{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Miks sa kardad end siduda?

Paljud inimesed kardavad alateadvuslikult armastust. Sest armastus toob tihti kaasa südamevalu ja kannatusi. Parem on olla koos nende...

Paljud inimesed kardavad alateadvuslikult armastust. Sest armastus toob tihti kaasa südamevalu ja kannatusi. Parem on olla koos nende inimestega, keda sa juba ammu tunned ja tead, vähemalt ei pea sa pettuma, kas pole nii?

Astroloogid on veendunud, et igal tähemärgil on omad põhjused, mis paneb neid armastust omal moel kartma.


JÄÄR

Olgem ausad, Jäär on egoistlik ja impulsiivne, ta ei mõtle palju enne tegutsemist. Kallimaks kui kulda, peab ta vabadust ja iseseisvust, mida ta nii kergelt loovutada ei taha. Ta on tulemärk ja tahab endale võrdset vastast, vastasel korral hakkab ta oma kaaslast alandama ja kaotab tema vastu lugupidamise. Ent ta kiindub siiski ja üsna ruttu, sama ruttu kaob ka tema huvi mõne aja pärast. Sest kusagil hingepõhjas ei taha ta end päriselt siduda ja kardab armastust.

SÕNN

Sõnn armastab mugavust ja turvatunnet. Kõike seda saavad talle pakkuda lähedased ja head sõbrad. Harva uued inimesed, keda ta veel ei tunne. Talle ei meeldi kohe üldse muutused. Ta tahab, et kõik jääks nii nagu on. Ja nagu alati on olnud. Ent ta on oma südamepõhjas romantiline ja unistab suurest armastusest nagu seda raamatutest võib lugeda. Tõelisest armastusest, mis kestab kogu elu. Üheöösuhteid ei talu ta sugugi. Ent ta ei suuda otsustada, kas see suur armastus ikka väärib oma endisest elust loobumist.
 
 
 


KAKSIKUD

Õhumärgina armastab Kaksik elada täie rinnaga. Ta ei talu, kui teda puuri pannakse, rutiin tekitab temas hirmu. Ta kardab armastust, sest ei ole kindel, et suudab ühe ja sama inimese kõrval kogu elu elada. Ta tahaks kohtuda sama mitmepalgelise inimesega, nagu ta isegi seda on. Kes suudaks teda üllatada ja muudaks ta elu põnevaks. Ta pelgab liiga rahulikku, igapäevast, ettenägelikku elu ja kardab sellepärast end siduda.

VÄHK

Vähk on liiga suure südamega ja hea, ta annab endast kõik teise inimese heaolu hüvanguks ja ohverdab end armastusest. Selline teguviis toob talle kaasa palju pettumusi ja südamevalu. Ta kardabki kohata kedagi, kes ta südame puruks tallab. Sellepärast manab ta näole ükskõikse ilme, mis talle üldse ei sobi ja üritab end seeläbi kaitsta.

LÕVI

Lõvi jaoks on armastusel esimene koht tema elus. Aga teda tõmbab kõik see, mis on silmale ilus ja särab, sellepärast teeb ta tihti halbu valikuid. Ta kardab pettuda uuesti ja kaotada enesekontrolli ning seeläbi end alaväärtustada.

NEITSI

Neitsi kriitiline ja analüütiline loomus on süüdi selles, et ta näitab teistele endast ainult kõige paremat külge tõmmates ikka ja jälle ligi neid inimesi, kes emotsionaalselt temaga ei klapi. Ta ei taha oma tõelisi tundeid näidata ja kardab, et teised näevad, kes ta tegelikult on, sellepärast ta põgenebki armastuse eest.
 
 
 
 


KAALUD

Nii nagu Neitsi, üritavad ka Kaalud näidata end palju paremas valguses. Liiga emotsionaalne tundemaailm tekitab temas hirmu. Ta varjab iga hinnaga oma halbu külgi ja tekitab seeläbi probleeme oma suhtes. Ja mis on paradoksaalne tema puhul - ta põgeneb armastuse eest, et mitte üksi olla.

SKORPION

Loomult on Skorpion umbusklik, ta põgeneb armastuse eest, sest ta kardab haiget saada. Tema hing on salapärane ja teiste eest lukus,  pealtnäha paistab ta rahulik ja tore aga ta ei näita kunagi teistele välja, mis tema hingepõhjas toimub. Ta ei taha sõltuda kellestki teisest, ta ei taha olla õnnelik selleks, et hiljem avastada, et kõik oli üks suur illusioon.

AMBUR

Ambur armastab seiklusi ja vajab uusi kogemusi, ta kardab tunda igavust ühe ja sama inimese kõrval. Ta armastab oma vabadust liiga palju selleks, et end kellegagi siduda. Ta kardab end siduda kellegagi, kes teda ei mõista.
 
 
 


KALJUKITS

Kaljukitse jaoks on ettevaatus tarkuse ema. Ta ei talu kaotust ja ei hakka armastusega mängima selleks, et vaadata, mis pärast saab. Just sellepärast jääb ta ühe ja sama inimesega kokku kogu eluks isegi juhul, kui nad üldse omavahel ei sobi. Uhkuse pärast.

VEEVALAJA

Veevalaja ei talu, et keegi tema elu kontrollib ja see on esimene asi, mida ta teiselt inimeselt tahab. Ta peab kalliks iseseisust ja ei taha, et keegi teda lämmataks liigse kontrolliga. Ideaalne partner tema jaoks on see, kes austab tema soovi olla individualist aga sellist kaaslast on raske leida.

KALAD

Kalade tähemärgi esindaja on tundlik ja teistele pühendunud. Ta on alati valmis teisi aitama ja tõmbab kahjuks ligi muserdunud ja elus kannatada saanud hingi. Sellepärast kardab ta armastust ja pettumusi, mida sellised inimesed tema ellu paratamatult kaasa toovad.

 

Kommentaare ei ole