{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida rohkem sa tema järel jooksed, seda rohkem sa endale haiget teed

Mida rohkem sa tema järel jooksed, seda rohkem võimu tal sinu üle on. Ja see just julgustabki teda tegema seda, mida ta tahab, hoolimata si...

Mida rohkem sa tema järel jooksed, seda rohkem võimu tal sinu üle on. Ja see just julgustabki teda tegema seda, mida ta tahab, hoolimata sinu tunnetest. Sest ta teab, et sa annad alati andeks ja oled tema jaoks olemas. Sa annad talle mõista, et tema käitumises pole midagi ebanormaalset. Ja et ta ei peagi omalt poolt pingutama.


Miks ta peakski vaeva nägema selleks, et sinuga kokku saada või saatma sulle mõne ilusa sõnumi, kui sa kõike seda tema eest ära teed?

Mida rohkem sa kõike teed, seda vähem ta ise vaeva näeb. Ja ära ootagi, et ta teeks esimese sammu. Teda ei huvita see. Alateadvuslikult ta ju teab, et sa nagunii kõik teed.

Ja sinule sellest piisab. Ehkki aeg-ajalt oled sa tema peale pahane. Aga sulle piisab sellest ka, et ta on sind märganud ja sulle üldse suvatseb tähelepanu pöörata. Mingil hetkel aga jääb sellest väheks.

Ja mingil hetkel kasvab pettumus su südames. Sest ta ei helista. Ega kirjuta. Ja ei tule kohtumistele.

Sina oled tema vastu alati ausaks jäänud ja sa ei saa aru, miks ta sinu vastu nii ebaviisakas on, hoolimata kõigest sellest, mida sa oled tema heaks teinud.

Ja mingil ajal sa mõistad, et väga väsitav on olla alati see, kes armastab ja pingutab rohkem. Ühel hetkel sa mõistad, et see on ebaõiglane ja sa tahad, et ta oma suhtumist sinu vastu muudaks. Vastasel korral jätad sa ta maha.

Kuidas ka ei ole, tema järele jooksmine ei anna mingeid tulemusi. Sa hakkad ainult iseennast süüdistama uskudes, et sina ise oled midagi valesti teinud.

Kui sa jooksed talle järele, siis annad sa talle võimaluse endaga teha, mida ta heaks arvab. Ta võib sind täiesti ignoreerida, kui see talle meeldib. Ta võib su südamel tallata, kui see peaks talle meeldima.

Ja ta teab, et kui ta su sõnumile ei vasta, siis sa saadad järgmise. Ta teab täpselt, et kui ta vabandab, siis sa andestada talle.

Ta on veendunud, et sa teda ei jäta ja minema ei lähe. Samal ajal, kui sina elad pidevas hirmus, et ta sind igal hetkel maha jätta võib. Ent ükski normaalne suhe ei tohiks tekitada selliseid ebakindlusi.

Mitte keegi ei taha olla üksi ja tunda end üksi. Me kõik tahame olla sellise inimesega, kes meid austab ja vääriliselt armastab.

Mida rohkem sa aga tema järele jooksed, seda rohkem sa endale haiget teed. Seega, muuda midagi, kui sa tahad, et asjad muutuksid!

Kommentaare ei ole