{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP : 5 kõige võimsamat tähemärki

Astroloogia järgi on osadel tähemärkidel palju tugevam isiksus, kui teistel. Igal inimesel on omad isiklikud jooned, mis talle omased on ...

Astroloogia järgi on osadel tähemärkidel palju tugevam isiksus, kui teistel.

Igal inimesel on omad isiklikud jooned, mis talle omased on ja mis hõlmavad tema nõrku ja tugevaid külgi. Tähed kinnitavad, et viiel tähemärgil on aga eriti domineeriv külg ja salapärane jõud, mis võimaldab neil kergelt elust läbi minna.


JÄÄR

Jäära ajab taga auahnus ja soov võimul olla, ta ei oota karjääri tegemisega vaid haarab varakult ohjad oma kätte. Ta on varustatud erakordse energiaga. Temas on kaasasündinud juhi omadused, lisaks sellele on ta varustatud vajaliku tarkuse, julguse ja kogemustega, mis aitavad tal läbi lüüa ka sellistel aladel, kus teised läbi kukuvad. Tema energia on nakatav ja tema on see, kes aitab ka teisi edu saavutada.

VÄHK

Oma kõva kesta all varjab Vähk tundlikku, emotsionaalset ja perelembelist inimest. Tihti on ta liiga salapärane ja temast on raske aru saada.

Tema jõud aga seisneb otsusekindluses, mis võimaldab tal kõikidest raskustest üle saada. Mitte miski ei saa teda takistada. Ta on valmis kõigeks, et kaitsta neid, kellest hoolib.

LÕVI

Lõvi on tulemärgi all sündinud, ta on oma südamelt hea inimene ehkki võib paista teinekord uhke ja aukartust äratavana. Ta on ambitsioonikas ja edu köidab teda. Tema jõud seisneb tema julguses, sihikindluses ja optimismis.

SKORPION

Skorpion elab oma elu kirglikult ja tuliselt. Ta teeb kõike hingega. Mitte keegi ei suuda neid takistada oma eesmärke saavutamast. Tänu oma kriitilisele meelele, oskusele olukorda analüüsida ja kontrollida, on ta alati parimate seas. Tema jõud seisneb oskuses kohaneda iga olukorraga ning saavutada edu igas valdkonnas.

VEEVALAJA

Veevalaja on väga intelligentne, ta oskab luua tugevaid suhteid teiste inimestega. Suhtlemine ongi tema kõige tugevam külg. Tema ettenägelikkus võimaldab tal teisi mõista. Veevalaja on iseseisev ja saa ka üksi väga hästi hakkama. Tema jõud seisneb tema iseseisvuses ja originaalsuses. Ta ei vaja teisi aga teised vajavad teda.

Kommentaare ei ole