{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära jää sellise mehega, kes nii käitub!

Tänapäeva ühiskonnas tuleb lahutusi üsna tihti ette. Selleks,  et aga seda valusat sammu vältida on hea, kui valida endale hoolikalt kaasl...

Tänapäeva ühiskonnas tuleb lahutusi üsna tihti ette. Selleks,  et aga seda valusat sammu vältida on hea, kui valida endale hoolikalt kaaslane, kellega jääda kogu eluks.



Millise mehega pole hea ühist tulevikku rajada? 

1. Ta võrdleb sind pidevalt oma eksiga.

Kui mees sind kogu aeg võrdleb oma endise naisega, et sulle haiget teha, siis ära kindlasti jää sellise mehega. See ei tõota midagi head.

2. Ta on pedant.

Ta pöörab pisiasjadele liiga palju tähelepanu, muutes sellega teie kooselu raskeks ja kurnavaks. Ta on pedant. Korraarmastaja. Tema jaoks peab kõik olema korras, omal kohal - nii nagu peab, nii nagu alati on olnud. Ükskõik, on see siis köök, rõivastus või rahaasjad. Kõik peab olema piinlikult korras ja möödalaskmisi ta ei talu. Ta ootab sinult samasugust usinust ja korraarmastust. Ajapikku muutub see aga kurnavaks, kui üks tahab, et köögist lahkudes köök puhas oleks, kodust lahkudes toad korras ja riided alati omale kohale pandud.




3. Sa oled esimene naine tema elus, kellega ta välja läheb.

See on märk sellest, et tal puuduvad vastavad kogemused ja ta ei oska su soove rahuldada nii nagu sa seda võib-olla ootad. Naisena vajad sa meest, kes sind mõistaks ja kes teab, mis naistele meeldib. Kogemusteta mees aga seda ei suuda.

4. Ta on vägivaldne

Vägivaldsel mehel on tihti kombeks oma tõelist palet varjata, see tuleb ilmsiks alles siis, kui te olete juba mõnda aega ühise katuse all elanud. Hästi tähele pannes aga peaksid sa märkama jooni tema iseloomus, mis peaksid sind ettevaatlikuks tegema, näiteks, kas tal on harjumuseks kergesti ärrituda? Mismoodi  ta teistest ja sinust räägib? Kui tema käitumine juba jätab soovida, siis ära usu, et ajaga see möödub või ta ise muutub. Vastupidi - aja jooksul sellised probleemid ainult süvenevad ja hiljem võib ta sulle palju valu põhjustada.

5. Ta on mässumeelne

Mässumeelsed mõttelaadiga mehed, kelle jaoks seadused ei loe, on küll alati naistes imetlust äratanud, sest kummalisel kombel tunnevad mõned naised end just selliste meeste selstsis kindlalt ja turvaliselt. Ent hea oleks ka arvesse võtta seda, et sa ei saa sellist meest alati usaldada, ühel ilusal päeval võid sina olla üks tema ohvritest.





6. Ta tahab kõike kontrollida

Kui ta on sind juba mitu korda ärritanud sellega, et tahab kõike teada ja kontrollida, siis ära oota, et ajaga see muutub. Vastupidi, kui kõik tema tahtmise järele ei lähe, siis ta vihastab ja võib sulle seejuures palju haiget teha. Sa ei taha ju alati kannatada tema halba tuju, ega ju?

7. Ta petab sind

Kui ta minevikus on sind juba petnud ja sulle truudust murdnud, siis on üsna tõenäoline, et ta seda jälle teeb isegi, kui ta sulle igavest truudust vannub. Ole temaga ettevaatlik, kui sa just uuesti kannatada ei taha.

8. Memmepoeg

Mees, kes hoolitseb oma ema eest, on ainult kiitust väärt ja see näitab, et ta on vastutustundlik ja hea inimene. Kui mees aga ilma emata üldse elada ei oska ja vajab ema nõusolekut kõikide otsuste puhul, siis ei ennusta see midagi head teie suhtele.



9. Ta on liiga ilus

Liiga ilus mees on kõikide naiste lemmik tavaliselt ja seega on su palju kadestajaid. Isegi, kui ta sind armastab, võib ühel või teisel päeval see teie suhtele saatuslikuks saada. Kas sa suudad teiste naiste pilke oma mehel pidevalt välja taluda?

10. Ta on liiga enesekeskne

Ta tegeleb palju iseenda välimusega, teeb palju trenni ja tahab kogu aeg parem välja näha. Tema jaoks kõige tähtsam on tema enda väike isiksus ja ta ei väsi iseennast imetlemast.

11. Ta on materjalist

Kui ta ainuke eesmärk on raha, rikkus ja asjad, siis pole ta suurt väärt. Kui kõik, mis teda huvitab, on kallite asjade kokku ostmine ning nendega uhkeldamine, siis oled ka sina tema elus vaid üks asi. 



Kommentaare ei ole