{ads}

HIDE

Viimased

latest

12 märki, et su kaaslane sind petab

Kui alljärgnevad märgid on sulle tuttavad, siis peaksid sa olema ettevaatlik! 1. Huulepulga jälg, naiste parfüümi lõhn... Kui su kaa...

Kui alljärgnevad märgid on sulle tuttavad, siis peaksid sa olema ettevaatlik!


1. Huulepulga jälg, naiste parfüümi lõhn...

Kui su kaaslasel juba mitmendat korda naiste parfüümi lõhn juures, kui tal on huulepulgajälg kaela peale või kui sa leiad autost naistele kuuluvaid esemeid, siis on üsna kindel, et tal kõrvalsuhe on. Kui see kordub ja kui ta üritab sulle selgeks teha, et töökaaslased teda musitavad, siis parem on, kui sa teda ei usuks.

2. Ta jõuab töölt hilja koju.

Täiesti ootamatult on ta korraga tööga üle koormatud aga teda ennast ei paista see ärritavat. Koosolekud venivad tihti poolde öösse ja ta on koguaeg hõivatud. Ta jõuab koju palju hiljem, kui tavaliselt ja kui ta kord kodus on, läheb ta üsna ruttu magama pööramata sulle palju tähelepanu.

3. Ta tundub mujal olevat, kui sa temaga räägid.

Ta on sinu juures aga sa näed, et oma mõtetes on ta mujal. Ta vastab ükskõik mida ja ei pööra suurt tähelepanu sellele, mida sa ütled või teed.

4. Ta on hakanud palju hoolt kandma oma välimuse eest.

Enne oli ta 10 minutiga valmis, nüüd võtavad tal hommikused toimetused vähemalt pool tundi. Ta valib erilise hoolega, mida selga panna, hoolitseb oma juuste ees ja kasutab palju lõhnaõli.

5. Ta on rahulolevam, kui enne ilma mingi erilise põhjuseta.

Ta näeb väga rahulolev välja ehkki midagi erilist pole juhtunud.

6. Ta ei pööra sulle enam tähelepanu.

Sa võid muuta oma soengut, osta uusi rõivaid aga ta ei pane seda üldse tähele. Sa katsud olla tema vastu väga hea ja üritad luua lähedasemat sidet, ent ta ei võta vedu. Ta mõtted on mujal...

7. Su lähedased on tähele pannud, et su mees on muutunud.

Su sõbrad ja lähedased on sulle märku hakanud andma, et su mees on muutunud, et midagi on teisiti, kui enne ja et sa peaksid ettevaatlik olema.

8. Sa tunned, et tal võib olla kõrvalsuhe.

Naiste intuitsioon on tugev. Kui sul on tunne, et ta võib käia mõne teise naise juures, siis katsu tõde teada saada.

9. Kui sa temale oma kahtlustest räägid, siis ta vihastab.

Öeldakse, et parim enesekaitse on rünnak. Ehk siis, kui sa talle oma süüdistused esitad ja ta ei oska vabandusi leida, siis ta võib sind rünnata. Süütunnet on raske kanda.

10. Ta ei taha sulle oma sõnumeid näidata.

Usaldus on iga suhte alus, kuid võib juhtuda, et ühel kaaslasest tekivad teise suhtes kahtlused ja tahab veenduda, kas ta kahtlustel on või ei ole tõepõhja all. Kui sa märkad, et ta sinu eest oma telefoni peidab ja ei lase sul kunagi oma sõnumeid vaadata, siis tõenäoliselt ta petab sind.

11. Ta on ääretult meeldiv sinu vastu.

Ta laseb sul valida, mida te õhtul telekast vaatate, ta ostab sulle kingitusi ja katsub su kahtlusi eemale peletada. Kui selline harjumus on viimasel ajal tekkinud, siis võib see olla tingitud süütundest, mis talle rahu ei anna.

12. Ta võib sind süüdistada selles, et sa teda petad.

Kui ta sind petma peaks, siis sellepärast, et ta enam teie suhtega rahul ei ole. Ta muutub kergesti ärrituvaks ja kui sa peaksid oma kahtlustest talle rääkima, võib ta sind süüdistada truudusetuses.

Kommentaare ei ole