käel. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina.

TIIGER

Kui sa nägid esimesena tiigrit, siis tõenäoliselt oled sa elus oma osa haiget saanud. Ent sa ei talu, kui sind haletsetakse. Sa peaksid õppima enda arvamusi selgemalt välja ütlema, sest nad on väga õiglased ja sa peaksid rohkem oma seisukohta kaitsma.

Sa oled teotahteline. Sa oled julge ja otsekohene, teised teavad, et nad võivad sind usaldada. Sa oled nõudlik enese vastu ja teed kõik, et olla parim, sama ootad sa ka teistelt aga see võib arusaamatusi sinu ja teiste vahel kaasa tuua. Selleks, et olla perfektsionist maailmas, mis on ebatäiuslik, võib kaasa tuua pettumusi. Ära unusta elada oma elu ja nautida seda.





KOBRA

Kui sa nägid esimesena kobra, siis oled sa inimene, kes võib olla tagasihoidlik ja paista enesekindlana. Sa peidad end sageli teiste taha ja eelistad diskreetsust. Selline hoiak paneb sind tihti teisele plaanile. Sellepärast peaksid sa olema enesekindlam ja end maksma panema.

NAHKHIIR

Kui sa nägid esimesena nahkhiirt, siis oled sa väga emotsionaalne ja pöörad palju tähelepanu detailidele. Sa peaksid rääkima rohkem, sest su ideed on väga head ja arukad. Sa oskad maailma tähelepanelikult vaadelda. Sa oled võimeline nägema asju sellistena nagu nad seda tegelikult on ja tavaliselt ei mõista sa kedagi esimese hooga hukka.

LÕVI

Kui sa nägid esimesena lõvi, siis oled sa kirglik inimene, kellel on kalduvus impulsiivsusele. Oma arvamuste ja uskumuste kaitsmine ärritab tihti sind, sa peaksid õppima olema positiivsem. Olema rahulikum ja mõtlema rohkem oma peaga ning laskma vähem end kaasa viia oma emotsioonidest.






KUTSIKAS

Kui sa nägid kutsikat esimesena, siis oled sa lojaalne ja kaitsev inimene. Sulle meeldib hoolitseda väiksemate ja õrnemate eest. See on suurepärane omadus aga sa peaksid leidma aega ka iseenda jaoks ja olema spontaansem. Üks õnne võtmest on oskus lõbutseda.

HUNT

Kui sa nägid esimesena hunti, siis oled sa tugeva iseloomuga aga hoiad alal teatud salapära. Sa ei räägi endast mitte kellelegi kõike ja oma tundeid näitad harva välja. Sest sa oled tundnud hingevalu ja sa kardad, et sinust ei saada aru. Sa peaksid olema avatum, sest sellevõrra ei kaota sa midagi. Sul on nii palju aga mida võita.

Kommentaare ei ole